Çaresizimm

kafanda bu kadar soru işareti varken devam etmen hata olur..kişiliği oturmamış çocuk gibi küçük hesaplar peşinde koşan biri gibi geldi okuduklarımdan.. böyle birini hep sen mi çekip çevireceksin.ben okurken sinir oldum seni ona bağlayan ne var otur düşün,bundan 10 yıl sonra nasıl bir hayatınız olacak onu düşün kararını ver.

Arkadaşlar birde söylemeyecektim ama yardıma ihtiyacım olduğu için anlatıyorum...
Ben 16-17 yaşlarında sevgilim tarafından tecavüze uğradım ve annem dahil hiçkimseye anlatamadım. Neyse birgün internette bir jinekologla konuştum kızlık zarı dikilebilir mi diye oda diki,lebilir istersen yaparım falan dedi bende herşeyimi anlattım böyle oldu şöyle oldu diye o anki ruh halimle...
Daha sonra okuduğum şehre gelip arkadaşlarımın özel muayenesi var ben devlet hastanesindeyim orda yaparım dedi...
Geldiğinde yanında birini daha getirmiş ayak fetişistimiş ayaklarını yalattır bende kızlık zarını dikeyim dedi neyse öğrenci halimle o parayı bulamayacğımdan kabul ettim birde tehdit ettiler sevgiline söyleriz bilmem ne falan diye mecburen kabul ettim...
Daha sonra bu ayak fetişi sürekli görüşmek istedi ben istemeyeince erkek arkadaşı arayıp herşeyi anlattılar...
Peşimi bırakmadılar erkek arkadaşımda annemi arayıp herşeyi anlattı başıma ne geldiyse...
Sonra annem babam okuduğum şehre geldiler işte ozaman erkek arkadaşım babama beni sevdiğini itiraf etti ama babamın bu olaylardan haberi yok annemin haberi var sadece...
Annemde bu çocuğu kızım senin herşeyini biliyor seni bu şekilde kabul ediyor böyle birini bir daha bulamazsın diyor asıl konu bu ne yapacağımı bilmiyorum... Aslında herşeyi doğru anlattım ama bu kısmı eksikti (erkek arakdaşım hiç bi zaman beni kullanmaya çalışıp ilişikiye girelim demedi)

Bende anneme bir erkek böyle bişeyi nasıl kabul eder şimdi bişey demez ama ilerde başıma kakar diyorum ama annem aynı fikirde değil...
Herkes hata yapabilir ama düzeltilebilir bi hata sonuçta kendimi kötü hissediyorum bu konu yüzünden ama benim hatam değildi sadece hatam inanmaktı

Psikolojik sorunlardan açmadım bu konuyu sevgilimin ne yapmaya çalıştığını anlamak için yardım istiyorum derdim o aslında...
Bu başıma gelenler isteyerek yapmadığım şeyler yüzünden oldu hata üstüne hata geldi şuan annemde biliyor daha rahatım destek oluyor fakat sevgilim konusunda tereddütlerim var

Arkadasim bu sayfada yazdiklarini okudum.. Senin psikologa ihtiyacin var.. erkek arkadasin intahara kalkisiyorsa onunda var.. Senin psikolojin bu durumda iken erkek arkadasinin intahardan bahsetmesi , bu erkegin ne kadar egoist bir insan oldugunu gösterir. Sana üzüntüden baska bir sey getirmez.. Bu olaylardan kurtulmak istediginin farkindayim, sen ne kadar kacmak istesen erkek arkadasin seni o yola sürükler bir hali var.. Erkek arkadasinin annesiyle konusup, durumu (intahar vs) anlat.. Hic saglikli bir iliski yürütmüyorsunuz..

Karakteri böyleseyse senin elinden bir sey gelmez.. Ailesi yardimci olsun.. Durumun bu halde iken baskasinin psikologu olamazsin. Zaten iliskide bir terslik var ..

Bne hiç o taraftan bakmamıştım benim düzelmem gerekirken onu düzeltmeye çalışıyorum bide

seni çok boğmuş evet böyle erkekler çok çekilmez oluyor aslında canım bence erkek değin biraz da serbest bırakacak o ne öyle kız arkdaslarının yanına bile geliyormuş tabi sen daha iyi bilirsin kalbini dinle ama bu kadar bunlamışsan ve içine de artık bu şüphe düştüyse kendimden biliyorum :/ çok zor bi durum ailen ne derse desin canım sonucta onunla ömür geçirecek olan sensin biraz güçlü olması gerekmiyor mu bir de hemn intihar vs... bilemedim ama iyi düşün taşın derim ...

bende düşündüm yatay geçişle başka bi üniye kayıt oldum hem düşünürüm hem ayrı kalırım iyi olur diye düşündüm ama yinede içimde acabalar var

bende düşündüm yatay geçişle başka bi üniye kayıt oldum hem düşünürüm hem ayrı kalırım iyi olur diye düşündüm ama yinede içimde acabalar var

canım bence daha fazla hayatını zehir etme bırakmanın vaktigelmiş de geçiyor bile kendimden çok iyi biliyorum düşün ayrılsdıgımda şizofren oldugunu bile söyledi bırakmıyım diye böyle bir şey olabilir mi yaa duygusal sömürüye inanma hiç birşey yapmaz helşe intihrmı sakın düşünme :) kız gibi aglayan adamdan intihar mı bekliyosun tatlım bence mutlaka ayrılmlısın şimdi dah netim tam okuyamamıştım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…