Çaresizim.

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Kızlar merhaba.. yada hayırlı geceler bilemiyorum artık :/ Suan çok kötüyüm. Bu nişanlım benden ne istiyor bilmiyorum artık sabrım kalmadı.. Bastan baslamak gerekirse gecenlerde düğünden konusuyorduk ne zaman fln diye oda ben okulun bitince beklemem hemen yaparız dedi bu da zoruma gitti cünkü sözümü ve nişanımı resmen bir günde hazırlanarak yaptık ciddiyim.. Ben okuldan tatile gelir gelmez üstelediler çünkü.. Ben de üzüldüm agladım fln düğünüdemi öyle yapcaksınız diye.. sonra tınnamadı bile uyudu..Ertesi günde sürekli ağlayıp duruyon bıktım senın triplerinden fln dedi sizi bi memnun edemedim dedi çok kindar hala aileme kin tutuyor bazı seylerden.. zoruma gitti mesaj atmadım iki gün bugünde attım neden memnun olmuyorsun sen para bile gönderdim ben sana dedim bunu basa kakma niyetli demedim ama oda ne dedi begenirsinz? Bi kere gönderdin sadece onuda geri veririm dedi cok kırıldım buna ya 3 senede bi kere para yollamısım insan bunun lafını mı yapar ya ki ben öğrenciyim gönderemeyedebilirim. Çok zoruma gitti ben bu kısıye güvenip nasıl yola cıkıcam yarın ne malum bu konuları acmayacagı.. cok canım yanıyor..tavsiyelerinize ihtiyacım var..

Hiçbiri değilde bazı konularda aileme kin tutuyor demişsin ewlendiğinizde çok canını sıkıcağa benziyor

Ben seni hatali buldum... para gonderdiysen bunu unutmaliydin niye lafini ettin ki?...
Ayrica ailenle nisanlin ne yasadiysa demekki cok kirilmis unutamiyor... bak bdv bölümüne bi dunya gelin ve esinin ailesinin yasadigi sorunlar var cogu kisi unutmaz üzüldüğü zamanlari... benim de nisanim sozum isteme hatta düşün tanisma ayni gun oldu... dugunum icin sadece 15 gunum vardi hazirlanabilmemiz icin esimin ve kendi ailemin coook uzagindaydim çünkü. .. her sey nasip nisanljn sana okulun bittigi gun evlenelim de dememis daha olmamis bir sey için geleceği düşünüp niye tartisiyorsunuz ? Ve de sıklıkla aglama sana tavsiye engel olamiyorsan kendine ona belli etme...

Başına kakmak için değil de ne için söylediniz para göndermeyi? Cidden lafı mı olur? Ne alaka yani olayla? Çocuk haklı demiyorum ama para gönderdiğini hatırlatman doğru değil bence
Ailene kin güdüyorsa evlenince de ailelerden dolayı sıkıntılar bitmeyecekmiş gibi

sadece para olayını demedim k seni arıyorum merak ediyorum gercekten fln dedim insan sürekli eleştirilince heralde böyle bir tavir takınıyor. Ve kendide der yani bunu sık sık sen sıkıntı cekme fln diye gönderirim diye. Basa kakma niyetiyle söylemedim kesinlikle.

Hakkı'nda hayırlısı olsun ne diyim anneni sewmiyosa ewlendiğinde ne ewe ister nede senin gitmeni ister çok sorun yaşarsınız

Para konusunda sen haksizsin cnm cünkü ilk sen söylemissin asil o sana bunun lafini yapiyorsan geri veririm anlaminda cvp vermis,, Ailene kin duymasi iyi degil bu evliliginizde sorun olur iyi düsün tasin bazi seyler basta bellidir iyi analiz et..

Sevgilim bana para gönderdiğini, yaşadığımız sorunlardan dolayı ben sana para gönderdim dese 2 katıyla geri verip ilişkiyi keserim.

Olabilir haksızda olabilirim ama aile konusunda cokta haklı yanı yok ya..Annem geldiğinde hizmetini yapar herseyini hazırlar ama kadına içten bile davranmıyo ki cok belli..

Sevgilim bana para gönderdiğini, yaşadığımız sorunlardan dolayı ben sana para gönderdim dese 2 katıyla geri verip ilişkiyi keserim.
valla bana onca saydıklarından sonra bu dediğim az bile ki gercekten o niyetle söylemedim ki ben.. Yasadıklarımı bilmiyorsunuz gercekten bu cocuk benm kendime güvenimi aldı sürekli elestirmekten beni..kişiliğime ettiği hakaretlerden ötürü

Ne yasadilar ki yani niye sevmiyor anneni?
Annem ilk baslarda kızmıstı biz onlara gittiğmizde biz yokmusuz gibi fln davranıyordu ailesine dedi ondan sonra annemin onun yanlıs davranıslarını söylemesi ona battı ki bunlar saygızı davranıslarıydı gercekten.. bi kere hastaneye götürdü bizi bizle tek kelime konusmadı gelip gidene kadar cok zorumuza gitti bunun dile getşrincede kin tuttu anneme..

dogru parayı demeseydım keske o an dank etmedi cunku zaten her daim kendini aklama yetenegi var ama benim karsılıgında dediği seyde zoruma gitti ne biliyim ya

O zaman ayrılırsın, düzelmiyorsa. Yapılan iyilik dile gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…