Ben ona öyle söylüyorum anlayış iyi olman gerekir diye o hakaret ediyor kaynanamda seni nasıl öldürmüyor diyor ne yapacagimi bilmiyorumKocanın insanlıktan uzak hal ve tavırları,anlayışsızlığı senin bu durumunu tetikliyor.yani kocan değişmeden bu olayı yenemezsin.bunun üstesinden gelmek için de sevgi,saygı,anlayış,hoşgörü ilk koşuldur.
Bunların olmasına hakikaten imkan yok, eğitim ve aileden gelen terbiye ile alakalı şeyler yani sonradan istenilsede kazanılanayacak değerler.bu durumda eşiniz ve kayınvalideyi değiştiremeyeceğinize göre,siz kendi bakış açınızı değiştirin ve geliştirin.Eşiniz yola gelecek gibi değilse,siz çözüm yolunu arayacaksınız.daha çok küçüksünüz ve her ne kadar yanaşmıyorsanız da boşanmaya, ne yazık ki boşanmak tek çözümünüz gibi duruyor.Ben ona öyle söylüyorum anlayış iyi olman gerekir diye o hakaret ediyor kaynanamda seni nasıl öldürmüyor diyor ne yapacagimi bilmiyorum
"Sen değil, ben seni boşayacağım" de sen de!Bana sürekli seni bosicam diyor çok pis küfürler ediyor dövüyor
eğer kocan seni dövüyorsa ilerde bu ilişki olsada dövecek şiddetin sınırı yok ilişki yaşaman şiddet gördüğün yerde zor insan aşıkken teslim olur boşann bu suç değil psikolojk bir durum geçer ama şiddet geçmez ilerde kurtuldum dersn yaşın ufak önüne neler çıkar seni vurup öldürebilirleer bunlar kurtulBen ona öyle söylüyorum anlayış iyi olman gerekir diye o hakaret ediyor kaynanamda seni nasıl öldürmüyor diyor ne yapacagimi bilmiyorum
seni vuravura öldürürler sevmiyor lar çünkü ,boşan ilerde huzurla bir evlilik yap sorun olmuck bişey yaşamadn şuçunyok bu kötülerden kötü niyetlerinden kurtul duğuna sevinecksnSizce boşanmalımiyim?
Zaten sen laf sok dıye derdını açmış.. Iyıkı varsın saol. Ego tatlım etmeyen burda gücü yeten yetene burda okumuş ve geç evlenmıslerın dayak yı yorum ayrılamıyorum dıyenını görmedik şankı. Kişinın örfüne ailesine bulunduğu konumu bılmeden entel dantel yorumlarınızı kendınze saklayın bayanSakın okuyup çalışmayın hemen evlenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?