Caresizlik

Boşanmanın kabul görmediği toplumlarda genç kızlar evlenmek için neden acele eder? Umarım sahtesindir.

Sen bu adamla kendi isteğinle mi evlendin?

Boşanmanın kabul görmediği toplumlarda genç kızlar evlenmek için neden acele eder? Umarım sahtesindir.
Boşanmanın kabul edilmediği toplumlarda zaten kızlara sormazlar ki evlenecekmisin diye. Zorla evlendirirler. Çok kötü. Gece gece moral gitti bende.

Sizce boşanmalımiyim?
Varsa öyle bir seçeneğin hemen boşan. Çok kötü bu yaşadığın. Vajinismus olduğunuda sanmıyorum. Eşinin tavrı seni korkutmuş. Biraz anlayışlı olsa burda sana yenmen için yardım ederdik. Ama senin dutrumun farklı, ondan acilen kurtulman lazım. Olmuyor diye seni döven adam allahtan olsun diye seni zorlamıyor. Ailende güvendiğin başka kimse yok mu anne baba dışında. Babane, anane, dayı, teyze gibi sana arka çıkacak. Olmada polisi arayıp sığınma evi talep et.

Yazık etmişsin kendine ailene biran önce söylemen lazım birde kocan olacak o şahsiyet kaç yaşında senden çok mu büyük çok merak ettim

Severekmi evlenmisdiniz.yoksa ailen gorucu usulu falanmi

bırak boşasın işte daha ne istiyorsun, dayak yediğin adamla seks yapmaya mı çalışacaksın bi de?
kaynanana da sen bakire değildi dersen, ben de gider bekaret raporu alır herkese gösterir, ben bakireydim oğlu yapamadı diye rezil ederim sizi de, bak bakalım kuyruğunu söndürüp nasıl kaçar.

Aynen bu

Bu herifle iliskiye girmemen daha hayırlı sanki iliskiye giremedigimiz icin boyle davraniyor diyerek bu rezillige kılıf filan da uydurma lutfen.. Hoşgörü, şefkat, sevgi saygi olsa zaten bu kadar korkup busbutun kapatmazdin kendini ve zamanla, tedaviyle aşılabilirdi Allah'in izniyle..
Kaynana kısmı tam bi facia, girmiyorum bile.. Hic korkma ama.. Bi halt yiyemez, sen onlari tehdit et bakalim ne oluyor.. Alemin akillisi bunlardi bi!

Son düzenleme:

Allah çaresiz bırakmasın.

Çaresizlik nedir biliyomusun; çoluğuna çocuğuna yemek götürememek. hastaysa onu iyileştirememek. ... sayacak çok şey var.

o kim ki tekme tokat dövüyo. O can size Allahtan emanet. bi insandan bu kadar korkmayın.

Nereden buldjn cocugum sen bu dag ayilarini.
Oglu ayri hoduk anasi ayri okuz:/
Utanmadan iftirami atacakmis cahil kadin.
Sen daha cocuksun ailen nasik evkenmene izin verdi.

Allah yardımcın olsun canım benim, kv sözlerinden korkma yılma, sığınabileceğin bir büyüğün varsa git durma

Bigun çok istekliymis gibi davran,kocama sirnas kvnin yanında işve cilve,Allah ne verdiyse türlü yalakaligi yap. Odaniza girince 10-15 dakika sonra ne beceriksizsin aptal herif, ilişkiye bile giremiyosun diye cingan çıkar. Tabi bunun öncesinde tedbirini al odaya girmeden polisi aramış ol. Çok mu saçma oldu bilemedim aklima bu geldi ama tutar mı tutar. Allah yardımcın olsun tez vakitte.

Ailen biliyormu okumadım yorumları falan ama en azından annene yada kızkardeşin falan varsa ona anlat durumu. Çok kötü ya üzüldüm sana çok dayak nedir insanca konuşmak yardım etmek varken.Bilmiyorum ailen nasıl karşılar ama anlat durumu böyle eşten de hayır gelmez sana.Kv olayına hiç girmiyorum bu iftirayı atacak potansiyel varsa onda ileride neler olur düşünmek bile istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…