Çaresizim. Sıkıntıdan zayıfladım bir fikir verin bana :(

meleknr20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2015
37
2
Mrblar, Ben 7 aylık sözlüyüm, 3 ay snra düğünüm olacak. Nişanlım babamın arkadasının oğlu. Babam pek istemeye istemeye verdi tanıdık olunca,ortaokul mezunu olunca, sinmedi ama sırf ben istiyorum diye verdi. ilk aylar herşey güzeldi kayınvalidem cok iyi görümcelerimle cok iyi anlaşıyorz zaten oncedden da tanıyorduk birbirimizi. ama Annem sürekli içine girmeynce bilemezsin diyor. belki kötü cıkacak diyor her ne kadar tanısakda belli olmaz diyor. :KK43: Evlilik Zaten bir Risk, Benım durumum risk üstüne risk tasıyor :KK43: Tek Endişem, Tek korkum Anneme babama yuzumu kara cıkarmamak :KK43: Onlar benım herseyım. Bir de evi Kv. yakın tutulacak annem pek razı degil eski kafalı bunlar ne olckmıs yakın oturunca ortada olsun dıyor. işte evimize hic gelmıyor nısanlın diyor. bunları 7 ay boyunca dedi durdu. bi ara söz atmaya kadar geldim patladm dayanamadım ;( ama vazgecemedım de nısanlımdan.. Böyle severek evlenip endişeli olan var mı ,yada böyle korkuları olan? Annemin dedıklerıne bakmayıp nısanlımla iyi gecnmem mı lazım yoksa kulak arkası etmeyıp dıkkate almam mı lazım :KK43: :KK43:

Ailenizde sizde önyargılarınızdan kurtulun
Belki herşey cok güzel olucak
Belki gercekten kv görümceyle anlaşıcaksın.
Tabikide en iyi sen tanırsınki istedin olsun dedin sözlendin
Gerisi mukadderat * ( böyle yazılıyordu sanırım ) :)

Evlenecek olan sensin ailen değil. Ne bayılıyolar ya çocuklarının eş adaylarını seçmeye karışmaya

Mrblar, Ben 7 aylık sözlüyüm, 3 ay snra düğünüm olacak. Nişanlım babamın arkadasının oğlu. Babam pek istemeye istemeye verdi tanıdık olunca,ortaokul mezunu olunca, sinmedi ama sırf ben istiyorum diye verdi. ilk aylar herşey güzeldi kayınvalidem cok iyi görümcelerimle cok iyi anlaşıyorz zaten oncedden da tanıyorduk birbirimizi. ama Annem sürekli içine girmeynce bilemezsin diyor. belki kötü cıkacak diyor her ne kadar tanısakda belli olmaz diyor. :KK43: Evlilik Zaten bir Risk, Benım durumum risk üstüne risk tasıyor :KK43: Tek Endişem, Tek korkum Anneme babama yuzumu kara cıkarmamak :KK43: Onlar benım herseyım. Bir de evi Kv. yakın tutulacak annem pek razı degil eski kafalı bunlar ne olckmıs yakın oturunca ortada olsun dıyor. işte evimize hic gelmıyor nısanlın diyor. bunları 7 ay boyunca dedi durdu. bi ara söz atmaya kadar geldim patladm dayanamadım ;( ama vazgecemedım de nısanlımdan.. Böyle severek evlenip endişeli olan var mı ,yada böyle korkuları olan? Annemin dedıklerıne bakmayıp nısanlımla iyi gecnmem mı lazım yoksa kulak arkası etmeyıp dıkkate almam mı lazım :KK43: :KK43:
Annen çok doğru söylüyor.evlenmeden iyi geçiniyorum falan deme...o işler o kadar basit değil ama bu senin durumunla ilgili değil.genel bir doğru.ancak annenin içine sinmiyorsa vardır bir hayır.eski kafalı insanlarla uğraşmak zordur...ilişkinin bitip bitmemesini sorman birşey ifade etmiyor.yaşayan sensin...

Ben sunu bilir sunu söylerim, anneler babalar gercekten seziyor neler olacağını. Bende aynen senin gibi cok ama cok Sevdiğim bi aile oldugunu kabul ederek nişanlandım, vazgeçmedim sonra ne oldu anne babamın her dedigi cıktı, iyiki evlenmeden gördüm. Cokta yabana atma annenin dediklerini annen senin kötülüğünü istemez

annen hakli canim.hem zaten sevmekle is bitmiyor. sevgi her sey dgil.

ayrı evde yaşayacağınız kesinse kayınvalide yanı olması niye şartmış.sen de söyle ccanım susma şimdiden o zaman benimde ailem var nasılsa ayrı evimiz olacak ikimizin ailesine de ya yakın olalım ya uzak olalım de.onun ailesi var da senin ailen yok mu.ayrıca ben de katılıyorum aynı eve girince değişmeler olabiliyor diyor herkes.ve bir anne çocuğunun mutluluğunu istediği halde bunları deyip içi rahat etmiyorsa demekki o aileyi çok baskıcı görmüş senin ezileceğini düşünüyordur.eski sevgilim böyleydi az kalsın evlenecektim de annem kurtardı doğruları gösterek.aileye önem veren erkek harika,ama sadece kendi ailesine göre hareket edip hayır diyemeyen erkek facia onu bilir onu söylerim

İyi de niye sözlendikten sonra söylüyor bunları? Madem öyle önceden deseydi sen de tanırdın biraz öyle sözlenirdin.. Ama önceden de söylediyse ve sen kulak asmayıp sözlenmek istediysen, bu kararının arkasında durmalısın. İyi diyerek veriyor kızlarını bazı anneler kötü çıkıyor. Bunlar lafla sözle olacak şeyler değil. Eşinin ailesi nasıl sana karşı ?

ailenin söylediklerini cok önemsemeyip nisanlanmıssın simdi nisanlının bir yanlısı eksigini görmeden onu bırakamazsın,bu ikinize de haksızlık olur..
ama seni düsündüren seyler varsa üzerine git cünkü anne baba sözü dinlemeyip pisman olan cok insan var cevrede.. ve baska ailenin içine girince anlıyorsun kimse ailen kadar seni düsünüp sahiplenemez..
bu arada nisanlın niye evinize gelmiyor ? bu bir soru işaretidir mesela

Annen çok vesveseli
Gerek yok bu kadarina
Mutlulugunuza golge düşürüyor

İyi de niye sözlendikten sonra söylüyor bunları? Madem öyle önceden deseydi sen de tanırdın biraz öyle sözlenirdin.. Ama önceden de söylediyse ve sen kulak asmayıp sözlenmek istediysen, bu kararının arkasında durmalısın. İyi diyerek veriyor kızlarını bazı anneler kötü çıkıyor. Bunlar lafla sözle olacak şeyler değil. Eşinin ailesi nasıl sana karşı ?

Çok iyiler gelinoldugum halde evlerine gttgmde iş bile yaptrmiyorlar ama ben yapıyorm. Sözlenmeden önce bu kadar değildi yanı bende yavaş yavaş goruyor gibiym ama sevdigm insandan vazgecemiyorm :KK43:

ailenin söylediklerini cok önemsemeyip nisanlanmıssın simdi nisanlının bir yanlısı eksigini görmeden onu bırakamazsın,bu ikinize de haksızlık olur..
ama seni düsündüren seyler varsa üzerine git cünkü anne baba sözü dinlemeyip pisman olan cok insan var cevrede.. ve baska ailenin içine girince anlıyorsun kimse ailen kadar seni düsünüp sahiplenemez..
Tskler yorumunz için. 2-3 kere geldi nisanlm zaten ama çalışıyor yorgun geliyor denk gelmiyor bazen

E="lawyer215, post: 41899169, member: 687205"]ayrı evde yaşayacağınız kesinse kayınvalide yanı olması niye şartmış.sen de söyle ccanım susma şimdiden o zaman benimde ailem var nasılsa ayrı evimiz olacak ikimizin ailesine de ya yakın olalım ya uzak olalım de.onun ailesi var da senin ailen yok mu.ayrıca ben de katılıyorum aynı eve girince değişmeler olabiliyor diyor herkes.ve bir anne çocuğunun mutluluğunu istediği halde bunları deyip içi rahat etmiyorsa demekki o aileyi çok baskıcı görmüş senin ezileceğini düşünüyordur.eski sevgilim böyleydi az kalsın evlenecektim de annem kurtardı doğruları gösterek.aileye önem veren erkek harika,ama sadece kendi ailesine göre hareket edip hayır diyemeyen erkek facia onu bilir onu söylerim[/QUOTE]
Canim ben söyledim en başta nisanlima ortada bi yerde olsun evimiz,annenleri sevmesinden değil ama ilerde sknti çıkar vs dedim o da ne skntisi cçıkacak bi şey olmaz sen yeni gelinsin evde tek başına evde durma anneme bırakırm seni dedi.sırf bu yüzden tarstk ama sonuç yine aynı onun dediği oldu

Annenin psikolojisi pek iyi değil ya da damat yeterince zengin fegil

X