çaresizlik

kaderyok

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2014
303
169
103
42
Merhaba. Bugün yine çok sıkılıyorum. 32 yaşıma yeni bastım. Yasimi hic gostermiyorum. Herkes en fazla 25 saniyo. Çok güzel ve kazançlı bir mesleğim var. Herkes ozenerek bakıyo. Mesleğim dışında bir yere giderken çok güzel olmasam da çok dikkat çekiyorum. Yolda vs rahatsız eden çok oluyo. Lakin bu zamana kadar hiç mi kısmeti çıkmaz birinin? Evet insanlar kariyerliyim vs diye benden korkuluyo olabilir diyolar. Ama ben artık çocuklu cocuksuz boşanmış vs herşeye razi olduğum halde Allah bitane de mi kısmet çıkarmaz?Herkes sadece bakıp geçiyo. Bi sebep de çok işe yöneldim vs ama artık herkes evlilik istediğimi biliyo. Bu zamana kadar asla kötü seylere de yonelmedim. Nasıl oluyo bu işler arkadaşlar? Ben gerçekten artık sadece çalışmaktan çok yoruldum. Ben de sevilmek istiyorum. Ama sanırım Allah hakkım olduğunu düşünmüyo..

Vardır bi yerlerde bir kısmetin. Zamanının gelmesini bekliyordur sadece. Tez zamanda bulur seni inşallah.

Cok dikkat cekiyorum. Yolda vs rahatsiz eden cok oluyor demissiniz.

Cok kotu bir muhitte yasamiyorsaniz yoldan geceni rahatsiz etmezler genelde ki bunu cok yasadiginizi yazmissiniz...

Giyim tarziniz, vs sizi yanlis yansitiyor olabilir mi?

Bir de konu basliginiz fazla karamsar...

Allah caresiz dert vermesin.

Giyim tarzım değil de yüz olarak biraz suh göründüğümu soyluyolar. Bu gerçekten çok kötü. Kız arkadaşlarım bundan kaynaklandığını soyluyolar, saçlarım boya olmadığı halde çok siyah gözlerim biraz büyük ve çekik. Yani tip olarak biliyorum hiç hanım bi halim yok. Giyim olarak da isimin gerektirdiği ölçüde. Etek giyerim ama fizimin çok az üzerinde olur en fazla. Bilemiyorum.. Çok asosyal yaşadım biraz da ondan. Çok karamsar bi başlık biliyorum ama şu an gerçekten çok karamsarim. Çok dua da ettim. Ama yok olmuyo. Artık olmayacağını düşünüyorum ama tek istediğim anne olmaktı. Bundan sonra nasıl yadayacagima karar veremiyorum

Vakti gelmeyince nasilki yaprak daldan dusmez demek zamani gelmemis.daha...guzellik falan takilmayin derim..bu isler guzellikle degil direk sans isi..kismet iste...bi bakmissin allah hic ummadigin anda vermis mutlulugu...bende ayni durumdayim :) hakkimizda hayirlisi...

Vakti gelmeyince nadilki yaprak daldan dusmez demek zamani gelmemis.daha...guzellik falan takilmayin derim..bu isler guzellikle degil direk sans isi..kismet iste...bi bakmissin allah hic ummadigin anda cermis mutlulugu...bende ayni durumdayim :) hakkimizda hayirlisi...

Ve bu sıkıntımın kimse farkında değil. Annem bugün 25 yadindaki başka bi akraba kizi evlenecek diye çok mutlu. Kizcagiz anne olsun diyo onu biriyle tanistiriyolar. Ben neyim bilemiyorum

Ys bunca yıl iyi kötü hicbirsey cikmadiysa bundan sonra da çıkmaz. Artık sadece düşünmeden ömrümün kalanını tamamlamak istiyorum. Bi hobim olsun ama bu saatten sonra nasıl bir hobi olabilir o bile yok

Valla biraz sosyal ol ki keşfetsinler o onuda çok bahtım açıktı ama ben pasiftim... öyle atlama dul falan bekle gez toz amaan bekarlk sultanlık.. acaba dedim cilve mi derler tam olarak anlatmak istediğimi karsılamıo göz temasları falan fazla mı soğuksun...

Evet
Biraz resmiyim galiba. Ama gozgoze gelmek filan valla hic beceremiyorum. Yani nasil oluyo bilmiyorum ki zaten artik cevrede bekar erkek yok. Bi hobim olsa en azindan hayattan zevk almaya baslasam..

İnternet ortamından tanışan o kadar çok tanıdığım var ki.
Senin gibi işi gücü olan tipler.
Kiminin sosyal çevresi de çok geniş ama yok bulamıyorlar.
Bunlar sonra instagramın message programından, forsquareden, facebook gibi sitelerden falan çok insanla görüşme ayarlıyorlar.
Ben de yeni yeni aşina oluyorum.

Kendinizi överken kırmızıladığım yeri katmanız biraz garip olmuş, bu pek memnun olunacak bir durum değildir ondan garipsedim sanırım... Sorunuza ya da sorununuza gelirsem, muhtemelen çevreye o enerjiyi vermiyorsunuzdur. Dikkat çekmeniz, iyi bir işe sahip olmanız insanların size duygusal yakşalmasına neden de değil, engelde değil, sizin o enerjiyi ve güveni vermeniz lazım etrafınıza, hatta dile getirmelisiniz bundan çekinmemelisiniz. Arkadaşlarınızda bu yalnızılığın ve hayatınızda biri olsun isteğinizin farkında olmalılar.

Iyi fe na

madem böyle bir derdiniz var annenize söyleyin size de ön ayak olsun

Çevremde herkes farkında ama görmezden geliyolar. Kırmızı ile isaretlediginiz kısım memnun olduğumu gosterir bir ifade olmamalı. Bilakis gerçekten artık kendimi kötü hissediyorum. Bunlardan hoslanacak yaşı çoktan geçtim. Sadece kendimi anlatmak istemiştim. Sebebi bulmaya çalışıyorum. Görünümün, işin önemli olduğunu dusunseydim zaten kendim karşımda buna dikkat ederdim. Hayat arkadaşlığı için görünüm ve işin hiç önemli olmadığını çok iyi biliyorum cevremden.kucukkurbaga04, post: 37281813, member: 575445"]Kendinizi överken kırmızıladığım yeri katmanız biraz garip olmuş, bu pek memnun olunacak bir durum değildir ondan garipsedim sanırım... Sorunuza ya da sorununuza gelirsem, muhtemelen çevreye o enerjiyi vermiyorsunuzdur. Dikkat çekmeniz, iyi bir işe sahip olmanız insanların size duygusal yakşalmasına neden de değil, engelde değil, sizin o enerjiyi ve güveni vermeniz lazım etrafınıza, hatta dile getirmelisiniz bundan çekinmemelisiniz. Arkadaşlarınızda bu yalnızılığın ve hayatınızda biri olsun isteğinizin farkında olmalılar.[/QUOTE]
Cevremde

Bana cok garip geliyor bu internet isi. Sonucta cekilmek, cekim hissetmek karsilikli enerji alisverisiyle olur bence. Internette tanistigin, gormedigin etmedigin birine insan nasil isinir ki?

nasıl ki? Benim de facebook um var bazen birileri ekliyo ama bakıyorum evli filan oluyolar. Kendimi hakarete uğramış hissediyorum. İnternette ciddi düşünen olur mu ki olsa ds nasıl?

Var var. Doğru düzgün adamlar da var. Tanışıp evlenenler de var.

Evli adamları falan takmayacaksın tabi ki. Öyle çürük tipler harici insanlar da mevcut.

Instagram, forsquare çok faydalı oluyor. İş arkadaşlarım hep oradan tanışıyor.
Biri de en son facebooktan tanıştı. Çocuk okumuş etmiş, maddi durumu çok iyi, her gün görüntülü konuşuyorlar, ayrı şehirdeler vs. Oluyor bunlar.

Bana cok garip geliyor bu internet isi. Sonucta cekilmek, cekim hissetmek karsilikli enerji alisverisiyle olur bence. Internette tanistigin, gormedigin etmedigin birine insan nasil isinir ki?

Oluyor canım ya. Var benim çevremde. Ben de varım üstelik. Sonu bilinmez ama inanılmaz çekim yaşanabiliyor.
Her halini de gösterebiliyorsun artık whatsapptır, odur budur. Çok paylaşımda bulunuyorsun.

Sadece sevgili olarak değil, arkadaş olarak da tanışmalar çok olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…