Çaresizim ne yapcagimi blmiyorum

Seker hastasi oglum cok tesekkur ediyormmm galiba bu gidisle ayrilacam yani ne yaptiysam olmuyo kendimi gectm cocuguma yararlii bi davranis sergileyemiyorum ben boyle bi insan degildm snir hastasi gibi dvraniyorum surekli kucucuk cocuga bagirirken bluyorum kendimi cocuk icin duruyorumda nasil zorla mutlu etmeye calisiyom kendimi esime yakinlasmaya calisiyom yoruldum cok yoruldm.
Şeker hastaligi için mersinde bi doktor var 1 gün hastane yatisinda tamamen geçmese bile şeker yukselmesini onluyorlar çocuklara oluyormu bilmiyorum ama 7 tane akrabamiz gitti yaptırdı hepsi çok memnun insülin iğnesi kullananlar şuanda kulanmiyorlar şekerleri yukselmiyormus bi arastirin istersiniz çokta pahalı değil 500 lira. Anliyabiliyorum sizi halamda aynı sorunlarla yaşıyor ve sinir krizleri geçiriyor 2 aylık çocuğa vurmuslugu bile var kv nin hakaret küfür den onlara bişey diyemedigi icin çocuktan çıkarıyor du suan daha iyi ama işte eşine hala soğuk isinamiyor asla böyle bi evlilik hakkiniz değil çokta gencmissin

Şeker hastaligi için mersinde bi doktor var 1 gün hastane yatisinda tamamen geçmese bile şeker yukselmesini onluyorlar çocuklara oluyormu bilmiyorum ama 7 tane akrabamiz gitti yaptırdı hepsi çok memnun insülin iğnesi kullananlar şuanda kulanmiyorlar şekerleri yukselmiyormus bi arastirin istersiniz çokta pahalı değil 500 lira. Anliyabiliyorum sizi halamda aynı sorunlarla yaşıyor ve sinir krizleri geçiriyor 2 aylık çocuğa vurmuslugu bile var kv nin hakaret küfür den onlara bişey diyemedigi icin çocuktan çıkarıyor du suan daha iyi ama işte eşine hala soğuk isinamiyor asla böyle bi evlilik hakkiniz değil çokta gencmissin
Malesef o dedkleriniz tip2 seker hastasi benim bebegim insuline bagmli tip1 o yuzden ameliyat vs olmyo suan sadece insulin kullanabiliyoruzz insallah allahn izniyle ckarim bu isin icnden

şuan moral bozukluğu
psikoloji dağınıklığınızdan
eşinizden daha ilgi alaka beklediğiniz için boşluğa düştüğünüzü düşünüyorum
birkaç günde olsa eşinizden ailesinden uzak biryere gitme şansınız varsa uzaklaşın derim
hemen gemileri yakmadan önce
Canim bu karari almam suanlik bsey degil cok uzun zmandir dusunuyorum zaten ben 1 snedir kendmle kavga ediyorum isinmaya calisiyorm mtlu olmaya calisiyorum gideblcek dnlencek byerm yok suan desem ble esim nereye gidecen diye tepki vrecektir

Malesef o dedkleriniz tip2 seker hastasi benim bebegim insuline bagmli tip1 o yuzden ameliyat vs olmyo suan sadece insulin kullanabiliyoruzz insallah allahn izniyle ckarim bu isin icnden
Canım o ameliyat filan değil serum la bi ilaç gibi biseyleri var tam onlar ne bilmiyorum işte ama ameliyat değil yine de arastirmani öneririm istersen doktor ve hastane adını öğrenebilirim senin için denemekte fayda var

Ne denir ki yahu...
A be kuzum, neden okuyup, bir meslek sahibi olup, kendi ayaklarının üzerinde durmadan kocaya gittin ki, neden! Yetmedi bir de çocuk yapmışsın, bravo.
İnşallah KK kadınları bu örnekleri gördükçe kız çocukları kendi ayakları üzerinde durmadan evlendirmezler.
O minik, bebek oğlunuz bütün yaşanan olumsuzluklardan etkileniyor. Çocuktur anlamaz dediğiniz her şeyi anlıyor. Offffffff offfffff offfffffffff

babam altinda baska bseyler arar gibi konustu yani ben sadece suan babamin yine bni boyle bseyle suclamasndan korkuyorum
Kişi kendinden bilir işi. Eski konunuzda babanızın gözünün dışarıda oldugunu yazmıssınız. Sorunlarını görmezden gelip böyle bi düsünceye girmesi kendi art niyetinden. Bebeginiz cok kücükmüs ve de hasta o yüzden bi süre erteleseniz iyi olur gibi geldi bana. Eşinizin davranışları şiddet içermiyosa tabii..

Canım o ameliyat filan değil serum la bi ilaç gibi biseyleri var tam onlar ne bilmiyorum işte ama ameliyat değil yine de arastirmani öneririm istersen doktor ve hastane adını öğrenebilirim senin için denemekte fayda var
Insallah bi faydasi olur ogrenirseniz bana ulasabilirmisinizz cok tesekkur ederim

Şu etraf ne der lafından kurtarırsanız kendinizi hersey çözülecekte bu kadar etrafı önemsediğiniz sürede biraz zor

Eşinizden ayrılsanızda,ayrılmasanızda sizin hastalığı olan ve bu durumu sürekli takip gerektiren bir çocuğunuz var.Başlı başına bu durum bile sizin,hem fiziksel hem psikolojik yorgun hissetmenize yeter.Eşiniz çocukla ilgili mi?Onun desteğini hissedebiliyor musunuz?Eğer size yeterli desteği sağlamıyor,bütün sorumluluğu size yüklüyorsa,ancak boşboş konusuyordur,çocuğu alırım bilmem ne diyerek.Boşanma konusunu birsüre askıya alıp gözlemleyin.Size ve çocuğa değer verip ilgisini gösteriyor mu?Ayrılsanız bile çocuğun sorumluluğunu tek başına üstlenmek sizi yoracak,kolay olmayacak hiçbirşey bunu biliyorsunuz.Daha çok gençsiniz.Kendinizi tükenmiş hissediyorsunuz.Psikolojik destek almalısınız.Kendinizi güçlü hissederseniz,mutlu olmak için size neyin iyi geleceğini bilip,o yolda karar alıp uygulamak daha kolay olur.Hiçbir şekilde çocuğun sorumluluğunu tek başınıza üstlenmeye kalkmayın.Anne olmak zaten zor ve sorumluluğu çok.

Caresiz hissetmeyin. En kötü ihtimal bosanirsaniz aileniz sahip çikacaktir.

Soguyunca benim icin de biter ancak madem kotü davranmiyorlar ve evladinizin ozel durumu var son kez gayret edip olmuyorsa bosanmayi düsünebilirsiniz.

Bu gayret fazladan cabalamak da degil, esinizle ilk evlendiginiz zamanlara donmeye calismak olmali. Eski defterleri kapatip, ilk gunlerdeki sohbeti, heyecanı yasamak icin zihninizde esinizin iyi yanlarini dusunun.

Caninizi sıkan kisileri ailenize dahil etmeyin, evinizde siz söz sahibi olun. Kendinize zaman ayirip hoslanacağınız şeyler yapmaya çalışın. Umarim her sey gönlünuze olur.

Back
X