- 31 Ekim 2016
- 31
- 3
- 36
- 31
- Konu Sahibi sevgimsin12
-
Sevmeye devam o zaman. Evlenince de bol bol sabredersin.Merhaba arkadaşlar nişanlayım nişanladığım günden beri sürekli sıkıntı ben böyle olacağını hiç düşünmedim ister istemez aileler araya girdiği için bende nişanlımda çok yıprandk üstelik uzakta çalışıyor nişanlım ne yaparsam yapım elimde olmadan kırıyorum çünkü kaynanam her konuda çok uyanık benim Ailem ne derse desin o kendi bildiğini yapar bana emirler verir aldığım herseye karışıyor benim hazırladığım çeyize kadar kendi ailesinden kimseyle konuşturmuyor ne desem hep zıttıma gidiyor söyleyince annem öyle değil diyo çünkü onun yanında melek gibi bende sinirlenip bağırıp çağırıyorum ne yapmalıyım kendimi nasıl anlatmalıyım onuda bırakamam seviyorum
+1Sende kaynanan gibi yap. iyi davranıyo gibi gözük. istediğinden de vazgeçme
Kaynanandan cekecegin var. Biraz pasifsin sanirim ustune cok geldgne gore.Merhaba arkadaşlar nişanlayım nişanladığım günden beri sürekli sıkıntı ben böyle olacağını hiç düşünmedim ister istemez aileler araya girdiği için bende nişanlımda çok yıprandk üstelik uzakta çalışıyor nişanlım ne yaparsam yapım elimde olmadan kırıyorum çünkü kaynanam her konuda çok uyanık benim Ailem ne derse desin o kendi bildiğini yapar bana emirler verir aldığım herseye karışıyor benim hazırladığım çeyize kadar kendi ailesinden kimseyle konuşturmuyor ne desem hep zıttıma gidiyor söyleyince annem öyle değil diyo çünkü onun yanında melek gibi bende sinirlenip bağırıp çağırıyorum ne yapmalıyım kendimi nasıl anlatmalıyım onuda bırakamam seviyorum
offffMerhaba arkadaşlar nişanlayım nişanladığım günden beri sürekli sıkıntı ben böyle olacağını hiç düşünmedim ister istemez aileler araya girdiği için bende nişanlımda çok yıprandk üstelik uzakta çalışıyor nişanlım ne yaparsam yapım elimde olmadan kırıyorum çünkü kaynanam her konuda çok uyanık benim Ailem ne derse desin o kendi bildiğini yapar bana emirler verir aldığım herseye karışıyor benim hazırladığım çeyize kadar kendi ailesinden kimseyle konuşturmuyor ne desem hep zıttıma gidiyor söyleyince annem öyle değil diyo çünkü onun yanında melek gibi bende sinirlenip bağırıp çağırıyorum ne yapmalıyım kendimi nasıl anlatmalıyım onuda bırakamam seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?