- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Sadece Facebook araması olsa neyse merak etti derdim diye Bi yorum yaptım Facebook ta merak eden notu telefonuna niye kaydeder bundan kendinizi iş sorularınız?Yuvamı gözümle görmedigim yüzde yüz emin olmadıgım sadece facebook aramalarına dayanarak yıkmak yerine evet kendimi de sorgularım
Siz farklı algılıyorsunuz herşey yaYok artık troll oldugunuzu düşünmeye basladım
Dayak alkol ve binlerce sebep varken sizin tabirinizle hala yuvanızı devam ettirmeye calısmanız gercekten değişik
Demek istediğim boşanma için birçok sebep var evett boşanan tekrar evleniyor ama böylesi biten bi evlilikten sonra evlilik olmaz neden beni suçlamayı ima edip duruyorsunuz ki kimse böyle bişeyi hak etmiyor biraz daha düşünceli yazın ya lütfenSiz farklı algılıyorsunuz herşey ya
İnanmak aptalca olurduKuzeninin facei yokmuy mus ki esinizden arama yapmis
Ne kadar basit bir yalan. Inanmamissiniz sizde belli ki.
Doğru söylüyorsunuz hastalık kapmaktan korkuyorumBence eşinizle cinsel ilişkiye girmeyin. Hastalık kapma ihtimaliniz çok yüksek. Yüzde 99 travestiye gidiyordur. Sonuçta yollarda bir sürü travesti var birileri gidiyor illa ki. Normal bir kadınla aldatmadan bile daha kötü bir durum bana göre. Bir çok insan boşanıyor siz de çekmeyin bu durumu. Çocuğunuz daha küçük alışır neticede.
Peki simdi ne olacakİnanmak aptalca olurdu
Boşanmak istiyorum ama evi arabası var diye çocugu alır diyenler var kızımı alacağıma emin olsam 1gün durmamPeki simdi ne olacak
Alakasi bile yok oyle olsaydi tum bosananlarin cocugu babada kalırdı. Birsuru adamin var arabasi evi. Kucucuk cocugu babaya vermezler.Boşanmak istiyorum ama evi arabası var diye çocugu alır diyenler var kızımı alacağıma emin olsam 1gün durmam
Ağam bizimle eğleniyKadın tarafından aldatıldım gönlü kaydı derdim travesti. Merakı nedir ya Allaha hesabını nasıl verecek
Bir kadın bu kadar kör cahil olamaz. Evi, arabası varsa kızını alırmış.Boşanmak istiyorum ama evi arabası var diye çocugu alır diyenler var kızımı alacağıma emin olsam 1gün durmam
Esinizin evi, arabasi var diye kizinizi alir diyenlerle iliskinizi bir daha gozden gecirin. Yok oyle bir kanun maddesi. Kafalarindan uydurmasinlar. Bilmiyorlarsa ya susacaklar ya da dogrusunu ogrenecekler. Haklarinizi ogrenmek icin bir avukatla gorusmenizi tavsiye ederim. Baronun ucretsiz avukat destegi sartlarini da arastirabilirsiniz. Cocugun velayeti akil sagliginiz yerindeyse size verilir. Bu kadar kucugun velayetinin annede olmamasi icin ya anne akil hastasidir ya da anne istememistir o zaman babaya verilir.Boşanmak istiyorum ama evi arabası var diye çocugu alır diyenler var kızımı alacağıma emin olsam 1gün durmam
Eşinin yapmış olduğu birşey için sen niye ölüyorsun ?Ahh ahh kızım her akşam Babam. Nerede dese??? Keşke ölsem ya
Yuvamı gözümle görmedigim yüzde yüz emin olmadıgım sadece facebook aramalarına dayanarak yıkmak yerine evet kendimi de sorgularım
Konu sahibi ben değilim hatırlatayımSöylemleriniz gözünüzle görseniz de emin olsanız da hatta yatakta bassanız da "amaaan aldatmayan erkek mi var" deyip affedeceginize delâlet.
Neyse...
Teşekkür ederim bilginiz içinHangi avukatla görüşe bilirim orayı anlayamadımEsinizin evi, arabasi var diye kizinizi alir diyenlerle iliskinizi bir daha gozden gecirin. Yok oyle bir kanun maddesi. Kafalarindan uydurmasinlar. Bilmiyorlarsa ya susacaklar ya da dogrusunu ogrenecekler. Haklarinizi ogrenmek icin bir avukatla gorusmenizi tavsiye ederim. Baronun ucretsiz avukat destegi sartlarini da arastirabilirsiniz. Cocugun velayeti akil sagliginiz yerindeyse size verilir. Bu kadar kucugun velayetinin annede olmamasi icin ya anne akil hastasidir ya da anne istememistir o zaman babaya verilir.
Araştırma gibi şansım olmadığı için buradan yazmak istedim belki bilen yaşayan vardır diyeEşinin yapmış olduğu birşey için sen niye ölüyorsun ?
Kızına da belli bir yaşa gelene kadar detaylı bir açıklama yapmana gerek yok. Pedagog eşliğinde ayrıldığını söyleyebilirsin çocuğuna.
Sonuçta yapman gereken şey bence ayrılmak. Eğer ki ayrılmıycaksan sorgulama,sineye çek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?