çaresizim

adyton

Guru
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2008
38
17
288
İstanbul
Herkese iyi geceler
12 yildir evliyim ve 1 kizim var
Her ne kadar kendisi kabul etmesede esim bir alkolik
Hemen hemen hergun alkol aliyor
alkolluyken bana karsi oldukca agresif oluyor ve cok konusuyor
nefret ediyorum artik bu durumdan
ancak kiziyla arasi cok iyi
oldukca ilgili ve sevecen bir baba
Esim alkolu birakma konusunda yardim almayi reddediyor zaten boyle bir sorunu oldugunuda kabul etmiyor
bosanmayi cok istiyorum ancak kizim bes yasinda ve babasina cok duskun
zaten esimde bosanmayi ancak velayeti ona verirsem kabul ediyor
Uzun zamandir o kadar çaresizim ki ruhen ve bedenen hastalik sahibi olmaya basladim.4 senedir midem agriyor mesela kac defa doktora gittim bes kez endoskopi oldum.gadtritim var ve duzenli ilac kullanmama ragmen gecmiyor.
Cunku surekli stres altindayim
Benim durumumda olanlar varsa onlarla dertlesmek istiyorum.

Eşiniz ne zamandır alkol kullanıyor? Evlenmeden önce de bilginiz var mıydı?

Herkese iyi geceler
Esim alkolu birakma konusunda yardim almayi reddediyor zaten boyle bir sorunu oldugunuda kabul etmiyor
Uzun zamandir o kadar çaresizim ki ruhen ve bedenen hastalik sahibi olmaya basladim.4 senedir midem agriyor mesela kac defa doktora gittim bes kez endoskopi oldum.gadtritim var ve duzenli ilac kullanmama ragmen gecmiyor.
Boşan.

Herkese iyi geceler
hakim 5 yaşındaki çocuğun velayetini alkolik babasına verecek değil herhalde

Kızınızın velayetini alamaz. Hem çok küçük hemde baba alkolik.

Kocanizin alkolil oldugunu kanitlayin ve bosanma davasi acin. Delilinizide mahkemede kullanin .. cocugu vermezler zaten..

Bosanip bosanmamak sizin karariniz ama sunu kesinlikle soyleyebilirim ki 5 yasindaki bir cocugun velayeti anneye verilir. Anne calismasa da.... Eminim.

Eşimin kardesi alkolik ti eşi evi terk etti..Tedavi olmazsa boşanacagini söledi 3 ay ayri kaldilar aile buyukleri ikna ettiler tedavi oldu .Sizde aile buyuklerine danisin derim.

Evlenmeden oncede alkol kullaniyordu ancak tabikide bu kadar sık degil
ancak arkadas cevresinin etkisiyle alkol bagimlisi oldu
ben çalisiyorum maddi sıkıntim yok
hakimin cocugun velayetini babaya vermeyecegini biliyorum ancak velayeti kendi istegimle ona verirsem bosanacagini aksi durumda bosanmayacagini zorluk cikaracagini soyluyor
hatta bazen obu cocugundan ayirirsam oldurmekle bile tehdit ediyor
Çikar bir yol bulamadim

Aynen öyle 7 yaşına kadar velayet annede olur ki alkol aldığını ispatlarsanız zaten hakim çocuğu size verir evlilik kurtarılamayacak durumdaysa şayet velayet i dert etmeyin...yeni kanunlara göre kız çocuğu babaya veriliyor fakat hakim çocuğun fikrinide alıyor kiminle yaşamak istiyorsun diye ki hic kimse bir çocuğu annesinden ayıracak kadar vicdansız olmamalı...ayrıca bu velayet isi erkeklerin en büyük blöfü oluyor inanın evlilik bittiğinde umurlarında olmuyor bile çocuk çoğu zaman

kocan kendini teksas da fln mi saniyor nasil alacakmis çocugu
gerçi ordada aneneye veriyolardir kuçuk çocugu alkolik baba dururken
Alalh yardimciniz olsun

Evlenmeden oncede alkol kullaniyordu ancak tabikide bu kadar sık degil
ancak arkadas cevresinin etkisiyle alkol bagimlisi oldu
ben çalisiyorum maddi sıkıntim yok
hakimin cocugun velayetini babaya vermeyecegini biliyorum ancak velayeti kendi istegimle ona verirsem bosanacagini aksi durumda bosanmayacagini zorluk cikaracagini soyluyor
hatta bazen obu cocugundan ayirirsam oldurmekle bile tehdit ediyor
Çikar bir yol bulamadim
Tehditle olmuyor bu işler...bu kesinlikle blöf ayrılığı zorlaştırmak için yapılan bir hareket...ayrılmayacağımın erkekçe versiyonu

Eşiniz tedaviyi kabul ediyor mu bilmiyorum.
Bir tanıdığımın eşi de alkolik. Sürekli eşinden boşanmayı erteledi. Çocuklar büyüsün dedi ve büyüdüler. Hepsi ayrı sorunlu kişilik oldular. Eşi de gitgide alkolü arttırdı. Hala evlilikleri devam ediyor ama ne kadının ne çocukların hayatı hayat değil.
Maddi gücünüz varmış anladığım kadarıyla. Belki boşanma süreci çok zor geçecek ama sonrası şimdikinden daha iyi olacak.
Çok zor çünkü alkolik biriyle hayat sürdürmek. Tanıdığımdan biliyorum.

Back
X