çaresizim :( ortada bıraktı beni :( var mı benim gibi olup sonradan düzelen?

yapacak bisey yok psikolojik destek alarak yoluna devam edeceksin cok büyük bi darbe almissin bunu evde oturup ahlanip vahlanarak atlatman mümkün degil. evlenmeden böle bise yasak zoruma gidiyo demissin olabilir ama atlatman icin önce kendinle yüzlesip evet bi hata yaptim ama yeniden toparlanabilirim sözünü kendine vermelisin senin durumunda olan cok kiz var hepsi pisman olup ölsünmü? tabiki hayir asil ozaman bu tarz insanlari yasatmis olursunuz kendine sosyal biseyler bulup gelistirmelisin emin ol ilahi adalet onun pesini birakmaz(helede imammis imamligina tüküreyim onun)sen simdi güclü ol ve bian önce bunalimdan cikip hayatina devam et.

bence esnek olması ıyı bir şey değil
çünkü hiç kan gelmiyor
ve karsındakıne kanıtlamak zor bır durum bunu.

kanıtlamak zorunda olmak ne garip değil mi

geçen bi konuda erkek arkadaşım benden önce başkasıyla yatsa garipsemem garipsersem garip olmaz mı demiş birisi

çoğuda onaylamış...

kadın kadını mahfediyor aslında.

kaç kişi bunu kabul eder ona kalırsa bu kız evde kalır.

Devir değişti artık , kadının erkeği kandırması çok kolay .Erkeklerin bunu anlaması gerek , tabi ki olmasa daha güzel ama öbür türlü kandırılmak daha kötü değil mi ?

Hem kanıtlaması zor ki gidip rapor almak çok onu zedeleyici hemde nasıl olsa esnek diye takılanlar da var onlarda yapısı bozulduğu için organın incr detaylardan anlık hata yapabiliyorlar.

ama doktorlar yemez
doktor bir bayanın ilişkiye girip girmediğini çok iyi bilir ; zarın yerınde durması, doktorun anlamaması anlamına gelmıyor.

Devir değişti artık , kadının erkeği kandırması çok kolay .Erkeklerin bunu anlaması gerek , tabi ki olmasa daha güzel ama öbür türlü kandırılmak daha kötü değil mi ?

Erkekler duygusal aptallardır zaten saf aşık deneyimsiz birini bul nikahı kıydır çoğu da bu düşünce ile hareket ediyor. Ekonomik özgürlüğü de var eski tecavüz yalanına da gerek yok diktirir gitsin para birikince.

Ayrıca baş örtüsü ile alakalı durum değil ki benim arkadaşım da kapalıydı grup sekslere kadar giderdi anne baba hacı oda sonra müezzinin birini kekledi evlendi gitti buradan.

Son düzenleme:

belkı benim için önemli değil, geçmiş geçmiştir ; ama olmamış olsun isterdim /isterim.

yorumları okumaya erindim valla ne yalan söylüyeyim, benim anlamadığım noktalar;

ilişkiye girdiyse hatta onu kaybetmemek için defalarca yaptığını söylüyor sonra doktora gidiyor doktor bozulmamış diyor bu nasıl bişey anlamadım anlayan varsa söylesin, defalarca ilişkiye giriyor ve kızlık zarı bozulmuyor çok enteresan ve diğer bir konu çevremde kimse bunu kabul etmez diyor eğer kızlığı bozulmamışsa (gerçi nasıl oluyor bilmiyorum ama)bunun daha sonraki evleneceği adama kesinlikle söylemesinden yana değilim...

ikincisi; ha deyince imam olunuyormu ya bunun okulu var sınavları var imamlık için gereken namaz, vaaz, ezan, dua, dini hikayeler, ne bilim bi sürü öğrenilmesi gereken şey var, öyle pat diye ben azcık imamlık yapayım da para biriktireyim deniyor mu???

üçüncüsü kendisinin başörtülü olduğunu söylemesi falan bana garip geldi ne bileyim yani nolmuş boşörtülü diye... bana bu konu pek inandırıcı gelmedi açıkcası....

son olarak namus eğer, bir zar, iki damla kan ise; hadi kadının namusluluğu kızlık zarından anlaşılıyor peki ya erkeğin... erkeklerin daha önce ilişkiye girip girmediğini nerden bilecez...
:44: düşündürücü.......

şu konunun açılış amacını biri bana anlatsın

konu açıldığından beri bende aynı sorudayım daha bir adım ileri gidemedim

başörtülüyüm ama birlikte oldum.birlikte olduğum kişi de imam üstelik..

şimdi nereye çeksen oraya gider bu konu..Allah'tan hiçbirimiz kötü niyeli değiliz,melekiz melek

aynen canım
belli ki çok uzar bu muhabbet
ben vazgeçtim konudan zaten

benim için insanın ruhu önemli ; bedene çare bulunur.
konu sahibine de sözüm yok aslında ; ama hem kendını saf masum kız olarak tanıtıyor, hem de ''başörtülü''olduğunu vurguluyor, yani ne gerek var
bu konulara girmesine?
ve bu durumda sinirimi bozdu.
söylenecek öyle ''cuk'' sözlerim var ki, ama söyleyemem işte ban meslesi.

ben söyley,m canm ne demek istedigini başörtülü olmayanlar namussuz öcüüü her boku yerler başörtülüler temiz saf tertemiz yok yaa .! düşünceye bak kimse yanlış anlamasn başörtülülere haşa sözüm yoktur ama böyle bir düşünce olamaz kabul edemem .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

birlikte olurken başınızda başörtü olmadığına göre o adamın da üstünde cübbe olmadığına göre bunları belirtmeye gerek yok...
bu kadınların ''aman aşkımdan öldüm bittim ne istediyse yaptımama bak ellerim bomboş kaldı''durumlarına ifrit oluyorum
aşık olunca beyin sıfırlanıyomu ,hücreler tatilemi çıkıyo anlamadım..
madem yaşam tarzınız evlilik öncesi birlikteliğe uygun değilse yapmayın kardeşim!!!
annem öldürür amcam keser, yapma o zaman ..
elin yabancılarına özenip ama biz özgür gençliğiz istediğimizi yaşarız diyosan senin annen baban çevren de bunları yaşayıp kabullenmiş inanlar olacak
yok değilsen de, tanı adamı iyi güvenilir dürüst biriyse evlenin ne takla atıyosanız atın

evet zor tabıkı ama kan gelmese ımam da tekmeyı basardı cnm

dur kız üstü kapalı konuş
anlarız biz

canım bence sakin ol biraz..bak eğer konu sahibinin niyeti bu ya da tam tersiyse bu sözlerinle ona istediği polemik ortamını oluşturuyorsun şu anda.

konu tam da o yöne doğru gidiyor.

ewet tatlım aynen boyle demek ıstıyor bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…