çaresizim :( ortada bıraktı beni :( var mı benim gibi olup sonradan düzelen?

Ya Allah aşkına ne vicdan azabı. o adam olamamış vicdan azabı çeksin seni kandırdığı için. sen o zaman seviyordun isteyerek yaşadın ve oldu bitti. bu kadar. insanları tanımak zor. pişman olma her hata insana tecrübe kazandırır. aslında bunu yaşamış olman hata değil bunu o kişi ile yaşamış olman hata. üzme kendini millet neler neler yapıyor. sen en azından sevdiği güvendiğin biri ile yaşamışsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
seni biz yadırgamayızda başka başörtülüler yadırgar namus bekçileri genellikle o cenahtan çıkar, ayrıca defalarca birlikte oldunuzda nasıl bozulma olmadı anlamadım, imama gelll!

defalarca birlikte olup hala kızlık zarı duruyorsa
bu zarın esnek olduğunu gösteririr; konu sahıbının bakire olduğunu değil.

esnek zara sahip bir çok bayan var.

Yaf kim bu baş örtülü olup , baş örtü takmayan kimselere namussuz diyen .Biri , kimse göstersin çatlıycam meraktan .
Sanıyorum ki bunu kafasın da kuran kimseler karşısındakinin böyle düşündüğünü sanarak bu sözleri söylüyor .
Zira ben hiç böyle bir şey görmedim .
Bunu empoze etmeye çalışmayın , yok böyle bir şey .
Kimse baş örtü takana cahil yobaz demediği gibi kimse de örtülü olmayan kimseye namussuz demiyor .
İnsanların kafasına zorla böyle şeyler sokmayın .Sizin kafanıza soktularsa da çıkartın .

Son düzenleme:
şu konunun açılış amacını biri bana anlatsın

defalarca birlikte olup hala kızlık zarı duruyorsa
bu zarın esnek olduğunu gösteririr; konu sahıbının bakire olduğunu değil.

esnek zara sahip bir çok bayan var.

var arkadasim ben taniyorum bir tane
acayip bir zar var onda :)
sadece benim tanidigim 4 kisi var birlikte oldugu
gerisini kendisi biliyor
iki yillik evli simdi
ona kizamiyorum
bazi erkekler böyle istiyor aslinda

surrender ;
cok haklısın esnek olabılır zarı bakalım basortulu hanımefendı kocasına ne hesap verecek
Belkıde dıktırır ha ne dersınız kızlar

Ya kızlar merakımı mazur görün ama bir şeyi çok merak ettim
Neden ayrılınca doktora gitmiş?
Ben orda ki mantığı anlamadım?:44:

benim çevremden kimse bunu kabul etmez Zaten etse de ben nasıl dokunduracağım kendime. hep o gelmeyecek mi aklıma. gerçekten ölmek istiyorum

gelmeyecek. zaman herşeyin ilacı. öyle bir şey olsa, eşini kaybeden hiç kimse 2ci kere evlenemezdi. kaybettiği eşini deliler gibi seven o kadınlar....
o yüzden ölümü falan unutun. her acı zamanla küllenir...

eğleniyor musun sevgili konu sahibi?o cenah bu cenah yavaş yavaş giriyor insanlar birbirine...amacın da tamamen buydu işte senin....

Son düzenleme:
[sıze=3]şu konunun açılış amacını biri bana anlatsın[/sıze]
oncelıkle sunu belırtelım konu sahıbı basortulu sutten cıkma akkasık
naneyı yedıgı kısıde ımam
7 yıldır bırlıkteler ılıskı yasıyolar ama hanımefendının kızlıgı bozulmamıs ne hıkmetse
sımdıde vıcdan azabı cekıyomus

konu gerçekse :) konu sahibinin zarı esnekse :)

ve yanlış bilmiosam :)

esnek zar olunca sanırım kanama olmuyor. hatta bu sebeple karısı bakire değil deyip geri gönderen vs. kimseler olduğu anlatılırdı.

belki imam, konu sahibinin kanama yok diye bakire olmadığını düşündü. nasıl olsa ilk benle olmamış, hem kullanayım hem de evlenmeyeyim diye mi düşündü acaba ?

ister inan ister inanma ama olmamış. çevremdekiler şu şekilde kabul etmez: eğer ben anlatırsam. ben de evleneceğim insandan -eğer evlenmeye cesaretim olursa- bunu saklamak istemiyorum..

çevrende böyle ınsanlar yoksa sen nasıl çıktın o çevreden her gunahın bır bedeli varr sende bunu ödüyorsun içindeki vicdan azabını dındırecek yada suçluluk duygusunu bastıracak bır sıhırlı deynek yok malasef her hatanın bedelini ödemek zorundayız

sagol zelemele
banlanmaya gerek yok

var arkadasim ben taniyorum bir tane
acayip bir zar var onda :)
sadece benim tanidigim 4 kisi var birlikte oldugu
gerisini kendisi biliyor
iki yillik evli simdi
ona kizamiyorum
bazi erkekler böyle istiyor aslinda
canım evet var, ama şöyle bir şeyde var; zarı esnek olanların kızlığı doğum yapınca bozuluyor.
surrender ;
cok haklısın esnek olabılır zarı bakalım basortulu hanımefendı kocasına ne hesap verecek
Belkıde dıktırır ha ne dersınız kızlar

bence esnek olması ıyı bir şey değil
çünkü hiç kan gelmiyor
ve karsındakıne kanıtlamak zor bır durum bunu.

Ne önemliymiş şu kızlık zarı !!!
Bunun için özel ilaç bile ürettiler sırf o gece kanama olsun diye .Yapay kızlık zarı bile bulunmakta.
Sadece gelecek bir miktar kan ile mi güven sağlanacak vay halimize.
Güzelce izah edersin evleneceğin kişiye kabul etmezse evlenmezsin ,doğrusu budur.

Son düzenleme:

Hem kanıtlaması zor ki gidip rapor almak çok onu zedeleyici hemde nasıl olsa esnek diye takılanlar da var onlarda yapısı bozulduğu için organın incr detaylardan anlık hata yapabiliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…