Çaresizim kimseye anlatamıyorum

Yuvamı gözümle görmedigim yüzde yüz emin olmadıgım sadece facebook aramalarına dayanarak yıkmak yerine evet kendimi de sorgularım
Sadece Facebook araması olsa neyse merak etti derdim diye Bi yorum yaptım Facebook ta merak eden notu telefonuna niye kaydeder bundan kendinizi iş sorularınız?

Kuzeninin facei yokmuy mus ki esinizden arama yapmis
Ne kadar basit bir yalan. Inanmamissiniz sizde belli ki.

Siz farklı algılıyorsunuz herşey ya
Demek istediğim boşanma için birçok sebep var evett boşanan tekrar evleniyor ama böylesi biten bi evlilikten sonra evlilik olmaz neden beni suçlamayı ima edip duruyorsunuz ki kimse böyle bişeyi hak etmiyor biraz daha düşünceli yazın ya lütfen

Doğru söylüyorsunuz hastalık kapmaktan korkuyorum

Boşanmak istiyorum ama evi arabası var diye çocugu alır diyenler var kızımı alacağıma emin olsam 1gün durmam
Esinizin evi, arabasi var diye kizinizi alir diyenlerle iliskinizi bir daha gozden gecirin. Yok oyle bir kanun maddesi. Kafalarindan uydurmasinlar. Bilmiyorlarsa ya susacaklar ya da dogrusunu ogrenecekler. Haklarinizi ogrenmek icin bir avukatla gorusmenizi tavsiye ederim. Baronun ucretsiz avukat destegi sartlarini da arastirabilirsiniz. Cocugun velayeti akil sagliginiz yerindeyse size verilir. Bu kadar kucugun velayetinin annede olmamasi icin ya anne akil hastasidir ya da anne istememistir o zaman babaya verilir.

Ahh ahh kızım her akşam Babam. Nerede dese??? Keşke ölsem ya
Eşinin yapmış olduğu birşey için sen niye ölüyorsun ?
Kızına da belli bir yaşa gelene kadar detaylı bir açıklama yapmana gerek yok. Pedagog eşliğinde ayrıldığını söyleyebilirsin çocuğuna.
Sonuçta yapman gereken şey bence ayrılmak. Eğer ki ayrılmıycaksan sorgulama,sineye çek.

Yuvamı gözümle görmedigim yüzde yüz emin olmadıgım sadece facebook aramalarına dayanarak yıkmak yerine evet kendimi de sorgularım

Söylemleriniz gözünüzle görseniz de emin olsanız da hatta yatakta bassanız da "amaaan aldatmayan erkek mi var" deyip affedeceginize delâlet.

Neyse...

Durumu kabullenemediğin ortada. Önce kabullen sonra ne yapmalıyım faslına geç. Kızını bahane etme. Boşanmaya cesaretim yok de canımı al ama kızını bahane etme.

Ev araba yat kat geç bunları. Merdiven silip çocuğuna bakan, okutan, adam eden, evlendirip yuva kurduran bir sürü kadın var. Yani kadın isterse oluyor herşey.

Söylemleriniz gözünüzle görseniz de emin olsanız da hatta yatakta bassanız da "amaaan aldatmayan erkek mi var" deyip affedeceginize delâlet.

Neyse...
Konu sahibi ben değilim hatırlatayım

Konu sahibininde sırf evladı icin bosanmak istemedigine dair beyanı vardı
Konuları kendi özel hayatıma göre değil yazılana göre cevaplıyorum

Baskasının yazdıkları üzerinden yapılan yorumlarıma sahsi hayatıma yönelik bilmeden etmeden cevap vermeniz veya varsayımlarda bulunmanız da sizin gereksiz yere tartısma cıkarma cabanızdan baska bir sey değil

Neyse..

Teşekkür ederim bilginiz içinHangi avukatla görüşe bilirim orayı anlayamadım

Araştırma gibi şansım olmadığı için buradan yazmak istedim belki bilen yaşayan vardır diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…