- Konu Sahibi firari3588
-
Dini karalamak için mi?
Normalde böyle olaylar hiç yaşanmıyor değil mi ülkemizde?
Ufacık çocukları taciz eden "din kimlikli" ahlaksızların olduğu bir ülkede yaşıyorsunuz...
Neredeyse sınavsız alacaklar artık kızlar...
Utanmasalar kpss'den 30 alanları bile alacaklar...
peki lise mezunları olabiyor mu,gerçekten bilmediğim için soruyorum.bilen varsa cevaplasın:44:
imam olmak için gereken evraklar
1-T.C. Kimlik nolu nüfus hüviyet cüzdanı sureti,
2-Öğrenim durumunu gösterir diploma sureti,
3-KPSS sonuç belgesi(2004 veya 2006 yıllarına ait)
4-İmam-hatiplik yeterlik belgesi.
5-Hafızlık belgesi (hafız olduğunu beyan etmiş ise).
6-Sabıka kayıt belgesi (Savcılıktan)
7-Daha önce herhangi bir kurum da çalıştı ise, hizmet belgesi.
egem abla haklı sanırım imam olmak için kpss sonucu isteniyormus
imamlık yaptığına eminmisin gerçekten?
bir şey daha var Açıkcası bunu yazmaya çekindim ama madem her şeyi anlattım bu da eksik kalmasın. BEN BAŞÖRTÜLÜ BİRİYİM. bunu söylediğimde bana eleştirileriniz artacak biliyorum ama zaten benim her günüm kendimden iğrenmekle geçiyor...
benim çevremden kimse bunu kabul etmez Zaten etse de ben nasıl dokunduracağım kendime. hep o gelmeyecek mi aklıma. gerçekten ölmek istiyorum
Elbette dindar kesimde de böyle şeyler olabilir, yok demiyorum.
Fakat konuda özellikle erkek arkadaşının yaptığı meslekten kendisinin başörtülü olmasından(bu kısmı özellikle büyük harflerle yazmasından) bu kanıya vardım
Sonuçta bu kişinin asıl sorunu ben biriyle birlikte oldum şimdi nasıl evlenicem iken, bundan çok diğer detaylar üzerinde durması bundan sebep diye düşünüyorum.
Nasıl oluyo bilmiyorum ama kızlığın bozulmamış ya sen ona bak, vicdanını bilen bi sensin bi daha hata yapmamaya çalışırsın yavaş yavaş düzelir hayatın, sen onun eline kadınlığınla bi koz vermişsin o da ne de olsa benim ne de olsa bana mecbur diye istediğini yapmış, kişiliksiz herif.
arkadaşlar,bilenler varsa cevaplasın.imam olmak bu kadar kolay mı,imam olacağım deyip olunuyor mu,imamlar da devlet memuru değil mi:44:
bir şey daha var Açıkcası bunu yazmaya çekindim ama madem her şeyi anlattım bu da eksik kalmasın. BEN BAŞÖRTÜLÜ BİRİYİM. bunu söylediğimde bana eleştirileriniz artacak biliyorum ama zaten benim her günüm kendimden iğrenmekle geçiyor...
canım doktorun bozulma olmamıs demıs .ee sen nıye boyle "benım cevremde kımse bunu kabul etmez "dıye endıse ediyorsun ben anlamadım acıkcası .
yanlış anlama benı lutfen ama ,farkındamısın bılmıyorum ama kendınle celısıyorsun .
bozulma olmadıysa boyle endısenın olmaması gerekıyor .
bır oncekı yorumumdada belırtmıstım ,bır kerelık beraberlıkte evet bozulma olmayabılır ,ama defalarca cınsel ılıskıde bozulma olmaması pek mumkun degıl .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?