çaresizimmm

sweetdunya01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2017
55
19
88
39
merhabalar ben 4 aydır evliyim eşimle severek evlendik ve seviyorumda eşimi ama ben vajinusmus hastasıyım sanırım bu zamana kadar eşimle beraber olamadım çok utanıyorum çok şey söylendi ne dedilerse yaptım ama olmadı en son doktora gittim bir ay kadar verdigi ilk egzersizi uygulayabildim daha sonra 2.egzersizi yapamadım ve zorlandım ve bunun sonucunda doktora gitmeyide egzersizide bıraktım ne yapacagımı bilmiyorum korkuyorum ve çaresizim farklı fikri olan yardımcı olmak isteyen olursa diye yazmak istedim tşkler şimdiden...

Çaresiz değilsiniz. Çare doktor ve verdiği egzersizler. Düzenli terapi alacak, düzenli egzersiz yapacaksınız ki aşabilesiniz durumu. Bunun dışında bir yöntem yok bildiğim kadarıyla.

O egzersizlerden faydalanan cok uye var. Bu konunun temel basligi var ve orda bunu yenen uyeler var. Hem yol gosteriyorlar hem de destek oluyorlar, o basligi bir incele istersen.
4 ay uzun sure Allah yardmcin olsun.
Esin destek oluyor mu?

Canım burada aynı şikatetten konu açmış arkadaşlar vardı yorumlarını bi oku istersen.
Konunu yanlış yere açmışsın.
Bence zorda olsa doktorun verdigi egzersizleri yapmalısın. Kendini telkin etmelisin boyle yapamiyorum edemiyorum korkuyorum demekle olmaz.
Geçmiş olsun.

uzun süre evet ama benden kaynaklandı hersey erteledim durdum tüm sorun bende eşim çok destek oluyor sağolsun hakkını inkar edemem en büyük destkçim o.söylediginiz konu başlıgını inceleyecegim ve egzersiz doktora devam edecem başka yol yok gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…