- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.708
- 63
- Konu Sahibi Minikkuala
-
Sakin olun , tanıdıklardan biliyorum en ufak bir rastlantıyı bile değerlendiriyorlar. Bu yüzden bile alınmış olabilir eşiniz, ortaya çıkınca bırakılacaktır.
Allah yardımcınız olsun. Görüşebiliyor musunuz?
Çok stres yapıyorsunuz, belki haklısınız bilemiyorum...
Ama şöyle düşünün, ne olursa olsun eğer eşiniz suçsuzsa çıkar, ben bunu bilir bunu söylerim.
Eşinizin adına hat var mı öğrenebildiniz mi?
İhtimaller üzerinden konuşuyor, bilemezsin ki belki daha uzun belki daha kısa sürecek.Suçsuz ama avukat bu bile 6 7 ay kadar sürebilir dedi
İhtimaller üzerinden konuşuyor, bilemezsin ki belki daha uzun belki daha kısa sürecek.
Suçu yoksa içini ferah tut.
Canım sabırlı ol. Not götürmez diye düşünüyorum ama avukatına soylersen o iletir. Cok zor bir süreç, cok yıpratacak sizi bu aşamalar ama dik dur. Insallah kısa sürede suçsuzluğu kanıtlanır.
Çok hassas bi konu olduğu için kapatmış admin
Allah yardımcınız olsun suçu yoksa çıkar araştırma yaparlar sabırlı olmaktan başka çareniz yok malesef
Süreç kisa da sürer uzunda olabilir aileniz destek olsun bu durumda
Çünkü onların da oğulları içeride. Sizi teselli edecek durumda olmayabilirler.Kimseden maddi bişey beklemiyorum ama manevi olarak desteğe çok fazla ihtiyacım var kendi ailem yeterince destek oluyor ama eşimin ailesinden aynı morali desteği pek goremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?