- Konu Sahibi firari3588
-
bence esnek olması ıyı bir şey değil
çünkü hiç kan gelmiyor
ve karsındakıne kanıtlamak zor bır durum bunu.
Ne önemliymiş şu kızlık zarı !!!
Bunun için özel ilaç bile ürettiler sırf o gece kanama olsun diye .Yapay kızlık zarı bile bulunmakta.
Sadece gelecek bir miktar kan ile mi güven sağlanacak vay halimize.
Güzelce izah edersin evleneceğin kişiye kabul etmezse evlenmezsin ,doğrusu budur.
Devir değişti artık , kadının erkeği kandırması çok kolay .Erkeklerin bunu anlaması gerek , tabi ki olmasa daha güzel ama öbür türlü kandırılmak daha kötü değil mi ?kanıtlamak zorunda olmak ne garip değil mi
geçen bi konuda erkek arkadaşım benden önce başkasıyla yatsa garipsemem garipsersem garip olmaz mı demiş birisi
çoğuda onaylamış...
kadın kadını mahfediyor aslında.
Hem kanıtlaması zor ki gidip rapor almak çok onu zedeleyici hemde nasıl olsa esnek diye takılanlar da var onlarda yapısı bozulduğu için organın incr detaylardan anlık hata yapabiliyorlar.
Devir değişti artık , kadının erkeği kandırması çok kolay .Erkeklerin bunu anlaması gerek , tabi ki olmasa daha güzel ama öbür türlü kandırılmak daha kötü değil mi ?
kanıtlamak zorunda olmak ne garip değil mi
geçen bi konuda erkek arkadaşım benden önce başkasıyla yatsa garipsemem garipsersem garip olmaz mı demiş birisi
çoğuda onaylamış...
kadın kadını mahfediyor aslında.
şu konunun açılış amacını biri bana anlatsın
aynen sekerım[sıze=3]
sagol zelemele
Banlanmaya gerek yok[/sıze]
konu açıldığından beri bende aynı sorudayım daha bir adım ileri gidemedim
başörtülüyüm ama birlikte oldum.birlikte olduğum kişi de imam üstelik..
şimdi nereye çeksen oraya gider bu konu..Allah'tan hiçbirimiz kötü niyeli değiliz,melekiz melek
allahım yazsam olmaz;yazmasam olmaz.
konu sahibi bedenım bakıre diyor ya ( nasıl oluyorsa artık, 7 yıllık sevgiliyle sadece 1 kere ilişki halınde olması da çok farklı bir olay )
bence artık bakıre falan değilsin! bir kere oldu mu; oldu.
burada gizliden verdiğin mesajları anlamıyoruz sanma!
sen haltları ye, sonra gel buraya
''bir kere yaptım, bakıreyım, başörtülüyüm , şöyleyim''
başörtülü olman
ona göre yorum yapmamızı mı gerektirir?
başörtülü olmayanlara ne demek istiyorsun?
evet zor tabıkı ama kan gelmese ımam da tekmeyı basardı cnmcanım evet var, ama şöyle bir şeyde var; zarı esnek olanların kızlığı doğum yapınca bozuluyor.
Bence esnek olması ıyı bir şey değil
çünkü hiç kan gelmiyor
ve karsındakıne kanıtlamak zor bır durum bunu.
evet zor tabıkı ama kan gelmese ımam da tekmeyı basardı cnm
ben söyley,m canm ne demek istedigini başörtülü olmayanlar namussuz öcüüü her boku yerler başörtülüler temiz saf tertemiz yok yaa .! düşünceye bak kimse yanlış anlamasn başörtülülere haşa sözüm yoktur ama böyle bir düşünce olamaz kabul edemem .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ben söyley,m canm ne demek istedigini başörtülü olmayanlar namussuz öcüüü her boku yerler başörtülüler temiz saf tertemiz yok yaa .! düşünceye bak kimse yanlış anlamasn başörtülülere haşa sözüm yoktur ama böyle bir düşünce olamaz kabul edemem .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ewet tatlım aynen boyle demek ıstıyor bencedeben söyley,m canm ne demek istedigini başörtülü olmayanlar namussuz öcüüü her boku yerler başörtülüler temiz saf tertemiz yok yaa .! Düşünceye bak kimse yanlış anlamasn başörtülülere haşa sözüm yoktur ama böyle bir düşünce olamaz kabul edemem .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eninde sonunda yapmış zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?