çaresizlik

gelsen50

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
304
47
28
39
eşimle yine kavga ettik ailesi yüzünden ne yapacağımı bilmiyorum ALLAH kimseyi çaresiz bırakmasın.
bana bir yol gösterin ne yapacağımı bilemiyorum görümcem yüzünden tartıştık eşim kendi çözemiyor benim çözmemi bekliyor evde bisürü kavga ettik kızımın yanında konuşmuyoruz ortada bi sebep yok görümcemin umursamazlığı. olan bize ne oldu mapcam bilmiyorum

Konu ne tam olarak detay vermemişsiniz ne konuda yardımcı olalım

görümcemle görüşmüyoruz ve eşim bunu sorun ediyor benim le bu yüzden tartışıyor onlara diyemediğini bana diyor

Görümce dediğimiz dış kapının mandalıdır. Görümce yüzünden evin huzuru mu bozulur anlamıyorum. Eşinizin sizin çekirdek aile olduğunuzu idrak edebilecek yaşta olması lazım. En güzeli mesafe her zaman iyidir.

Not: Kızınızın yanında lütfen tartışmayın ona bu kötülüğü yapmayın. Deymez...

görümcemle görüşmüyoruz ve eşim bunu sorun ediyor benim le bu yüzden tartışıyor onlara diyemediğini bana diyor
bak dedıgım gıbı eşin senıı desteklemıyor ben eşimin annesıyle konusmuyorum ve bana saygı duyuyor senın eşinde sana saygı duymalı senı zorlamak mecbur kalmak bırakmak ne demek

aynen dış kapının mandalı bencede bunu anlaması lazım. zaman mı geçmesi lazım bilemiyorum ama anlamıyorum dengeyi sağlayamıyor

bak dedıgım gıbı eşin senıı desteklemıyor ben eşimin annesıyle konusmuyorum ve bana saygı duyuyor senın eşinde sana saygı duymalı senı zorlamak mecbur kalmak bırakmak ne demek
eşim bana saygı duymuyor gidip gelmediğimiz için o hırsı bize yansıyor

eşim bana saygı duymuyor gidip gelmediğimiz için o hırsı bize yansıyor
bak canım bende kv ile konusmuyorum hatta yuzune bakmıyorum farklı ıllerde yasıyoruz ben senın yerınde olsam eşime bırlıkte gıdelım oturalım ama benden samımı olmamı konusmamu bekkleme derdım cunku ben öyle yapıyorum. ailesınden ayıramazsın ama dengeleyebılırsın bu şekilde ben gıdıyorum oturuyorum yedıgımı kaldırıyorum bu kadar sohmet vs etmıyorum

Bence eşinizin hatırı için gidin gelin iletişim kurun sevmek zorunda değilsiniz ki... Her ortamda sevmediğimiz insanlar oluyor ama idare ediyoruz ne var yani sevmesen de iyi davrana bilirsin bunu yapınca eşin sana değil onların tavırlarına şikayetçi olucak.. kimleri kimleri idareten konuşuyoruz..
yapmam, konuşmam filan demek sizi kötü gösterir gidin konuşun hatta çok iyi olun sıkın dişinizi onların tavırları kötü yada iğneleyici olursa eşiniz zaten mahcup olucak..

Neden eşinin ailesi yüzünden tartıştınız? Neden başkaları yüzünden huzursuz oluyorsunuz?
Konuyu kapattırabilirsin. Ne sebeple tartıştınız onu da yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz :)

vala akraba ilişkileri zor bende yeni evliyim kaynanam genç 12 yasında bir cocugu var her cumartesi bizde bi keyf yapamıyorum cumartesi günleri . hafta içi çalışıyorum birde cumartesi evi temizliyorum kv kadında 4 sokak ötemde oturuyor çocuk bizde temiz evin keyfi bana yok cocugun bi zararı yok geliyor oturuyor dolabi kendi eviymiş gibi açıyo karıstırıyo ama bana batıyo aile terbiyesi yok kocamın zoruyla ailemin yani ailemın yanında ev tutacaz dedi pişmanım vala butun sülale orda iç içe bu geçen cumartesi çıktık dışarı kapıda yakaladı gezmeye gidicez çift gezmesi kardeşimde gelsin mi dedi bende yok dedim yetişkinlerin arasında ne bu haftada çıkcam diyorum dışarı alışmasın 2 aydır her cumartrsi hafta içi arada toplu geliyorlar vala zor sabrediyorum kavga çıkıyor bizdede nalet yere nerden geldim keşke nişanı atsaydım vs vs

ortada büyük bi sebep yok ben gittiğimde bi hoş geldin bile yapmayan insanlara ne diyebilirim daha ne kadar sıcak davranabilirim.benim ailem o kadar sıcak ki ona karşı beni onlara karşı mesafeli olmakla tehdit ediyor
hiç hazlanmasamda kaç kere gittim görüştüm ama yok hiç bir adım üstelik diğer görümcelerimide etkilyor kadın doğru bulmasamda aklımdan ciddi ciddi boşanma geçiyor

bendede hep bu keşkelerden var

boşanma çözüm değil adı üstünde Görümcek sabırlı olacaksın biraz da akıllı davranacaksın iş uydur kendine sürekli ağzın dolu dolu şöyle kimseye vaktim yok gibisinden bi yoğunluk varsa iyi olur ben işimi bahane ediyorum yol yorgunum diyorum hafta içi çok gitmiyorum bütün sülaleye yoruluyorum yol beni mahvediyor diyorum kypd gecen cık işten burdalardan bul dedi ben niye öyle işi bırakayım dedim bu devirde iyi biryer zor dedim ses yok

Ben insanları yapılan iyiliklerle utandırma mantığındayım aslında anlıyorum bi hoş geldin bile denmemesi sinir bozar ama iyilik herkesi utandırır yanında onu tanıyanlara hatta eşinize şöyle deyin ben yanlış tanımışım sevdiğinden böyle yapıyo bana alındımı acaba bunlar bir süre sonra onun tavrının kötülüğünü daha çok göz önüne çıkartır hatta dayanamayıp neden bu kıza böylesin bile derler siz iyi olun emin olun utanıcaklar

Görüşmemek için çok büyük sebepler yoksa bence ailelerle iletişim asla koparılmamalı. Çok utanç verici bir durum bu. Hiç kimsr ailesinden kopmak istemez. Yanında eşim diye taşıdığı insanın sonradan aileye girip problem çıkarmasını da istemez.

Vefa ve fedakarlık kelimeleri şimdilerde ezilmek, küçümsenmek gibi görünse de, bu güzel davranışları unutturmamak lazım.

Aileme meseselerininde kavga etmenin tek cozumu .Esine yansitma cunku bir faydalari olmuyorlar her zaman ailem der zaten karsindaki ne diyorsa crvapini ver sorunlarini girumcen olsun kim olursa olsun kendileriyle cöz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…