- 13 Ekim 2011
- 7.091
- 12.692
- 448
- 35
- Konu Sahibi firari3588
-
seni biz yadırgamayızda başka başörtülüler yadırgar namus bekçileri genellikle o cenahtan çıkar, ayrıca defalarca birlikte oldunuzda nasıl bozulma olmadı anlamadım, imama gelll!
arkadaşlar,bilenler varsa cevaplasın.imam olmak bu kadar kolay mı,imam olacağım deyip olunuyor mu,imamlar da devlet memuru değil mi:44:
imam hatibi bitirdiyse kpss ye girip oluyor
defalarca birlikte olup hala kızlık zarı duruyorsa
bu zarın esnek olduğunu gösteririr; konu sahıbının bakire olduğunu değil.
esnek zara sahip bir çok bayan var.
benim çevremden kimse bunu kabul etmez Zaten etse de ben nasıl dokunduracağım kendime. hep o gelmeyecek mi aklıma. gerçekten ölmek istiyorum
oncelıkle sunu belırtelım konu sahıbı basortulu sutten cıkma akkasık[sıze=3]şu konunun açılış amacını biri bana anlatsın[/sıze]
canım doktorun bozulma olmamıs demıs .ee sen nıye boyle "benım cevremde kımse bunu kabul etmez "dıye endıse ediyorsun ben anlamadım acıkcası .
yanlış anlama benı lutfen ama ,farkındamısın bılmıyorum ama kendınle celısıyorsun .
bozulma olmadıysa boyle endısenın olmaması gerekıyor .
bır oncekı yorumumdada belırtmıstım ,bır kerelık beraberlıkte evet bozulma olmayabılır ,ama defalarca cınsel ılıskıde bozulma olmaması pek mumkun degıl .
surrender ;
cok haklısın esnek olabılır zarı bakalım basortulu hanımefendı kocasına ne hesap verecek
Belkıde dıktırır ha ne dersınız kızlar
oncelıkle sunu belırtelım konu sahıbı basortulu sutten cıkma akkasık
naneyı yedıgı kısıde ımam
7 yıldır bırlıkteler ılıskı yasıyolar ama hanımefendının kızlıgı bozulmamıs ne hıkmetse
sımdıde vıcdan azabı cekıyomus
canım evet var, ama şöyle bir şeyde var; zarı esnek olanların kızlığı doğum yapınca bozuluyor.var arkadasim ben taniyorum bir tane
acayip bir zar var onda :)
sadece benim tanidigim 4 kisi var birlikte oldugu
gerisini kendisi biliyor
iki yillik evli simdi
ona kizamiyorum
bazi erkekler böyle istiyor aslinda
surrender ;
cok haklısın esnek olabılır zarı bakalım basortulu hanımefendı kocasına ne hesap verecek
Belkıde dıktırır ha ne dersınız kızlar
canım evet var, ama şöyle bir şeyde var; zarı esnek olanların kızlığı doğum yapınca bozuluyor.
bence esnek olması ıyı bir şey değil
çünkü hiç kan gelmiyor
ve karsındakıne kanıtlamak zor bır durum bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?