Konu ne tam olarak detay vermemişsiniz ne konuda yardımcı olalımeşimle yine kavga ettik ailesi yüzünden ne yapacağımı bilmiyorum ALLAH kimseyi çaresiz bırakmasın.
bana bir yol gösterin ne yapacağımı bilemiyorum görümcem yüzünden tartıştık eşim kendi çözemiyor benim çözmemi bekliyor evde bisürü kavga ettik kızımın yanında konuşmuyoruz ortada bi sebep yok görümcemin umursamazlığı. olan bize ne oldu mapcam bilmiyorum
bak dedıgım gıbı eşin senıı desteklemıyor ben eşimin annesıyle konusmuyorum ve bana saygı duyuyor senın eşinde sana saygı duymalı senı zorlamak mecbur kalmak bırakmak ne demekgörümcemle görüşmüyoruz ve eşim bunu sorun ediyor benim le bu yüzden tartışıyor onlara diyemediğini bana diyor
eşim bana saygı duymuyor gidip gelmediğimiz için o hırsı bize yansıyorbak dedıgım gıbı eşin senıı desteklemıyor ben eşimin annesıyle konusmuyorum ve bana saygı duyuyor senın eşinde sana saygı duymalı senı zorlamak mecbur kalmak bırakmak ne demek
bak canım bende kv ile konusmuyorum hatta yuzune bakmıyorum farklı ıllerde yasıyoruz ben senın yerınde olsam eşime bırlıkte gıdelım oturalım ama benden samımı olmamı konusmamu bekkleme derdım cunku ben öyle yapıyorum. ailesınden ayıramazsın ama dengeleyebılırsın bu şekilde ben gıdıyorum oturuyorum yedıgımı kaldırıyorum bu kadar sohmet vs etmıyorumeşim bana saygı duymuyor gidip gelmediğimiz için o hırsı bize yansıyor
bendede hep bu keşkelerden varvala akraba ilişkileri zor bende yeni evliyim kaynanam genç 12 yasında bir cocugu var her cumartesi bizde bi keyf yapamıyorum cumartesi günleri çalışıyorum birde cumartesi evi temizliyorum kv kadında 4 sokak ötemde oturuyor kocamın zoruyla ailemin yani ailemın yanında ev tutacaz dedi pişmanım vala butun sülale orda iç içe bu geçen cumartesi çıktık dışarı kapıda yakaladı gezmeye gidicez çift gezmesi kardeşimde gelsin mi dedi bende yok dedim yetişkinlerin arasında ne bu haftada çıkcam diyorum dışarı alışmasın 2 aydır her cumartrsi hafta içi arada toplu geliyorlar vala zor sabrediyorum kavga çıkıyor bizdede nalet yere nerden geldim keşke nişanı atsaydım vs vs
ortada büyük bi sebep yok ben gittiğimde bi hoş geldin bile yapmayan insanlara ne diyebilirim daha ne kadar sıcak davranabilirim.benim ailem o kadar sıcak ki ona karşı beni onlara karşı mesafeli olmakla tehdit ediyor
hiç hazlanmasamda kaç kere gittim görüştüm ama yok hiç bir adım üstelik diğer görümcelerimide etkilyor kadın doğru bulmasamda aklımdan ciddi ciddi boşanma geçiyor
Görüşmemek için çok büyük sebepler yoksa bence ailelerle iletişim asla koparılmamalı. Çok utanç verici bir durum bu. Hiç kimsr ailesinden kopmak istemez. Yanında eşim diye taşıdığı insanın sonradan aileye girip problem çıkarmasını da istemez.
Vefa ve fedakarlık kelimeleri şimdilerde ezilmek, küçümsenmek gibi görünse de, bu güzel davranışları unutturmamak lazım.[/Q
Ama bazı kv ve kpler var ki gelini kendilerine rakip görüp düşmanlık besliyorlar hiçbir şey yokken bakınız benimkiler bu konu olduğu zaman da görüşmemek en sağlıklısı benim kp eşimi günde 10 kere arayan bi insan en az mesela hepsinde de dolduruş biliyorum çünkü kulaklarımla duyduğum oldu.
Konu sahibi abla eşiniz sizi tutmuyorsa aile olduğunuzun farkında da değilse çalışıyorsanız eşinize rest çekin ciddi anlamda bu böyle devam ederse evliliğimiz hasar görecek diyin inşallah şiddett uygulamıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?