- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Boşanmak kolay ya kızımı alırsa bendenNe diyeyim sana bilemedim ki kuzum, arkadaşın biri Yazmış Boşanmayacaksan tantana yapma, zaten boşanmiyor diyip iyice kudurmasin bari
Abartma istersen kızını bu adamla mı büyütüceksin. Boşanamam diye neden düşünüyorsun kiKızım için sabrettim ya. Benden alırlarsa ya babam nerede derse ya ben artık kafayı yedim sabrettim boşarım kızım olmasa ama aynı evde olmak bile mahvediyor beni hersey çok güzeldi nasıl böyle oldu
Kilo aldım zaten kendime bakarım bakımı sevdiğim için diyorum ya sadecee kızım için en kötüsü Bi kardeşi olmiycakTravestilere ilgi duyduguna göre ya ucuzlar diye bakıyordur ya yokluktan
Eşcinsel olsa kendi hem cinslerini arastırırdı
Bence acilen toparlanıp kendinizi bakıma alın
Cocuktan sonra saldıysanız kendizi kilo olur giyim olur makyaj vs kendinize bişeyler yapın
Adamın elinde sizden yana bişey yoksa arayısa gecmiş olabilir
Eger bakımlarınız tam olmasına ragmen hala travesti arastırıyorsa işte o zaman ayrılmayı düşünün derim
52 kiyoyum 49dumKilo aldım zaten kendime bakarım bakımı sevdiğim için diyorum ya sadecee kızım için en kötüsü Bi kardeşi olmiycak
Malesef ki herşey çok güzel gidiyordu hamileliği in 8. Ayından sonra değiştiBir anda adam ne diye travestilere yöneldi. .vardır bir alt yapısı
Şimdiye kadar hareketlerinde bir farklılık hissetmediniz mi?
Telefon dökümanını almayı düşünüyorumhangımız kuzenımızın telefonundan travestı arastırıyoruz mesaj atıyoruz ?
hıc bırımız degıl mı ?
bunu sadece aldatan ınsanlar ıkna etmek ıcın kullanır sansını dener akıllı olan da ınanmaz
telefonunu travestıye ulassın dıye veren ınsan baskasının telefonunuda ulasmak ıcın kullanır benım gozumde aynı yanı
kımse kımsenın telefonundan boyle seyler yapmaz sokakta ayakkabı boyayan bebelerın elınde bıle son model telefonların oldugu durumda kımsenın telefonuna ıhtıyac yok
ya da kocanızda travestı lıstesı var kuzenı onu degerlendırmıs ?
boyle sacma seylere ınanmak ınanmayı ıstemek demektır
bırde bosanmayacaksanız hesap falan sormayın bu kım ne demeyın daha cok adama cesaret verıyorsunuz nasılsa bosanmıyor dıyor daha guzel yapıyor herseyı onur gurur kısmına degınmek de ıstemıyorum
ıyıce takıp edın yakalayın bırıktırın kanıt dogru gunde lazım olacak ben olsam oyle yapardım
2 yaşındakızınız kac yasında ?
Telefon dökümanını almayı düşünüyorum
allah ıyılıgınızı versın cocuguma ne dıcem deyıp durmussunuz sandım ergenlık cagında cocugunuz var2 yaşında
Neden olmasın ayrılsanız belki ilerde bi daha evlenirsinizKilo aldım zaten kendime bakarım bakımı sevdiğim için diyorum ya sadecee kızım için en kötüsü Bi kardeşi olmiycak
Hayır daabiseksüel Bi erkek nasıl davranır onu bilmiyorumdaha anlaması mı kalmış
Çok göz yaşı döktüm çok kötü bir durum kim isterdi ki boşanmayı ama canıma yetti bu hareketi kabul edemiyorum tek korkum kızımı kaybetmektiallah ıyılıgınızı versın cocuguma ne dıcem deyıp durmussunuz sandım ergenlık cagında cocugunuz var
2 yasında yahu daha ... dunyada ılk bosanan da son basanan da sız olmayacaksınız mutsuz huzursuz ve sapkın bır babayla aynı evde buyutulmektense guclu ayakları yere saglam basan guvenılır sadık bır anneyle buyumeyı oda tercıh ederdı hatta buyuyunce kendınıze olan saygınızdan dolayı sıze tesekkur eder
hıc bır cocuk aldatılmasına ragmen kabul eden sıneye ceken anne ıstemez
aynen sız dokumanları alın bol bol delıl bırıktırın kesınlıkle
zaten cocuk 2 yasında onu da gectım kusurlu taraf kendısı cocugunuzu alamaz
Boşanırsam hiçbir erkeğe güvenim olmaz dayak alkol binlerce sebep hadi neyse unutulurdu ama bu çok ağır bişeyNeden olmasın ayrılsanız belki ilerde bi daha evlenirsiniz
Hem kardesi olmasa ne olucak böyle bi babadan olmazsa daha iyi değilmi
Travestilere ilgi duyduguna göre ya ucuzlar diye bakıyordur ya yokluktan
Eşcinsel olsa kendi hem cinslerini arastırırdı
Bence acilen toparlanıp kendinizi bakıma alın
Cocuktan sonra saldıysanız kendizi kilo olur giyim olur makyaj vs kendinize bişeyler yapın
Adamın elinde sizden yana bişey yoksa arayısa gecmiş olabilir
Eger bakımlarınız tam olmasına ragmen hala travesti arastırıyorsa işte o zaman ayrılmayı düşünün derim
Allah'a şükür inancım tam Allah'a sığındım ben en kötüsü ona 4 yılımı verdim değmiycek pisliğe heba ettiEşinizin yaptığı iğrençliğe karşılık siz neden ölüyorsunuz ya? Travesti kadar kafasına taş düşesice, siz kızınız için daha güçlü olmalısınız. Allaha inancınız var mı bilmiyorum varsa şöyle düşünün; kızınız size Allahın emaneti eşiniz değil. Emanetinize ve aklınıza sahip çıkın. Ferahlıklar dilerim içinize
Yuvamı gözümle görmedigim yüzde yüz emin olmadıgım sadece facebook aramalarına dayanarak yıkmak yerine evet kendimi de sorgularımKendi hemcinsiyle ilişkiye giren herkes escinsel/biseksüel sınıfında yer alır.
Bunun kadının kendine bakmasiyla,doğumdan sonra salmasiyla, eşine gösterdiği ilgiyle alakası yok. Düşüncenizi çok ilginç buldum,demek ki aynı şeyi yaşasanız eşinizin tercihini sorgulamak yerine kendinizi sorgulayacaksınız
Kadın tarafından aldatıldım gönlü kaydı derdim travesti. Merakı nedir ya Allaha hesabını nasıl verecekKendi hemcinsiyle ilişkiye giren herkes escinsel/biseksüel sınıfında yer alır.
Bunun kadının kendine bakmasiyla,doğumdan sonra salmasiyla, eşine gösterdiği ilgiyle alakası yok. Düşüncenizi çok ilginç buldum,demek ki aynı şeyi yaşasanız eşinizin tercihini sorgulamak yerine kendinizi sorgulayacaksınız
Kızın daha çok küçük alamaz senden bu bir. Birde kendini saldinmi diyenlere bir nanik yap şuradan. Bunun seninle ilgisi yok. Adam içinde olanı yaşıyor. Adriana Lima olsan gene yapardı.Boşanmak kolay ya kızımı alırsa benden
Yok artık troll oldugunuzu düşünmeye basladımBoşanırsam hiçbir erkeğe güvenim olmaz dayak alkol binlerce sebep hadi neyse unutulurdu ama bu çok ağır bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?