• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇARESİZİM

aykadarguzelay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-59
Puanlar
36
Önceki açtığım konuları okudunuz evet ama hikayemi ben yaşıyorum bilemezsiniz , cahillik yaptım düşünemedim hep umut ettim , çocuğumu aldırdım hastaneye gittiğimde imza attı gelip ve hemsıreye döndü ben bu kadına güvenmiyorum aldırdım der aldırmaz dedi o an bitti Benım ıcın girdim ve aldırdım çok ağladım yıprandım şimdi kendi evimdeyim kız kardesım var ama kira ödeyecek durumum yok evi kapatacağım mobilya istiyor benden koltuk takımları ve beyaz eşyaları verecegım ama ailemde kirada baba evim küçük ve daha büyük bir eve çıkmak istiyoruz kiralarda yüksek keşke sağlam bir gelirim olsa babam hep yanımda olmuştu ona bir ev alabilseydim çok isterdim , o adam benim için bitti boşanmayı kesin istiyorum artık boşanmak için Herseyı verecegım ne isterse ama tek istediğim babama bir ev alabilmek çalışıp yardım ediyorum zaten ama elimden gelmiyor ev almak

Önceki açtığım konuları okudunuz evet ama hikayemi ben yaşıyorum bilemezsiniz , cahillik yaptım düşünemedim hep umut ettim , çocuğumu aldırdım hastaneye gittiğimde imza attı gelip ve hemsıreye döndü ben bu kadına güvenmiyorum aldırdım der aldırmaz dedi o an bitti Benım ıcın girdim ve aldırdım çok ağladım yıprandım şimdi kendi evimdeyim kız kardesım var ama kira ödeyecek durumum yok evi kapatacağım mobilya istiyor benden koltuk takımları ve beyaz eşyaları verecegım ama ailemde kirada baba evim küçük ve daha büyük bir eve çıkmak istiyoruz kiralarda yüksek keşke sağlam bir gelirim olsa babam hep yanımda olmuştu ona bir ev alabilseydim çok isterdim , o adam benim için bitti boşanmayı kesin istiyorum artık boşanmak için Herseyı verecegım ne isterse ama tek istediğim babama bir ev alabilmek çalışıp yardım ediyorum zaten ama elimden gelmiyor ev almak
Öncelikle hayatta herşeyin bir çaresi vardır böyle bir karaktersizden biran önce kurtulmanızı öneriyorum çocuğu siz istiyormuydunuz ?
Sizden mobilya isteyen o hayvan herif mi ?
Babanıza neden siz ev alıyorsunuz?

Öncelikle hayatta herşeyin bir çaresi vardır böyle bir karaktersizden biran önce kurtulmanızı öneriyorum çocuğu siz istiyormuydunuz?
İstedim ama düşündüm çocuğa yazık olacaktı maddi yönden baksam da manevi yönden ezilecekti zaten 6 haftalıktı küçücüktü Allah affetsin beni ağlayarak aldırdım

İstedim ama düşündüm çocuğa yazık olacaktı maddi yönden baksam da manevi yönden ezilecekti zaten 6 haftalıktı küçücüktü Allah affetsin beni ağlayarak aldırdım
Çok zor bir durum çok geçmiş olsun eşyayı isteyen kim ben onuda anlamadım ve babanıza neden siz ev alıyorsunuz?

Bu kadar çaresizliğin içinde masum bir can nasıl var olacak ihtiyaçları nasıl görülecekti? Yani anlıyorum sizi ama bazen mantıklı bir karar bir ömür çekilecek çilenin önlenmesini sağlar.Bu mevzuyu silin aklınızdan,o herifi hemen boşayın.Ev almak değil çalışıp birikim yapmak olsun önceliğniz.Kardeşiniz de çalışabilir yaşta ve durumdaysq babanız siz ve kardeşiniz çalışıp birikim yapmaya çalısın.Belki hemen değil ama yıllar içinde küçük de olsa bir ev alabilirsiniz.Ama önceliğniz hayatınızı,kendi hayatınızı düzene sokmak.

Çok zor bir durum çok geçmiş olsun eşyayı isteyen kim ben onuda anlamadım ve babanıza neden siz ev alıyorsunuz?
Eşim eşyayı istiyor , babam zamanında beni okutmak için evini sattı hep maddi destek oldum ama fiyatlar yükseldi alamadık tekrar , eşim evdeki koltuk takımları ve beyaz eşyaları istiyor

Eşim eşyayı istiyor , babam zamanında beni okutmak için evini sattı hep maddi destek oldum ama fiyatlar yükseldi alamadık tekrar , eşim evdeki koltuk takımları ve beyaz eşyaları istiyor
O mu almıştı?ve nafaka talep edin.

Neden bu cibiliyetsiz herifin her dediğini yapıyorsunuz çocuğu aldır demiş aldırmışsınız eşyayı istiyor vermeyin

Neden bu cibiliyetsiz herifin her dediğini yapıyorsunuz çocuğu aldır demiş aldırmışsınız eşyayı istiyor vermeyin
Kendisi de istedi aldirmayi, bu konuda neden boyle yazmis bilmiyorum ama onceki konusunda baya kendi karari gibi yazmisti. Hatta ben aldirma dedim diye baya linclendim. Psikolojisi alt ust olmus belli. Kurtaj sonrasi beklenen bi durum. Umarim kisa zamanda duzelir, cok uzuldum durumuna :-(

Ya zaten ikinci el esyayi satsan bile cok para etmiyo ki. Bence bu pis adamla ugrasip sinirini bozduguna degmez. Ver gitsin esyalari derim.

Adam o kadar gözden çıkarmış ki giden çocuğuna, biten evliliğe zerre üzülmüyor. Eşyanın,hurdanın peşine düşmüş.

Baştaki adam kelimesini sadece isim olarak kullandım yanlış anlaşılmasın. Yoksa adamın son iki harfi bile değil. :)

Şimdi sen önce kendi enkazını yerden kaldır. Toparlandıktan sonra diğer konuları düşünürsün..

Memleketin öğretmenine bak... 24 yaşında 1 kez boşanmışken bindiği taksinin şoförüyle 6 ay içinde nişan yapıyor, evlendikten 10 ay sonra anasına babasına söven elinden parasını alan adamı boşamıyor - ailesi boşan diyor yine de boşamıyor- üstüne 2 yıl geçiyor türlü saçmalıktan 2 kere daha boşanmanın eşiğine geliyor, bu konusundan 2 önceki konusu da 'Beta hcg değerim bilmem kaç inşallah hamile kalmışımdır' şeklinde. Sizin eğiteceğiniz nesle çok üzülüyorum ya. Her köşe başına üniversite olayı en çok eğitim seviyesini etkiledi ülkenin. Gerçekten çok canım sıkıldı.

Hele bir dur, şu ayrılık hengamesini atlat ev alma işine sonra bakarsın.
Ve lütfen ayrıldıktan sonra aklını başına topla, gidip saçma sapan insanlarla dertleşip bağ kurma, belliki bu konularda sağlıklı seçimler yapamıyorsun.

Memleketin öğretmenine bak... 24 yaşında 1 kez boşanmışken bindiği taksinin şoförüyle 6 ay içinde nişan yapıyor, evlendikten 10 ay sonra anasına babasına söven elinden parasını alan adamı boşamıyor - ailesi boşan diyor yine de boşamıyor- üstüne 2 yıl geçiyor türlü saçmalıktan 2 kere daha boşanmanın eşiğine geliyor, bu konusundan 2 önceki konusu da 'Beta hcg değerim bilmem kaç inşallah hamile kalmışımdır' şeklinde. Sizin eğiteceğiniz nesle çok üzülüyorum ya. Her köşe başına üniversite olayı en çok eğitim seviyesini etkiledi ülkenin. Gerçekten çok canım sıkıldı.
aynen öyle. sonra burada eleştiri oluyor insanları mesleğiyle yargılamayın diye. yargılarım tabii, bu haklar ne mücadelelerle elde edildi. bir kısım kadın kocasının eline para saymak için okuyor resmen. bu kadar erkeğe köle olmaya meraklı kadınlar okumasın ya. gelecek nesillere kötü örnek oluyorlar.

ya onu geç, gün aşırı adamlar karılarını öldürüyor ya burası böyle bir ülke. bizim kadınlar olarak saf olma lüksümüz YOK.

Yazık günah o babanıza. Bir değil iki bela açmışsınız adamın başına. Evlenmeden duramıyor musunuz siz, önünüzden geçene atlıyor musunuz evlenicem diye. Sorunlu belalı evlilik biter bitmez daha senesi dolmadan başkasıyla evlenmişsiniz. Sokağa atan ilk kocayla da barışılmış, bu kocayla da defalarca barışılmış. Para getir kirayı öde benim borçlarım var onu öde... Bu lafları işitip işitip kocamdır beyimdir demişsiniz.

Ev sattıracak kadar ne okudunuz, sonuçta atanamayan öğretmen olmuşsunuz. Yazmıyorsunuz ama belki de 2 evlilik masrafları için satıldı o ev. Adama yaşlılığında lazım olacak evi yemişler bir de üstüne sığmıyoruz büyük ev lazım deniyor. Var mı 3. evlilik planı fikri?

bunlardan bize ne?

Back
X