Sizin sahsiniza demiyorum, zaten yeteri kadar derdiniz var gordugum kadariyla. Umarim en uygun yoldan rahata, huzura erersiniz, hayirlisiyla.
Bu aralar dusunuyorum da, forumda gordugum cogu baslik kv/kp ustune. Foruma ilk uye oldugumda anlamamistim bile neyin kisatlmasi olduklarini. Her neyse.
Dunyadaki butun kadinlara sorabilseydik, nasil bir erkege asik olursunuz diye, hepsi turlu turlu bir duzine ozellik verirdi. Ama illa ki ortak akil geregi bazi ortak noktalar da bulunurdu. Ben, uzunca bir sure ortak noktayi gozlemledim ve buldugumu dusunuyorum. Kadinlarin bizdeki gibi piremses-kulkedisi sendromuna kapilmadigi/kendini bildigi memleketlerde, bu ortak ozellik -karizma diyor ya bu yabancilar- erkegin (oglan demiyorum) birey olabilmeyi becermis olmasi. Pek cok yolu var oglan ile erkek arasindaki farki anlamanin. Kendinizi kesfetmeye calissaniz yeter, oglan dedektoru olabilmek icin. Bizim memlekette erkek istisna, cogu oglan. Kadinlar da o yuzden olgunlasamiyor, ya piremses ya kulkedisi. Aileler tepelerinde.
Anlayamadigim, sevmek bu kadar irade disi bir sey degil ki! Sevmeyin bu oglanlari. Hangi karizmasina bunca itibari gosteriyorsunuz? Neyi basarmis da bu kadar vazgecilmez bu zavalli oglanlar? Aslinda sizin sevginize de ihtiyaclari yok zaten, anneciklerinin sevgisi var onlar icin. Yazik degil mi yahu size? Tum enerjinizle kendinizi severseniz, elinizde bu oglanlara verecek bir sey kalmadigini kendiniz goreceksiniz. Gitsin annecigiyle egosunu tatmin etmeye devam etsin Allah'in ergeni.
Of of, uzuluyorum/kiziyorum hemcinslerimin bu hallerine. Hayat evladiniz olmayan bir oglani buyutmeye adanacak kadar kymetsiz degil. Annesi yapsin madem o kadar seviyor. Herkes kendi oglunu buyutse anne olarak, butun kadinlarin yuku azalacak.
Kolay gelsin, sabriniz da bol olsun, ihtiyaciniz olacak.