çaresizim :( ortada bıraktı beni :( var mı benim gibi olup sonradan düzelen?

insan sevdiğine inanır.inanmayanlar iyi ediyor ama inananları suçlamak da çok yersiz.inanmanın olduğu yerde kandırılmak da vardır.kandırılmak da insan içindir ve çok normaldir.

insan sevdiğine inanır.inanmayanlar iyi ediyor ama inananları suçlamak da çok yersiz.inanmanın olduğu yerde kandırılmak da vardır.kandırılmak da insan içindir ve çok normaldir.

neden suçlayayım ki, benı ne ılgılendırır??
gerçekler acıdır canım,acıtır

Demekkı karsımızdakı ınsana ımam hacı hoca dıye guvenmıycekmısız
Çok sey soylemek ısterdım ama banlanmak ıstemıyorum
Bozulmamıs nasıl olsa hayatına kaldıgın yerden devam et ıste
İkı tovbe edersın bı namaz kılarsın gecer

takıldığınız yorumlardan biri de benim diye düşündüğümden cevap verme ihtiyacı duydum

tabi ki erkek erkektir,buna hepimiz katılıyoruz

ama bazı meslekler vardır ki mesleklerinin gereği bazı seyleri yapması ya da yapmaması bizlere tuhaf gelir

mesela:

bir polisin hırsızlık yapması
bir askerin terör örgütüne yardım ve yataklık yapması
bir imamın ahlak dışı bir yasam sergilemesi
bir dadının bebeklere kötü davranması
bir öğretmenin çocuklara kötü davranması

bunlar çoğaltılabilir, elbette imam diye o kişi melek olmuyor
ama o imamın cemaatinin yerinde olsam,ya bu adam ne işler karıstırıyor biz arkasında namaza duruyoruz, uydum imama diye niyet ediyoruz derdim kendime

işte o zaman bir tezatlık oluyor,herkes mesleğinin gereklerini yapıcak mutlaka ama bazı mesleklerdekiler bazı konulara ekstra özen gösterecek,insanların inancını güvenini sarsmayacaklar

bu kişinin başörtülü olup olmaması yorumları değiştirmezdi bence. çünkü konu sabihi zaten çok pişman, bide kınanan şeyin başa geleceğini burdaki kadınların çoğu biliyorlar.

insan aşık olunca gözü kör oluyo işte. ben de dinime önem veriyorum. eski sevgilim elimi tuttu diye kaç gün ağlamıştım :) sizin yaşadıkalrınızı yapıp ayrılsaydım durumumu düşünemiyorum bile. ama artık sizin için yapcak bişey yok. ömrünüz ağlamakla geçcek. bir gün evlenirseniz de bu yaptıklarınızı anlatın ki eşiniz olacak kişi size destek olsun. yoksa hiç mutlu olamazsınız.

konu sahibi sana üzüldüğüme acıyorum su an yok ben başörtülüyüm de bilmem ne de ? ne demek istiyorsun sen hee başörtüsüz insan her naneyi yer başörtülü insan yiyemez değil mi ? bu nasıl bir mantıktır senin mantığın bu olmuş burda onca insanı boş yere oyalıyorsun arkadaşlar bazılarıda benim gibi anlamamış olabilr ama burda başörtüsüzlere laf gelmiş biraz derine inerseniz fark edeceksiniz ee napalım hayat bu insanlar degil mi sen başörtülüsün diye insanların sna kızmayacagını felan sandım sanırım veya başka birşey korkmaa .! bozulmamış bak ne güzel kimsede anlamaz rahatla hadi ben bu konunda dogru olduguna inanmıyorum insanların faktini boşa harcama hadi.. canm hadi.

teşekkür ederimaradığım cevap buydu.demekki konu sahibinin dediği gibi üni 1'de ben imam olup para biriktireyım olmuyor,dediği de yalan

Son düzenleme:

melekyvrum cok haklisin ama öyle bir dünya yok malesef
bizzat kendim yasadim verdigin örneklerden birini
o yüzden ....
neyse fazla acik konusmak istemiyorum ama sizi anliyorum
ama herkes iyi degil malesefe meslekler ne olursa olsun

teşekkür ederimaradığım cevap buydu.demekki konu sahibinin dediği gibi üni 1'de ben imam olup para biriktireyım olmuyor,dediği de yalan

yalan bile olsa kk olarak, başörtülü zina yapanla, başörtüsüz zina yapana karşı nasıl yaklaştığımızı ortaya koyduğu için bence çok faydalı olmuş

ikiyüzlü müyüz neyiz sanki? :26:

düşünceler ortada işte.

bir de doktora gittim bir sorun yokmuş demiyor mu

yani olabilir de, kolayca değil tabi. üni deyken düz memur olan arkadaşlarım vardı. bazısı hem çalışı memur olarak hem de okulunu bitirdi. bazısı yürütemedi sadece memurluğu seçti.

konusu geçen imam da iki sınava birden girip başarıyla taamladıysa olabilirde ama ha deyince olcak bişi değil çünkü bildiğim kadarıyla o yeterlilik sınavı da her yıl olmuyor. kpss de zaten çift yıllarda alım yapıo.

görev yeri de memur gibi oluyor. okuduğu üni. nin olduğu yere atanmışsa şanslı demekki . konuyu tam okuyamadım. bilmiorum da, çok basit olmadığını biliorum.

ama nasıl ki ücretli öğretmenlik diye bişi var, önlisans mezunları bile meb de öğretmenlik yapıo , diyanette de böle bişi var mı bilmiorum. belki varsa öle bişi vardır ama onlarında ücreti az olur zaten para biriklir mi bilmem.

Bu zihniyet beni deli ediyor !!!

Herşeyi isteyerek yapacaksınız ayrılınca da maduru oynayacaksınız.

Hayır anlamıyorum bu kadar önemliyse ne cesaret yaşıyorsunuz bunu?

Bir de düzelmesini istiyorsunuz Adamın sizi kullandığını(bizzat kendi anlatımınızdan bu çıkıyor, açık ve net!) ve kandırdığını bile bile hala onunla evlenmek istiyorsunuz. Böyle iğrenç bir çıkar ilişkisine dönüşen birlikteliğin resmiyetle yaşanabilir/katlaanılabilir kılınacağını mı sanıyorsunuz?

Doktor kontrolüne gitmenize zaten diyecek söz bulamıyorum N'oldu rahatladınız değil mi? Oooh zeval gelmimiş o pek kıymetli zarınıza, vicdanınızla kısa süreli bir çelişmeden sonra hayat size güzel olacak değil mi? Evet aynen öyle olacak hanımefendi! Gerçek bir vicdana sahip olsanız başkasını böyle kandırmayı aklınızdan bile geçirmezsiniz! Nereden çıkarıyorum ben şimdi bunları, nerden biliyorum kandıracağınızı değil mi? Derhal söyleyeyim, ayrılır ayrılmaz doktora koşmanızdan!

Beyefendinin imamlık yapması, sizin başörtülü bir hanımefendi olmanız hakkında diyecek en ufak bir sözüm dahi yok. İnsanların içleri ile dışlarının birebir aynı olmadığını öğreneli yıllar oldu

Hepimiz saf, yalansız bir ilişki istediğimizi ne de güzel söylüyoruz. Ama kimileri daha en baştan o ilişkinin temeline yalanı katıp sağlam bir beraberlik ve mutluluk elde etmeyi umuyor, ne acı

tartışma ortamı olsun diye açılmış bu konu,boşverin takmayın.

muhtemelen başörtülü değildir konu sahibi

benim çevremden kimse bunu kabul etmez zaten etse de ben nasıl dokunduracağım kendime. Hep o gelmeyecek mi aklıma. Gerçekten ölmek istiyorum
tabıkı kabul etmezler sen basortulusun gorunuste namazında nıyazında saf temız genc kızsın kımse senın ıcındekı pıslıgı bılemez elbette hıc uzulmedım hele bas ortulu oldgunu belırttıgını gorunce ıyı olmus dedım bası acıklara öcü gbı namussuz gbı bakıyorsunuz ya cok ıyı olmus
nedense 7 yıldır bırlıkte oluyosunuz ama kızlıgında bozulmamıs yalanlara bak !
(basortulu arkadaslara degıl lafım kımse yanlıs anlamasın )

Son düzenleyen: Moderatör:
allahım yazsam olmaz;yazmasam olmaz.

konu sahibi bedenım bakıre diyor ya ( nasıl oluyorsa artık, 7 yıllık sevgiliyle sadece 1 kere ilişki halınde olması da çok farklı bir olay )
bence artık bakıre falan değilsin! bir kere oldu mu; oldu.
burada gizliden verdiğin mesajları anlamıyoruz sanma!

sen haltları ye, sonra gel buraya
''bir kere yaptım, bakıreyım, başörtülüyüm , şöyleyim''
başörtülü olman
ona göre yorum yapmamızı mı gerektirir?
başörtülü olmayanlara ne demek istiyorsun?

üni 1'de okuyan biri lise mezunu olyor.lise mezunları imamlık yapabilir mi acaba:26:

seni biz yadırgamayızda başka başörtülüler yadırgar namus bekçileri genellikle o cenahtan çıkar, ayrıca defalarca birlikte oldunuzda nasıl bozulma olmadı anlamadım, imama gelll!

Hiç doğru değil bu dediğiniz.
Gerçek müslüman asla kınamaz ve yargılamaz.
Bunu o cenah bu cenah diye ayıramazsınız .Başaörtü insanı gerçek müslüman yapmayacağı gibi başörtü takmamak kafir yapmaz .
Ötekileştirmeyelim lütfen .
Okudukça cümlenizi asabım bozuluyor namus bekçileriymiş .Düzgün bir üslüpla deseniz şimdiye kadar ki izlenimlerinizi söylediğinizi düşünücem siz düpedüz laf sokuyorsunuz !!!

İmamlık öyle limon satmak gibi hemencecik olacak kolay bir ek iş değil nasıl oldu anlamış değilim.olan olmuşsa da bekaretini kaybetmemişsin neyin çaresizliğini çekiyorsun?önemli olan bekaretin değil,içsel olarak yıpranman mı?başörtünü neden vurguluyorsun?ne demek istiyorsun?kurguda hatalar var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…