bence sen uzman birisinden yardım al eminim daha sağlıklı olur..
Hem söylesemde ne değişecekki çocuğun karakteri böyle
Karakteri böyleseyse senin elinden bir sey gelmez.. Ailesi yardimci olsun.. Durumun bu halde iken baskasinin psikologu olamazsin. Zaten iliskide bir terslik var ..
Bne hiç o taraftan bakmamıştım benim düzelmem gerekirken onu düzeltmeye çalışıyorum bide
Benim bir sıkıntım var ben üniversite öğrencisiyım okuduğum şehirde benden bir üst sınıftan aynı bölümden bir çocukla tanıştım..
2 yıldır sevgiliyiz aslında çok iyi bir insan benide çok seviyor ama çok duygusal tartışsak hemen ağlıyor intihar ediyor sevgisiyle beni boğuyor aileme karşı çok iyi, ailem sevgilim olduğunu biliyor ama aileme çok farklı davranıyor çok saygılı tam ailemin istediği gibi... Onlar gerçeği görmediği için bana inanmıyorlar çok seviyorlar...
Benim tereddütlerim var aramızda geçenleri tartışsak annesine benim anneme ve ortak arkadaşlarımıza anlatıyor yani kısacası oan yanında kim varsa herkes herşeyi biliyor ve bana yapmayın böyle olur mu diye konuşmaya çalışıyor bende bu durumdan çok şikayetçiyim...
Ayrılmak istediğimde beni bırakmıyor, korkum evlenincede aramızdakileri herkese anlatması ayrıca annesinede çok düşkün benim ailemde şimdi çok genç senide seviyor kaybetmemek için ağlıyor intihar ediyor herkese anlatıyor evlenince yapmaz diyorlar şimdi ben başka bir şehire yatay geçiş yaptım çok üzüldü şu an hala görüşüyoruz... Ailesini ailemle tanıştırmaya getirecekti ama istemedim olmasını çünkü aileler araya girerse bırakmam daha zor olur diye düşündüm...
Üniversite hayatım boyunca yani 2 sene boyunca hiçbir arakdaşım olmadı sadece onunla birlikte olmamı herşeyi onunla yaşamamı istedi ve bu beni çok sıktı...
Arkadaşlarımla oturmaya kalksam oda geliyor rahat konuşamıyoruz, 4-5 kız ve birde sevgilim oturmak zorunda kalıyoruz arkadaşlarım haliyle rahatsız oluyor...
Kısacası Ne yapacağımı bilmiyorum oraya gidince beni bırakır mı ?
Ya da bırakmalı mıyım bu insanı? Çok kararsızım ne yapacağımı bilemiyorum
Acaba bu şekilde kabul etmesi karaktersizlik mi?
seni çok boğmuş evet böyle erkekler çok çekilmez oluyor aslında canım bence erkek değin biraz da serbest bırakacak o ne öyle kız arkdaslarının yanına bile geliyormuş tabi sen daha iyi bilirsin kalbini dinle ama bu kadar bunlamışsan ve içine de artık bu şüphe düştüyse kendimden biliyorum :/ çok zor bi durum ailen ne derse desin canım sonucta onunla ömür geçirecek olan sensin biraz güçlü olması gerekmiyor mu bir de hemn intihar vs... bilemedim ama iyi düşün taşın derim ...
seni çok boğmuş evet böyle erkekler çok çekilmez oluyor aslında canım bence erkek değin biraz da serbest bırakacak o ne öyle kız arkdaslarının yanına bile geliyormuş tabi sen daha iyi bilirsin kalbini dinle ama bu kadar bunlamışsan ve içine de artık bu şüphe düştüyse kendimden biliyorum :/ çok zor bi durum ailen ne derse desin canım sonucta onunla ömür geçirecek olan sensin biraz güçlü olması gerekmiyor mu bir de hemn intihar vs... bilemedim ama iyi düşün taşın derim ...
canım bence daha fazla hayatını zehir etme bırakmanın vaktigelmiş de geçiyor bile kendimden çok iyi biliyorum düşün ayrılsdıgımda şizofren oldugunu bile söyledi bırakmıyım diye böyle bir şey olabilir mi yaa duygusal sömürüye inanma hiç birşey yapmaz helşe intihrmı sakın düşünme :) kız gibi aglayan adamdan intihar mı bekliyosun tatlım bence mutlaka ayrılmlısın şimdi dah netim tam okuyamamıştım....bende düşündüm yatay geçişle başka bi üniye kayıt oldum hem düşünürüm hem ayrı kalırım iyi olur diye düşündüm ama yinede içimde acabalar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?