- Konu Sahibi egemenfiliz
-
aslına bakarsanız bebeğim emmediğinden sütüm kesildi yada hiç yoktu dr götürdüm gazdan başka derdi yok dediler. başkalarını örnek vermemin nedeni ben çocuğumla yürüyüşlere çıkartıp onunla sohbetler edecek ona masallar anlatacaktım ama hiç durmadan ağladığı için hiç birini yapamıyoruz. ben ona bir şeyler veremediğim için çok üzülüyorum o acı çekiyor ve dili yokki söylesin misali ben anlamıyorum günde 6 lt su içiyorum size inandırıcı gelmeyebilir ama normaldede 4-5 lt su içerdim ondan alışığım su içmeye. süt artırıcı caylar içiyorum sütünü artırır dedikleri herşeyi yiyorum ve bene sadece benim balköpümün mutlu olmasını istiyorum
Gazi vardir, bol bol egzersiz yaptirin cok iyi gelir. Ben mohvolmustum dr egzersiz verdi, bicak gibi aglamalar kesildi, gunde 3 defa butun eklemlere 10 ar kez haraket yaptirdik.merhaba arkadaşlar
benim 2 aylık (67 günlük) bir oğlum var ve sürekli ağlıyor. başta gaz sancısından ağlıyor dedik sonra sütümün yeterli gelmediği kanısına varıp dr önerisiyle mamaya başladım oğlum mamayı istemiyor ve sürekli ağlıyor. ne uykusunda nede emmesinde düzen var herkez çocuğunu kuçağına alıp gezer ben yapamıyorum hep alıyor çocuğum uyandığında şimdi neden ağlayacak korkusuyla uyansın bile istemiyorum. ben ne kadar kötü bir anneyim diye ağlamaktan kendimden geçtim. çocuğumun neden ağladığını bile bilmiyorum. belkide benim yüzümden nasıl acı çekiyor ben derdini anlasam belki daha az acı cekecek. benim gibi olan var mı acababen bebeğim mutlu olsun istiyorum acı cekmesin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?