Çaresizim kimseye anlatamıyorum

Kızım için sabrettim ya. Benden alırlarsa ya babam nerede derse ya ben artık kafayı yedim sabrettim boşarım kızım olmasa ama aynı evde olmak bile mahvediyor beni hersey çok güzeldi nasıl böyle oldu

shsajgsafsfh böylelerine demekki arkadan yanasip ilgi göstericeksin...

Kızım için sabrettim ya. Benden alırlarsa ya babam nerede derse ya ben artık kafayı yedim sabrettim boşarım kızım olmasa ama aynı evde olmak bile mahvediyor beni hersey çok güzeldi nasıl böyle oldu
cocugunuzu sızın elınızden nıye alsınlar yuz kızartıcı bır sucunuz ahlak dısı kanıtlanabılen bır hareketınız yoksa alamazlar kı
kızınız kac yasında

O kuzenim bakmış, arkadaşım kaydetmişleri falan bir geçsin bunları, dünyanın en bariz ve bayat yalanı bu. Üzgünüm ama eşiniz muhtemelen farklı bi cinsel tercihe yönelmeye başlamış, belki henüz cesaret edip eyleme geçmemiş ama onu yapması da yakındır çünkü artık bu tatmini sizde sağlayamayacak Bunu doğal bulduğum için söylemiyorum ama evlenip çocuk yaptıktan sonra cinsel yönelimini değiştiren çok fazla insan biliyorum. Bu sebeple boşanan arkadaşım bile var Allah yardımcınız olsun

Ahh ahh kızım her akşam Babam. Nerede dese??? Keşke ölsem ya
Eşinizin yaptığı iğrençliğe karşılık siz neden ölüyorsunuz ya? Travesti kadar kafasına taş düşesice, siz kızınız için daha güçlü olmalısınız. Allaha inancınız var mı bilmiyorum varsa şöyle düşünün; kızınız size Allahın emaneti eşiniz değil. Emanetinize ve aklınıza sahip çıkın. Ferahlıklar dilerim içinize

Bir anda adam ne diye travestilere yöneldi. .vardır bir alt yapısı
Şimdiye kadar hareketlerinde bir farklılık hissetmediniz mi?

Git kuzenine sor onun yanında terbiyesiz diye
Komşu vardı travesti hayat kadını peşinde koşarken aids olmuş karısı da bakmamış diye hikayeler uydur .
Doktora giderse vardır bi ............

Travestilere ilgi duyduguna göre ya ucuzlar diye bakıyordur ya yokluktan
Eşcinsel olsa kendi hem cinslerini arastırırdı

Bence acilen toparlanıp kendinizi bakıma alın
Cocuktan sonra saldıysanız kendizi kilo olur giyim olur makyaj vs kendinize bişeyler yapın
Adamın elinde sizden yana bişey yoksa arayısa gecmiş olabilir

Eger bakımlarınız tam olmasına ragmen hala travesti arastırıyorsa işte o zaman ayrılmayı düşünün derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…