Valla biraz sosyal ol ki keşfetsinler o onuda çok bahtım açıktı ama ben pasiftim... öyle atlama dul falan bekle gez toz amaan bekarlk sultanlık.. acaba dedim cilve mi derler tam olarak anlatmak istediğimi karsılamıo göz temasları falan fazla mı soğuksun...
Biraz resmiyim galiba. Ama gozgoze gelmek filan valla hic beceremiyorum. Yani nasil oluyo bilmiyorum ki zaten artik cevrede bekar erkek yok. Bi hobim olsa en azindan hayattan zevk almaya baslasam..Valla biraz sosyal ol ki keşfetsinler o onuda çok bahtım açıktı ama ben pasiftim... öyle atlama dul falan bekle gez toz amaan bekarlk sultanlık.. acaba dedim cilve mi derler tam olarak anlatmak istediğimi karsılamıo göz temasları falan fazla mı soğuksun...
Kendinizi överken kırmızıladığım yeri katmanız biraz garip olmuş, bu pek memnun olunacak bir durum değildir ondan garipsedim sanırım... Sorunuza ya da sorununuza gelirsem, muhtemelen çevreye o enerjiyi vermiyorsunuzdur. Dikkat çekmeniz, iyi bir işe sahip olmanız insanların size duygusal yakşalmasına neden de değil, engelde değil, sizin o enerjiyi ve güveni vermeniz lazım etrafınıza, hatta dile getirmelisiniz bundan çekinmemelisiniz. Arkadaşlarınızda bu yalnızılığın ve hayatınızda biri olsun isteğinizin farkında olmalılar.Herkes en fazla 25 saniyo. Çok güzel ve kazançlı bir mesleğim var. Herkes ozenerek bakıyo. Mesleğim dışında bir yere giderken çok güzel olmasam da çok dikkat çekiyorum. Yolda vs rahatsız eden çok oluyo. .
Iyi fe naİnternet ortamından tanışan o kadar çok tanıdığım var ki.
Senin gibi işi gücü olan tipler.
Kiminin sosyal çevresi de çok geniş ama yok bulamıyorlar.
Bunlar sonra instagramın message programından, forsquareden, facebook gibi sitelerden falan çok insanla görüşme ayarlıyorlar.
Ben de yeni yeni aşina oluyorum.
İnternet ortamından tanışan o kadar çok tanıdığım var ki.
Senin gibi işi gücü olan tipler.
Kiminin sosyal çevresi de çok geniş ama yok bulamıyorlar.
Bunlar sonra instagramın message programından, forsquareden, facebook gibi sitelerden falan çok insanla görüşme ayarlıyorlar.
Ben de yeni yeni aşina oluyorum.
nasıl ki? Benim de facebook um var bazen birileri ekliyo ama bakıyorum evli filan oluyolar. Kendimi hakarete uğramış hissediyorum. İnternette ciddi düşünen olur mu ki olsa ds nasıl?
Bana cok garip geliyor bu internet isi. Sonucta cekilmek, cekim hissetmek karsilikli enerji alisverisiyle olur bence. Internette tanistigin, gormedigin etmedigin birine insan nasil isinir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?