Kaynanan ne biliyor ilişkiye giremediginizi ya?Işte kaynanamda diyorki boşaığında herkese diyicem bakire değildi oyuzden ilişkiye girmedi
Sen bu adamla kendi isteğinle mi evlendin?Merhaba arkadaşlar ben18 yasindayim 9 aydır evliyim ve ilişkiye giremiyorum eşimden korkuyorum bugün yine korktum diye tekme tokat dövüp küfür etti seni boşayacak git dedi.ondan sonra kaynanam gelip si boşandıgından ben önüme gelen herkese bakire değildi oyuzden ilişkiye girmekten korkuyodu diyecem dedi.cok üzgünüm hayattan kopmuş haldeyim bizim buralarda boşanmak çok kötü algılanıp ne yapacağımı bilmiyorum lütfen?? Neyapmaliyim
Boşanmanın kabul edilmediği toplumlarda zaten kızlara sormazlar ki evlenecekmisin diye. Zorla evlendirirler. Çok kötü. Gece gece moral gitti bende.Boşanmanın kabul görmediği toplumlarda genç kızlar evlenmek için neden acele eder? Umarım sahtesindir.
Varsa öyle bir seçeneğin hemen boşan. Çok kötü bu yaşadığın. Vajinismus olduğunuda sanmıyorum. Eşinin tavrı seni korkutmuş. Biraz anlayışlı olsa burda sana yenmen için yardım ederdik. Ama senin dutrumun farklı, ondan acilen kurtulman lazım. Olmuyor diye seni döven adam allahtan olsun diye seni zorlamıyor. Ailende güvendiğin başka kimse yok mu anne baba dışında. Babane, anane, dayı, teyze gibi sana arka çıkacak. Olmada polisi arayıp sığınma evi talep et.Sizce boşanmalımiyim?
aksam aksam iyi guldurdun beniSizce boşanmalımiyim?
Görücü usulüSeverekmi evlenmisdiniz.yoksa ailen gorucu usulu falanmi
28 yasindaYazık etmişsin kendine ailene biran önce söylemen lazım birde kocan olacak o şahsiyet kaç yaşında senden çok mu büyük çok merak ettim
Aynen bubırak boşasın işte daha ne istiyorsun, dayak yediğin adamla seks yapmaya mı çalışacaksın bi de?
kaynanana da sen bakire değildi dersen, ben de gider bekaret raporu alır herkese gösterir, ben bakireydim oğlu yapamadı diye rezil ederim sizi de, bak bakalım kuyruğunu söndürüp nasıl kaçar.
Sen daha çocuksun ona göre ya korkman da çok normal ama kocan çok cahil biri biran önce ailene söyle canım gerçekten çok üzüldüm durumuna Allah yardımcın olsun28 yasinda
Merhaba arkadaşlar ben18 yasindayim 9 aydır evliyim ve ilişkiye giremiyorum eşimden korkuyorum bugün yine korktum diye tekme tokat dövüp küfür etti seni boşayacak git dedi.ondan sonra kaynanam gelip si boşandıgından ben önüme gelen herkese bakire değildi oyuzden ilişkiye girmekten korkuyodu diyecem dedi.cok üzgünüm hayattan kopmuş haldeyim bizim buralarda boşanmak çok kötü algılanıp ne yapacağımı bilmiyorum lütfen?? Neyapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?