Caresizlik

Ben erkek olsam annemle yasasam,karımi ilişkiye giremedi diye dovsem bide üstüne annem iftira atsa ben insanlığımdan haya ederim,bunlar nasıl zihniyet çözemedim,içimi rahatlatan tek şey iyi ki olum var iyi ki hesap var bu insanlar için.

Yani normal şartlarda verilecek akıllar da bu gibi bir durumda adamın gözü döner, erkekliğime nasıl laf ediyorsun der, daha kotu seyler yaşanır...
Gerçi şu durumda ilişkiye girilmemiş olsa bile benim icin tecavüzden farksız da... yine de daha kötüye götürmeden önce can güvenliğini sağlamalı kimi sahibi...

Aynen kız dertli . Buda çıkmış nıye okumadın diyo. Gene okur ama o adamdan kurtulması lazın . Ayrıca geç evlenıp çok kötü evliliği olan da var

Keşke böyle konularda polisle bi şekilde bağlantıya gecilebilse,bi nevi ihbar kabul edilse konu sahibinin insiyatifine bırakılmadan direk müdahale edilse (boşanmak isteyen,ama cesaret edemeyen konu sahipleri)için böyle bir uygulama olsa

Bu manyak aileden kaçman lazım. Bir an önce hem de.

Bana sürekli seni bosicam diyor çok pis küfürler ediyor dövüyor
Allah için boşa sın seni sana iftira atıyorsa sende insanlara deki erkek değildi is yoktu o yüzden iftira atıyorlar dersin raporda çıkar onlar rezil olsun dert etme boşa gitsin .ömür geçmez bunlarla

Tamam tatlım, ben istediğim yorumu yapmayayim sen yap bakalım.

1.doktora gidip bekaret raporu aliyorsunuz
2.darp raporu alıp şikayetçi oluyorsunuz
3.boşanıyorsunuz

Bu insanlarla çok mutsuz olacaksın. O yüzden ailene, onlar yardım etmiyorsa polise sığın. Çok gençsin daha. Hayatına daha güzel yön verebilirsin. Ama şimdi cesur olup, kendin için doğru kararı vermelisin. Burda vajinismusla ilgili sayfalar var. Bir sürü kadın bu dertden muzdarip ama hiç biri bu sebepten dayak yemiyor, tehdit edilmiyorlar. Senin evlendiğin insan çok cahil ve kötü. Onunla beraberlik yaşasan bile sana kadın olduğunu hissetirmeyecek. Kendini bu kötülükten kurtar.

Geçen baş ağrım tekrar geldi Allah'ım bu cehalet ne artık böyle yaaaa bırak git darp raporu al sığınma evine yerleş kızım ailenize arayıp sorma kur hayatını mademki arkanda değiller o adamdan koca olmaz herkes çekiyor bu sıkıntıyı ben de yaşadım vajinismusu benim kocam bırak başkasına söylemeyi kendi bile dillendirmedi korkuyorsun acıyacak zannediyorsun kalıyorsun istediğin hazır hissettiğin zaman olsun dedi bu hanzoluk ne anlamadım

Bütün ilçe biliyor annesi önüne gelene söleyip onlarda kızım delimisin neden korkuyon diyolar bazilarida boşayın vs gerçekten çok üzgünüm

Bütün ilçe biliyor annesi önüne gelene söleyip onlarda kızım delimisin neden korkuyon diyolar bazilarida boşayın vs gerçekten çok üzgünüm
canIm bilsin dayakla zorundamısın üniversite sınavına gir şehir dışında oku bunlardan kurtul çalIş yeni hayat a başla bak dövülerek canından oollma ilerde seni seven olur seni kurtaran sensin başkasI değil ilşkn olmadı kaağıtüstnde evlilik huzursuz olcana boşan herşey unutulur geçer oda başka bulur sende

Git kız karakola hastaneye hem şikayet et hem darp raporu al hemde dava açıldı özelimizi bütün herkese anlattılar diye korkuyorum de sığınma evine yerleş 6 ay durursun kurs iş imkanı falanda vardı sanırım öyle öyle kendine hayat kurarsın öyle aile olmaz olsun

ben ne yapacağını biliyorum. mahkemeye başvuracaksın. evlilik iptali isteyeceksin. birliktelik olmadığından seni adli tıpa gönderirler bakire raporu isterler. sonrada o raporu ailesine gönderecek oğlunuz iktidarsız beceremedi erkekliği diyeceksin. lale gibi kalacaklar...

@Cokmucokolduk Evet 21. yuzyilda bir kadinin "bakirelik" raporu alsin denmesi vucut-beden butunlugune saldirmak demektir.
Nedeni "bakirelik" kavraminin aslinda her kadinda dogustan var olmayabilen bir olusum olmasi disinda, hic de bilimsel olmayan bir olguyla YARGILANIP olume kadar gidebilecek bir siddet silsilesinin icine atilmasidir.
Son derece insanlik disi olan bu anlayis 21. yuzyilda silinip kokten yok olmaya mahkum edilmelidir.
Kadinlarin ruh ve beden sagligi icin bunu gerceklestirmesi ve bilinclenmesi gerekir.
Lutfen artik su israrla tekrar ettiginiz ama hic bir sey anlamadiginiz "tek disi kalmis canavar" diye modern, aydin insanlari suclamayi birakin. Medeniyetin tanimini bile yapamayacak durumdasiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…