çaresizim :( ortada bıraktı beni :( var mı benim gibi olup sonradan düzelen?

Dini karalamak için mi?
Normalde böyle olaylar hiç yaşanmıyor değil mi ülkemizde?

Ufacık çocukları taciz eden "din kimlikli" ahlaksızların olduğu bir ülkede yaşıyorsunuz...

Elbette dindar kesimde de böyle şeyler olabilir, yok demiyorum.
Fakat konuda özellikle erkek arkadaşının yaptığı meslekten kendisinin başörtülü olmasından(bu kısmı özellikle büyük harflerle yazmasından) bu kanıya vardım
Sonuçta bu kişinin asıl sorunu ben biriyle birlikte oldum şimdi nasıl evlenicem iken, bundan çok diğer detaylar üzerinde durması bundan sebep diye düşünüyorum.

tabi ki atlatırsın. şu dünyada unutulmayacak acı yok. ölüm acısı bile unutuluyo. bence (zihininde) suçu erkek arkadaşınla paylaş, ki bunu kendi iradenle yaptın. sende istedin yani şimdi suçluluk duymana gerek yok. neticede sende zevk aldın. gerçek bu. evlenipte ayrılabilirdin bu daha mı mutlu edecekti seni. kısmet değilmiş deyip yoluna bakacaksın. rabbim iyilerle karşılaştırsın ve iyi ki olmamış diyesin. sağlıcakla kal

canım özür dileyerek soruyorum ; düzenli cinsel hayatı olan birinin

nasıl oluyorda bozulma olmuyor acaca ? yanılmıyorsam sız bır kere

cınsel ılıskıye gırmedınız ?

unutmak konusuna gelıncede cnm ,merak etme ask acısı yasayan tek

insan degılsın son ınsanda sen olmayacaksın .hepımızın pişmanlıkları

oldu hepımız birilerini unutmak zorunda kaldık .bu boyle canım .

ayrıca sen tesetturlusun dıye hata yapamazsın dıye bırsey mı var !

olabılır tabıkıde cnm .kendı kendını neden boyle yargılıyorsun ,çaresizim

dıye konu actıgına gore agır depresyondasın tatlım .hıc kımse caresız degıldır

care kendınsın canım .o kimkı sen caresız olacaksın .lutfen boyle dusunme .

herkes hata yapabılır ,onemlı olan hatandan ders cıkarmaktır .

elbet atlatacaksın elbet unutacaksın ,sana tavsıyem kesınlıkle psikolojık

yardım alman .bu sana cok ıyı gelecektır bakış acın degısecek kendını

yenıleyeceksındır .mutlaka yardım al canım .erteleme sakın !

Son düzenleme:
Neredeyse sınavsız alacaklar artık kızlar...
Utanmasalar kpss'den 30 alanları bile alacaklar...

peki lise mezunları olabiyor mu,gerçekten bilmediğim için soruyorum.bilen varsa cevaplasın:44:

çok üzüldüm durumuna çokk allah yardımcın olsun be canım k. bkma ama tam bi şerefsiz miş sen önce kızla herşeyi yap sonra ortada bırak erkeklikmi bu erkeklik mi inanamıyorrum ya . ben sana hiç kızmadım ama belli çok sevmişin düşünememişin ama sunu unutma tatlım gercekten seven birisi evlenmeden birlikte olmayı asla istemez ya ilerde ayrılırsak benim sevdigim napacak diye düşünürdü.. senden alacagını almış ve ondan sonra vazgeçmiş işte hiç sevmemiş demekki seni hep niyeti buymuş yada sonradan bu olmaya çalışmış bilemiyorum . bak şimdi hayat devam ediyor toparla kendini tövbe et dua et rabbim mutlaka kabul edecektir olmuş bir hata geri dönüşü varmı hayır yok bırak oda allahından bulsun adi. nasıl sinir oldum varya nasıl ! bu konuyu okuyanlarada bunlar bir ders olsun ayrıca dönmez o canım artık dönmez alacagını almış senden dönermi. başkasıyla evlenirsede hiç sasırma gercekten öyle olur çünkü. genelde yoluna bak sen toparla kendini karşına biri çıktığındada saklamak veya anlatmak sana kalmış bunları allah yardımcın olsun

peki lise mezunları olabiyor mu,gerçekten bilmediğim için soruyorum.bilen varsa cevaplasın:44:

imam olmak için gereken evraklar
1-T.C. Kimlik nolu nüfus hüviyet cüzdanı sureti,

2-Öğrenim durumunu gösterir diploma sureti,

3-KPSS sonuç belgesi(2004 veya 2006 yıllarına ait)

4-İmam-hatiplik yeterlik belgesi.

5-Hafızlık belgesi (hafız olduğunu beyan etmiş ise).

6-Sabıka kayıt belgesi (Savcılıktan)

7-Daha önce herhangi bir kurum da çalıştı ise, hizmet belgesi.

egem abla haklı sanırım imam olmak için kpss sonucu isteniyormus

teşekkür ederim,bir taraftan yemek yapıyorumişim bitince araştıracaktım.

başörtülülerde ve imamlarda da nefis var...başörtülü ve imamlar günahlardan arınmış insanlar değil...bundan sonra yapacağınız madem pişmansınız tevbe edip ALLAH tan af istersin... hayatına ceki düzen ver geçmişi unut...

benim çevremden kimse bunu kabul etmez Zaten etse de ben nasıl dokunduracağım kendime. hep o gelmeyecek mi aklıma. gerçekten ölmek istiyorum

canım doktorun bozulma olmamıs demıs .ee sen nıye boyle "benım cevremde kımse bunu kabul etmez "dıye endıse ediyorsun ben anlamadım acıkcası .
yanlış anlama benı lutfen ama ,farkındamısın bılmıyorum ama kendınle celısıyorsun .
bozulma olmadıysa boyle endısenın olmaması gerekıyor .

bır oncekı yorumumdada belırtmıstım ,bır kerelık beraberlıkte evet bozulma olmayabılır ,ama defalarca cınsel ılıskıde bozulma olmaması pek mumkun degıl .

Son düzenleme:
Nasıl oluyo bilmiyorum ama kızlığın bozulmamış ya sen ona bak, vicdanını bilen bi sensin bi daha hata yapmamaya çalışırsın yavaş yavaş düzelir hayatın, sen onun eline kadınlığınla bi koz vermişsin o da ne de olsa benim ne de olsa bana mecbur diye istediğini yapmış, kişiliksiz herif.

Kendisinin "BAŞÖRTÜLÜ" olmasını ve sevgilisinin "İMAM" olmasını özellikle büyük harflerle belirtmesini, "bakın aslında ben dindarım, partnerim de zaten dindar, yaptım bir hata, aman ha beni fazla topa tutmayın" düşüncesiyle yazmasına yordum ben nedense

Verilen tepkiler de bunu doğrulamıyor mu Allahaşkına bir bakın...
Normalde bu tür konulara "adamın altına yatarken aklın neredeydi" gibi acımasız tepkiler veren biz, sabahtan beri alttan alıyoruz konu sahibesini...

Demek ki adamın mesleğinin ve baş örtüsünin belirtisi amacına ulaşmış...Ne kötü bir durum..

Tabi bozulmamış ya ona baksın
Bozulduysa büyük problem..Bozulmadıysa, beraber olan uzaylı zekiye mi?

Çok takılıyorum şu zar mevzusuna ben yahu...Nasıl bir tabudur bu...

Demek ki bazı durumlarda bazı kimlikler , bazı yaşananları caiz(!) kılıyor melodi

Ne senin ne de sevgilinin profili yorumlarımı değiştirmeyeceği için öyle büyük harflerle altını çize çize belirtmenize de gerek yoktu.

Yaşanan olayın öznesi imam ve baş örtüsü olunca ; olay gözümde değişik bir boyut kazanmıyor.

7 sene bir yalana aldanmış bir kadın ve onu terk eden bir adam görüyorum sadece.

Son düzenleme:
bazi yorumlara takildim
imamlarda böyleyse falan gibi ..

konu zaten kasitli acilmis
insanalr birbirine girsin diye
bastira bastira kapali oldugunu söyleyen evlilik vaadi ile imamla yataga girmis biri ..
buna hic takilmadim
her türk filminde olur

takildigim yorumlar
yok imam nasil imamda böyleyse artik vs vs vs
yahu imamda erkek degil mi
ayrica söyle bir gazetelerin ücüncü sayfalarina bakar olursak yada tv de haberlerin
yada herseyi gec Sabahlari Müge Anliya bakmak yeter
ülkede imam yada dini vasifla insanlarin neler yaptgina
bu arada herkesinde basi kapali !!
Müge Anlida cok ama cok güzel bir örnek
bir insan basini kapattimi yada imam gibi bir meslek sahip oldumu melek mi oluyor yahu

birde su söze fena takilirim
" Aaaa evet cok iyi bir insan, bes vakit namazinda biri "
hadi yaa bu mu insanlarin iyi olma kriteri

konu sahibi
konu fake yada degil
gercek oldugunu varsayiyorum
basin kapali adam imam evlenmeden bir güzel yasamissin kadinligini
niye agliyorsun
evlenmek zorunda miydi ?
böyle bir kanun yok ki !

arkadaşlar,bilenler varsa cevaplasın.imam olmak bu kadar kolay mı,imam olacağım deyip olunuyor mu,imamlar da devlet memuru değil mi:44:

Hayır o kadar kolay değil. eniştem 5 senedir uğraşıyor hala olamadı. öncelikle mezuniyet açısından yeterli olmak gerekir. sonra mesleki yeterlilik sınavına giriyor. yani her imama hatipli yada ilahiyatlı yeterli bilgiye sahip değil. o yüzden kuran okuma, tecvid bilgisi vb. diğer bilgilerin sınandığı bi sınava girilior.

sonrasında atama kpss ile oluyor. yeterlilik belgesi yoksa kpss olsa da atanamaz zaten. yeterlilik belgesi alamayan mezunda çok.

başörtülü,başörtüsüz ne farkeder?hepimiz insan değil miyiz?insanlar hata yapar,hem de hayatları boyunca ve bazen defalarca...bu yaşadıklarını hata olarak değerlendirip kendini suçlaman normal.aslında kendini suçlaması gereken o birlikte olduğun kişi.hepimizin hayatında yaşamamış olmayı dilediği durumlar olabilir.neden senden ayrıldığı hakkında bir fikrin var mı?uzun süren bir ilişki ve kolayca bırakıp gidebiliyor.nedeni neymiş?sıkılmış mı?aşkı mı bitmiş?muhtemelen o da muhafazakar.ama lafta.birçokları gibi göstermelik.Allah korkusu, vicdanı olan kişi,bir insanın hayatında böyle yaralar açmaz.neyse biten bitmiş demek ki onun içinde.yaşamış yaşayacağını,sonu ne olur diye düşünmeden.beni kızdıran evlilik vaadi verip de yarı yolda bırakan insanlar.madem öyle söz verme.ama maalesef çok var böyleleri.en azından hamile falan kalmamışsın bu adamdan.artık başka bir yola girdin.Allaha sığınıp,kendine yeni bir hayat kuracaksın.olan olmuş.bir gün seni olduğu gibi seven bir insanla hayatını birleştirmeni dilerim.

Son düzenleme:
ne olursa olsun inanmayacaksın karşındaki insana, hepimiz çiğ süt emmedik mi? bence senınde işine gelmiş, az çok biliyorsundur neyin ne olduğunu
olan oldu biten bitti. insan az da olsa tanır insanları değil mi? karşındaki hem imam , hem de senden faydalanıp ortada bırakan bir rezil ..
ama sakın kandırıldım deme! bazı insanlar inanmayı seçerler bazılarına.
karşındaki insan senden böyle bir şey isteyince kabul eden sendin, zorla değildi ya?

yanlış anlama ama yapıyorsunuz, sonra da ''bin pişmanım, kandırıldım, beklemıyordum, şoke oldum, halbuki mesleği x meslekti; yalancılığa müsait değildi vb.'' tarzında sıralıyorsunuz cümleleri.
acaba bir insanın karakterini yaptığı işle bağdaştırmak ne kadar doğru? karşındaki melek değil, insan sonuçta.
neden bazı kelimelerini büyük yazma gereği duydun, bundan bir şeyler çıkarabilir miyiz?

( malum şeyi istedi ve kabul ettım ) demişsin.
sonra da doktora gittim ve her şey yolunda imiş diyorsun.

malum şey umarım düşündüğüm o malum şey değildir.
yoksa hangi başka malum şey olabilir ki?

yok canim yaa
bu yorumu gördüm yazayim dedim
arkadasim var öyle
birlikte olmadigi kalmadi
ama bekareti bozulmuyor
dogumda bozulur anca dedi doktor
rapor aldi ruh hastasi arkadasim
bir yil sonra biriyle evlendi sanli söhretli dügün
belinde kirmizi kurdela
ben bekarete falan takilmamda tek takildigim böyle düsünce bozukluklari
ne yani sevis sevis
sonra hic sevismedim ben gibi
komik sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…