ÇARESİZİM...

sevgimsin12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
31
3
36
31
Merhaba arkadaşlar nişanlayım nişanladığım günden beri sürekli sıkıntı ben böyle olacağını hiç düşünmedim ister istemez aileler araya girdiği için bende nişanlımda çok yıprandk üstelik uzakta çalışıyor nişanlım ne yaparsam yapım elimde olmadan kırıyorum çünkü kaynanam her konuda çok uyanık benim Ailem ne derse desin o kendi bildiğini yapar bana emirler verir aldığım herseye karışıyor benim hazırladığım çeyize kadar kendi ailesinden kimseyle konuşturmuyor ne desem hep zıttıma gidiyor söyleyince annem öyle değil diyo çünkü onun yanında melek gibi bende sinirlenip bağırıp çağırıyorum ne yapmalıyım kendimi nasıl anlatmalıyım onuda bırakamam seviyorum

evlilik yolundaki ilişkilerin %50 sinden fazlasının ayrılma sebebi nişan dönemi. Hareketlerine dikkat etmezsen ayrılırsınız. Kv ne karşı taktik geliştirmen lazım ve unutma sadece sevgilinle değil ailesiyle de evleniyorsun bu kv ile ömür geçer mi ?

Ya aynı taktiği uygulayacaksin onun gibi nisanlina hiç yansıtmadan ama kayinvalidenize direk cevap verip takmayarak ya da herseyi olduğu gibi yansıtıp ayrilacaksiniz ben ikincisini yaptım yıllarca uğraşamam dedim herseyi olduğu gibi yansıttım senin için ölürüm diyen adam terketti karar senin.

Sevmeye devam o zaman. Evlenince de bol bol sabredersin.

Kaynanandan cekecegin var. Biraz pasifsin sanirim ustune cok geldgne gore.

offff

çok zor ne şimdi nede evlendiğinde anlatabilirsin...

kimse annesine kara demezzz

Sev sev , ama evlenince bu sevgi bitter ana kuzusu bir erkekle asla bas edemezsin
Ya eyvallah tamam diceksin herseye , Yada resti cekeceksin.

Reactions: anu
Çaresizseniz
Çare sizsiniz
Kendi hayatını kendin kurtarabilirsin
Sil at

Nişanlına bişey hissettirme. Kv ile politik konuş. İstediği kadar karışmaya çalışsın sen "ben bunu istiyorum" dediğinde hiçbişey diyemez. Kv'min steyeceği şeyleri önceden tahmin edip o şeyi küçümseyerek "çok çirkin zevksiz şeyler millet nasıl alıyor bunları" gibi şeyler söylerdim ben eşime de beğendiğim şeyi açıkça söylerdimki sonra annesi başka bişey dediğinde eşimin aklını çoktan çelmiş olurdum. Somra sonra yorum yapmamaya başladı benimki. Uzun bi süreç tabi

Sizin sahsiniza demiyorum, zaten yeteri kadar derdiniz var gordugum kadariyla. Umarim en uygun yoldan rahata, huzura erersiniz, hayirlisiyla.

Bu aralar dusunuyorum da, forumda gordugum cogu baslik kv/kp ustune. Foruma ilk uye oldugumda anlamamistim bile neyin kisatlmasi olduklarini. Her neyse.

Dunyadaki butun kadinlara sorabilseydik, nasil bir erkege asik olursunuz diye, hepsi turlu turlu bir duzine ozellik verirdi. Ama illa ki ortak akil geregi bazi ortak noktalar da bulunurdu. Ben, uzunca bir sure ortak noktayi gozlemledim ve buldugumu dusunuyorum. Kadinlarin bizdeki gibi piremses-kulkedisi sendromuna kapilmadigi/kendini bildigi memleketlerde, bu ortak ozellik -karizma diyor ya bu yabancilar- erkegin (oglan demiyorum) birey olabilmeyi becermis olmasi. Pek cok yolu var oglan ile erkek arasindaki farki anlamanin. Kendinizi kesfetmeye calissaniz yeter, oglan dedektoru olabilmek icin. Bizim memlekette erkek istisna, cogu oglan. Kadinlar da o yuzden olgunlasamiyor, ya piremses ya kulkedisi. Aileler tepelerinde.

Anlayamadigim, sevmek bu kadar irade disi bir sey degil ki! Sevmeyin bu oglanlari. Hangi karizmasina bunca itibari gosteriyorsunuz? Neyi basarmis da bu kadar vazgecilmez bu zavalli oglanlar? Aslinda sizin sevginize de ihtiyaclari yok zaten, anneciklerinin sevgisi var onlar icin. Yazik degil mi yahu size? Tum enerjinizle kendinizi severseniz, elinizde bu oglanlara verecek bir sey kalmadigini kendiniz goreceksiniz. Gitsin annecigiyle egosunu tatmin etmeye devam etsin Allah'in ergeni.

Of of, uzuluyorum/kiziyorum hemcinslerimin bu hallerine. Hayat evladiniz olmayan bir oglani buyutmeye adanacak kadar kymetsiz degil. Annesi yapsin madem o kadar seviyor. Herkes kendi oglunu buyutse anne olarak, butun kadinlarin yuku azalacak.

Kolay gelsin, sabriniz da bol olsun, ihtiyaciniz olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…