- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
bırak boşasın işte daha ne istiyorsun, dayak yediğin adamla seks yapmaya mı çalışacaksın bi de?
kaynanana da sen bakire değildi dersen, ben de gider bekaret raporu alır herkese gösterir, ben bakireydim oğlu yapamadı diye rezil ederim sizi de, bak bakalım kuyruğunu söndürüp nasıl kaçar.
Bigun çok istekliymis gibi davran,kocama sirnas kvnin yanında işve cilve,Allah ne verdiyse türlü yalakaligi yap. Odaniza girince 10-15 dakika sonra ne beceriksizsin aptal herif, ilişkiye bile giremiyosun diye cingan çıkar. Tabi bunun öncesinde tedbirini al odaya girmeden polisi aramış ol. Çok mu saçma oldu bilemedim aklima bu geldi ama tutar mı tutar. Allah yardımcın olsun tez vakitte.
Aynen kız dertli . Buda çıkmış nıye okumadın diyo. Gene okur ama o adamdan kurtulması lazın . Ayrıca geç evlenıp çok kötü evliliği olan da varZaten sen laf sok dıye derdını açmış.. Iyıkı varsın saol. Ego tatlım etmeyen burda gücü yeten yetene burda okumuş ve geç evlenmıslerın dayak yı yorum ayrılamıyorum dıyenını görmedik şankı. Kişinın örfüne ailesine bulunduğu konumu bılmeden entel dantel yorumlarınızı kendınze saklayın bayan
21. yuzyil ve bakire raporu.....gel medeniyet gel Turkiye'ye de ugra bir zahmetbakire raporu al boşan kurtul ilerde kötü olur çok gençsin kimse önemsemio cahilleri bıak
Allah için boşa sın seni sana iftira atıyorsa sende insanlara deki erkek değildi is yoktu o yüzden iftira atıyorlar dersin raporda çıkar onlar rezil olsun dert etme boşa gitsin .ömür geçmez bunlarlaBana sürekli seni bosicam diyor çok pis küfürler ediyor dövüyor
Tamam tatlım, ben istediğim yorumu yapmayayim sen yap bakalım.Zaten sen laf sok dıye derdını açmış.. Iyıkı varsın saol. Ego tatlım etmeyen burda gücü yeten yetene burda okumuş ve geç evlenmıslerın dayak yı yorum ayrılamıyorum dıyenını görmedik şankı. Kişinın örfüne ailesine bulunduğu konumu bılmeden entel dantel yorumlarınızı kendınze saklayın bayan
InammiyorumSen böyle, bu insanlarla ömür geçebileceğine gerçekten inanıyor musun?
Bütün ilçe biliyor annesi önüne gelene söleyip onlarda kızım delimisin neden korkuyon diyolar bazilarida boşayın vs gerçekten çok üzgünümGeçen baş ağrım tekrar geldi Allah'ım bu cehalet ne artık böyle yaaaa bırak git darp raporu al sığınma evine yerleş kızım ailenize arayıp sorma kur hayatını mademki arkanda değiller o adamdan koca olmaz herkes çekiyor bu sıkıntıyı ben de yaşadım vajinismusu benim kocam bırak başkasına söylemeyi kendi bile dillendirmedi korkuyorsun acıyacak zannediyorsun kalıyorsun istediğin hazır hissettiğin zaman olsun dedi bu hanzoluk ne anlamadım
canIm bilsin dayakla zorundamısın üniversite sınavına gir şehir dışında oku bunlardan kurtul çalIş yeni hayat a başla bak dövülerek canından oollma ilerde seni seven olur seni kurtaran sensin başkasI değil ilşkn olmadı kaağıtüstnde evlilik huzursuz olcana boşan herşey unutulur geçer oda başka bulur sendeBütün ilçe biliyor annesi önüne gelene söleyip onlarda kızım delimisin neden korkuyon diyolar bazilarida boşayın vs gerçekten çok üzgünüm
Git kız karakola hastaneye hem şikayet et hem darp raporu al hemde dava açıldı özelimizi bütün herkese anlattılar diye korkuyorum de sığınma evine yerleş 6 ay durursun kurs iş imkanı falanda vardı sanırım öyle öyle kendine hayat kurarsın öyle aile olmaz olsunBütün ilçe biliyor annesi önüne gelene söleyip onlarda kızım delimisin neden korkuyon diyolar bazilarida boşayın vs gerçekten çok üzgünüm
21. yuzyil ve bakire raporu.....gel medeniyet gel Turkiye'ye de ugra bir zahmet gel zina gel hayasızlık.. Artık laf atmaktan bıkmadınız mı su konuya ? Bekarete önem verene medeniyetsiz demekten vazgeç. Tek dışlı canavarınız sıze mübarek olsun baydınız artık
ben ne yapacağını biliyorum. mahkemeye başvuracaksın. evlilik iptali isteyeceksin. birliktelik olmadığından seni adli tıpa gönderirler bakire raporu isterler. sonrada o raporu ailesine gönderecek oğlunuz iktidarsız beceremedi erkekliği diyeceksin. lale gibi kalacaklar...Merhaba arkadaşlar ben18 yasindayim 9 aydır evliyim ve ilişkiye giremiyorum eşimden korkuyorum bugün yine korktum diye tekme tokat dövüp küfür etti seni boşayacak git dedi.ondan sonra kaynanam gelip si boşandıgından ben önüme gelen herkese bakire değildi oyuzden ilişkiye girmekten korkuyodu diyecem dedi.cok üzgünüm hayattan kopmuş haldeyim bizim buralarda boşanmak çok kötü algılanıp ne yapacağımı bilmiyorum lütfen?? Neyapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?