SEN biraz bogulmussun bu kadar ustune dusmesınden sıkılmıssın bıraz ayrı kalman herşeyı netlestırecek
onu ısteyıp ıstemedıgıne sen karar vereceksın
,ama bu zamanda seven zor bulunuyo saygılıysa sana karsı ve senı kısıtlamıyosa 1 sans daha hekedebılır
bence acele edıp kestırıp atma konusmayı dene vezamana bırak herseyı ...
allah yardımcın olsun
İntihar ediyorsa şimdi nasıl yaşıyor? :44::44:
Bence önce sen bi konuş baktın anlamıyor yavaştan yavaştan uzaklaş ki anlasın senin tepkili olduğunu. Aklıma da başka bişey gelmiyor vallahi.
ay bu ne okurken darlandım vala ne intiharmış öle kolaymı ya çocuk vala sevgilin .. aşıkmısın yoksa 2 yılın alışkanlığmı .. nedemkmiş kızların yanında oturmak hiç yanlız bırakmamak vala evlenncede aynısını yapar bu bide aranızdaki şeleri anlatıyormuş vala sinr bozucu
şaşırdım yaptıkları bana hiç sağlıklı gelmedi intahara kalkışmak ağlamak ailene karşı rol yapmak bunlar normal tavırlar değil.senin hayatını ele geçirmeye çalışıyor gibi.böyle biriyle bir hayat kurmak çok büyük hata olur.çevrenin gözünü boyamış belki ama onunla sen bir hayat geçireceksin.evlilik için herşeyden yüzde yüz emin olman gerekli ayrıca hangi hakla senin hayatına bu kadar karışıyor
aman yarabba :)olaya bak ya numaracı bi sevgilin var allh kmsenn başına vermesn sen yol yakınken bırk bence öle cddi bişide yok oratada ilerde daha büyük sorun lar cıkar neden böle sorunlu yönleri gördükten sonra hala devam ederizki acıyımı seviyoruz acaba ??
Her seferinde intihara kalkışıyor ama aslnda hepsi sadece beni kaybetmemek için olduğunu anladım ve yalan söylüyor çünkü bi kere yanımda bayılmış numarası yaptı bende gittim yanından kalkıp yürüdü gitme diye ...
Bir kerede annem yanımızdayken kavga ettik tartıştık yine bayılma numarası yaptı annemde bilmediği için numara yaptığını inandı ambulans falan çağırdık korktuk çünkü gelen ambulanstaki acil tıp teknisyenleri tansiyonuna kalp atışına baktıktan sonra falanca bey kalkın bize yardımcı olun birşeyiniz yok dedi ama hala baygın numarası yapıyordu...
Ambulans şoförü ise eskiden kızlar erkekleri kaybetmek için taklit yapıyordu şimdi erkekler mi başladı dedi ve çok üstüne düşmediler 1 serum yedi gönderdiler
Ay inanmıyorum ya ne kadar basit ve çocukça.. Üff okurken darlandım valla. Hani bi söz vardır. Havlayan köpek ısırmaz. Sevginizinki de o misal. Sadece sözde intihar ederim diyor. Göz boyamak için. Siz ciddi ciddi ayrılsanız emin ol hiçte bişey olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?