Çaresizlik ne zormuş :(

Nur060606

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
90
71
Merhaba arkadaşlar ilk gebeliğim daha öncesinde düşük kürtaj kanama yaşamadım zaten yavrum tüp bebekle oldu 21+5 günlük şuanda eşimle aramda kan uyuşmazlığı vardı indirekt coombs testimiz pozitif 1/4 cıktı doktor hicbir açıklama yapmadan 15 gün sonra gel dedi çok korkuyorum yavruma birsey olcak diye böyle birşey yaşayan varsa lütfen ne gibi tedavi oldugunu neaşamalardan geçtiğini yazabilir mi? :KK42: bu duruma cok üzülüyorum Rabbim hepimizin yavrularını korusun.GEREKLİ YERE YAZDIM AMA CEVAP VEREN OLMADI

Ablamla eniştemde de kan uyuşmazlığı vardı fakat hiçbir tedavi ya da iğneye bile gerek kalmadan sorunsuz bir doğum gerçekleşti. Şimdi yeğenim 21 yaşında :) İnşallah siz de sorunsuz bir doğum atlatırsınız. İçinizi raat tutun, stres yapmayın her türlü önlem alınabiliyor artık

Eğer yakınızda bir doktor varsa ona da gösterin sonucu 15 gün sizi bu şekilde bekletmesi garip, üstelik bir açıklama yapmadan :KK43: olmadı nette doktorlarsitesi vs ar oradan doktor seçip ücretsiz danışabilirsiniz bu süreçte. Aklıma başka birşey gelmedi

2 ayri doktora gittim ikiside 15 gun sonra gel tekrar bakilacak dedi cok tsk.ederim cnm cevabn icin

X