çaresizim

ben pek anlamam bu konulardan ama çekismelide olsa eninde sonunda bosamazmi hakim
tehdit içi bisey diyemiycem o kdr kadin helak oluyorki bu yolda habelerde goruyoruz
mantikli haraeket et ve kurtul o adamdan bi an once

"Kızımız yarın bir gün büyüyecek,seni kendine örnek almasını ister misin?Evleneceği kişiye seni tanıştırmaktan çekinmesini ya da senin alkole olan bu zaafın yüzünden evlendiğinde kocası ve ailesinin seni başına kakmalarıni ister misin?
Ve her şeyden önemlisi kızımızı alkolik biriyle evlendirir misin?" deyin.Madem kızınıza düşkün

Erkeklerin blöfü konusuna katılıyorum. Boşanana kadar çocuklar acayip önemliyken ( hatta boşanma aşamasında çocuklarını farkedenlerini bile gördüm) sonrasında unutuyorlar sanki.

Alkolik olduguna dair bi rapor yada sahit goster iyide bi avukat tut ispatla durumu calismiyorsan ise gir al kizini yanina Caresiz degilsin yani!

ben babası alkolik birisi olarak cevap veriyorum. bosan bosan bosan. beni kizinin 25 yil sonraki hali olarak düşünebilirsin.

Canım eşinin kişiliği o..alkol sadece tetikliyor kişiliğindeki sivri uçları..

kendisi istemedikten sonra asla bırakmaz. Ne kadar ugrasırsanız ugraşın iradesini kullanmazsa bırakmaz, olay kendisinde bitecek. Benim de bir yakınım yıllarca içti, karısı tam 10 yıl boyunca calısan bır kadın olmasına ragmen cektı. En sonunda karacigerinden rahatsızlandıgı ıcın bırakmak zorunda kaldı. Doktorlar ıcerse ölecegını soyledıler, cocuklarım karın bensız ne yapar dedı ve bıraktı. O gunden sonrada agzına bır damla ıckı koymadı. 22 yıldır falan yanında ıcenler olsa bıle baslarsam duramam korkusuyla ıcmedı. Merak etmeyın velayetı babaya verılmez, ama sızın ıstemenızle olmuyor, olay esınızde bıtecek.

canım benim allah yardımcın olsun.kızın tam ergenlik döneminde bosanma olayı çok etkiler.sabret inan bir gun bırakıyorlar.benim babam tam o zamanlarda bırakmıştı.o alkolluyken uyusan yok saysan olur mu?

Velayeti kendi alınca alkollemi beslicekmiş çocuğu hey allahım ya kusura bakmayın ama bunlar adammı oluyo şimdi yaa bu kadar sorumsuzluk bencillik olamaz!madem çocuğunu çok seviyosun çok ilgilisin git çocuğun için ailen için tedavi ol,içme !!size,kızınıza çok üzüldüm şu an allah yardımcınız olsun,zor bi durum gerçekten

Bence boşanmak istediğinize eminseniz hemen boşanın hakim çocuğu yasa gereği size verecek kafanıza bu takılmasın.
Allah yardımcınız

Hakimde zaten hazir alkolik kocaya velayeti vermeye. Hem kendisini tedavi ettirmeye yanasmiyor hemde bosanma durumunda velayeti istiyor. Velayeti alipta napicak cocugu sarhos kafaylami bakacak. Allah esini islah etsin sanada yardim etsin arkadasim hic kolay degil!

Bir tek velayetle tehdit ediyorsa delillerinizi toplar mahkemede sunarsınız.
Ama yok sizi de tehdit ediyorsa dikkat edin.
Karı koca ilişkiniz yoksa saygı sevgi bittiyse daha ne bekliyor eşiniz? Ne istiyor ki?
ayıkken konuşun inşallah sonuca varırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…