Çaresizim...

ebr82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2008
27
0
86
İstanbul
arkadaşlar benüim sorunum herşey özel hayatım ev iş daha önce azıcık anlatmıştım kendimi bazen çok bunalıyorum çalışıyorum ama hiç şansım yok işimi iyi yapmaya çalışıyorum ama olmuyor kötü insanlar nerdeyse gelip beni buluyor işimi yapar çeker giderim diyorum oda olmuyor takıyorum evdede ailem beni hiç umursamıyor annem ghep abime destek bu kızın kocası yok yalnız diyen yok özel hayatımda da kimse zaten yok bi kızım yüzümü güldürüyor akıllı çalışkan bi kızım var ama oda çok yaramaz düşünmekten kafayı yemek üzereyim ev kira elektrik su yakacak okul mutfak daha bir sürü ve maaşım 550 ytl içinden çıkamıyorum ek işede gidiyorum ama olmuyor şükrediyorum dua ediyorum ama çok bunaldım daraldım bana akıl verin:çok üzgünüm::çok üzgünüm::

çok yüzeysel anlatmışşın
allah yardımcın olsun
eşinden nafaka almıyor musun?

çok zor bi durum allah yardımcınız olsun.
ama ailenizin size daha fazla sahip çıkması gerekir.eski eşinizinde nafaka vermesi.
emin olun şu zamanda herkes maddi anlamda zorluk çekiyor ve evlerini birleştiriyor.bir süre ailenizle yaşayıp gerekli birikimi yapmaya çalışsanız iyi olur sanki.
allah yardımcınız olsun..

ilk ayrıldığımda denedim annemlerin yanına taşındım ama olmuyo ev içinde ev olmuyor yatsan suç kalksan suç huzursuz oldum eski eşim nafaka veriyor ayda 150 ytl oda kızımın kursuna gidiyor ilkokul 5 e gidiyor okul sonrası etüt egidiyor bide beslenmesi işte yani çok bunaldım

haklısınız ama inanın ailemle hiç olmuyor keşke olsa huzur hiç yok şimdi belki yarı aç yarı dokum ama huzurluyum

çok zor yaa allah yardımcın olsun
peki asgari ücretle değilde daha yüksek bi ücretle bulabilceğin bi iş yok mu
gerçi işsizlik var ama
hani böyle maaş+prim olan yerlerde fln çalışsan hemde şuan ki iş ortamından kurtulursun

ailen maddi olarak sana yardım edemezmi
öyle bir imkanları varmı aklıma bir tek bu geldi sana parasal olarak yardım etmeleri
ve inşallah daha iyi maaş veren bir iş bulursun canım
yılma sakın hayat herkesi bir şekilde sınıyor
bu düzen böyle gitmez gün ola hayrola canım

Hangi ildesiniz acaba? Bazı illerde belediyelerin, hayırsever derneklerin gelir düzeyi az olan ailelere değişik yardımları oluyor. Çocuğunuza gıda, giyecek, burs yardımları sağlanması gibi. Belki müracaat ederek form doldurmayı deneseniz bir nebze masraf giderlerinize belli bir miktar katkı yapacaktır inşaallah.

Rabbim yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…