Çaresizim kimseye anlatamıyorum

Kızım için sabrettim ya. Benden alırlarsa ya babam nerede derse ya ben artık kafayı yedim sabrettim boşarım kızım olmasa ama aynı evde olmak bile mahvediyor beni hersey çok güzeldi nasıl böyle oldu
Abartma istersen kızını bu adamla mı büyütüceksin. Boşanamam diye neden düşünüyorsun ki

Kilo aldım zaten kendime bakarım bakımı sevdiğim için diyorum ya sadecee kızım için en kötüsü Bi kardeşi olmiycak

Telefon dökümanını almayı düşünüyorum

Telefon dökümanını almayı düşünüyorum
allah ıyılıgınızı versın cocuguma ne dıcem deyıp durmussunuz sandım ergenlık cagında cocugunuz var
2 yasında yahu daha ... dunyada ılk bosanan da son basanan da sız olmayacaksınız mutsuz huzursuz ve sapkın bır babayla aynı evde buyutulmektense guclu ayakları yere saglam basan guvenılır sadık bır anneyle buyumeyı oda tercıh ederdı hatta buyuyunce kendınıze olan saygınızdan dolayı sıze tesekkur eder

hıc bır cocuk aldatılmasına ragmen kabul eden sıneye ceken anne ıstemez
aynen sız dokumanları alın bol bol delıl bırıktırın kesınlıkle

zaten cocuk 2 yasında onu da gectım kusurlu taraf kendısı cocugunuzu alamaz

Kilo aldım zaten kendime bakarım bakımı sevdiğim için diyorum ya sadecee kızım için en kötüsü Bi kardeşi olmiycak
Neden olmasın ayrılsanız belki ilerde bi daha evlenirsiniz
Hem kardesi olmasa ne olucak böyle bi babadan olmazsa daha iyi değilmi

Çok göz yaşı döktüm çok kötü bir durum kim isterdi ki boşanmayı ama canıma yetti bu hareketi kabul edemiyorum tek korkum kızımı kaybetmekti

Neden olmasın ayrılsanız belki ilerde bi daha evlenirsiniz
Hem kardesi olmasa ne olucak böyle bi babadan olmazsa daha iyi değilmi
Boşanırsam hiçbir erkeğe güvenim olmaz dayak alkol binlerce sebep hadi neyse unutulurdu ama bu çok ağır bişey

Kendi hemcinsiyle ilişkiye giren herkes escinsel/biseksüel sınıfında yer alır.

Bunun kadının kendine bakmasiyla,doğumdan sonra salmasiyla, eşine gösterdiği ilgiyle alakası yok. Düşüncenizi çok ilginç buldum,demek ki aynı şeyi yaşasanız eşinizin tercihini sorgulamak yerine kendinizi sorgulayacaksınız

Allah'a şükür inancım tam Allah'a sığındım ben en kötüsü ona 4 yılımı verdim değmiycek pisliğe heba etti

Yuvamı gözümle görmedigim yüzde yüz emin olmadıgım sadece facebook aramalarına dayanarak yıkmak yerine evet kendimi de sorgularım

Kadın tarafından aldatıldım gönlü kaydı derdim travesti. Merakı nedir ya Allaha hesabını nasıl verecek

Boşanırsam hiçbir erkeğe güvenim olmaz dayak alkol binlerce sebep hadi neyse unutulurdu ama bu çok ağır bişey
Yok artık troll oldugunuzu düşünmeye basladım
Dayak alkol ve binlerce sebep varken sizin tabirinizle hala yuvanızı devam ettirmeye calısmanız gercekten değişik

Bence eşinizle cinsel ilişkiye girmeyin. Hastalık kapma ihtimaliniz çok yüksek. Yüzde 99 travestiye gidiyordur. Sonuçta yollarda bir sürü travesti var birileri gidiyor illa ki. Normal bir kadınla aldatmadan bile daha kötü bir durum bana göre. Bir çok insan boşanıyor siz de çekmeyin bu durumu. Çocuğunuz daha küçük alışır neticede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…