Aslında düzgün bir insan değil, sadece bu konuda iyiymiş. Gerçi şimdi eşi çok sıkıntılı ondan keşke evlenmeseydim diyor. Boşanma durumları oluşuyor zaman zaman.. Yani sen bu insanla evlenseydin bile mutsuz olabilirdin, boşanabilirdin. Karşına hayırlısı çıkacaktır eminim ben. Her şeyini kaybetmiş değilsin, yaşandı ve bitti diyip geleceğe bakacaksın. Bekaret peşinde koşan, kadını namusun betimlemesi olarak gören bir erkekle beraber olmaktansa seni sen olduğun için sevecek, tercihlerine saygı duyacak bir insanla daha mutlu olursun zaten emin ol.[/
ne ınancım ne guvenım kaldı ınsanlara.bazen kendıme de guvenım kalmadığını dusunuyorum ağır gelıyor haketmedım cunku.dıyelım cınsellık yasanmadıda terkettı gene agır gelırdı.ama boylesı daha da dokunuyo ınsana. sımdı dıyorum karsılassak ne yaparım yüyüze nasıl bakarız... zaten ayrılırken cok soğuk kanlıydı o mantıgını ön plana tuttu benım gıbı duygusal değil.
Çünkü kadın hassastır kadın aşk peşinde deli divane olur, kadın aşık olunca kendini unutur ve erkek bunu bilir. Evliliği ve aşkı silah olarak kullanır.Allah aşkına evlenme vaadiyle kandırmak nedir. Ancak evlenme vaadiyle kendini kandırmak olur. Ve genelde kadın kendini kandırır bu konuda.
Karakteri buna uygun olmayan, evlenmededen cinsellik yaşamaya karşı olan insan evlenme vaadi de olsa, hatta yüzük bile takılsa birlikte olmaz. Ama ay evlencez nasıl olsa sevişelim gitsin deniyorsa sonuçlarına, başa gelebilecek aksiliklere de hazırlıklı olmak lazım. Erkeklere karaktersiz deyip çekilmek kolay, kendi karakterine aykırı davranan kadına ne diyeceğiz o zaman. Ortada bir suç varsa neden erkeğe yükleniyor sadece?
İsteyen evlenene kadar bekler, isteyen önüne gelenle sevişir. Beni ilgilendirmez bunlar. Ama yaşadıktan sonra hele ki bu devirde ay ben kandırıldım, evlenme vaadiyle birlikte oldum şimdi çok çaresizim denmesi bana daha karaktersiz daha iki yüzlü geliyor.
Konu sahibi sözlerim size değil, farazi ve genel konuşuyorum.
İstediğinizi düşünmekte özgürsünüz tabi size katılmıyorum diyebilirim sadece.Allah aşkına evlenme vaadiyle kandırmak nedir. Ancak evlenme vaadiyle kendini kandırmak olur. Ve genelde kadın kendini kandırır bu konuda.
Karakteri buna uygun olmayan, evlenmededen cinsellik yaşamaya karşı olan insan evlenme vaadi de olsa, hatta yüzük bile takılsa birlikte olmaz. Ama ay evlencez nasıl olsa sevişelim gitsin deniyorsa sonuçlarına, başa gelebilecek aksiliklere de hazırlıklı olmak lazım. Erkeklere karaktersiz deyip çekilmek kolay, kendi karakterine aykırı davranan kadına ne diyeceğiz o zaman. Ortada bir suç varsa neden erkeğe yükleniyor sadece?
İsteyen evlenene kadar bekler, isteyen önüne gelenle sevişir. Beni ilgilendirmez bunlar. Ama yaşadıktan sonra hele ki bu devirde ay ben kandırıldım, evlenme vaadiyle birlikte oldum şimdi çok çaresizim denmesi bana daha karaktersiz daha iki yüzlü geliyor.
Evlenme vaadi ile kandırarak kızlık bozma diye bir suç var idi ceza kanunumuzda kaldırıldı. Önceki halini okursanız anlarsınız ne olduğunu.pardon ama evlilik ile kandırma nasıl oluyor nasıl gerçekleşiyor bana açıklarmısınız ?
Evlenme vaadi ile kandırarak kızlık bozma diye bir suç var idi ceza kanunumuzda kaldırıldı. Önceki halini okursanız anlarsınız ne olduğunu.
Size göre kadın bu kadar aciz bir varlıktır yani. Mantığını kullanamaz ya da kullanacak kadar mantığı bile yoktur belki. Ben böyle bir kadın olmayı kabul etmiyorum, kadınlara bu gözle bakılmasını da kabul etmiyorum.Çünkü kadın hassastır kadın aşk peşinde deli divane olur, kadın aşık olunca kendini unutur ve erkek bunu bilir. Evliliği ve aşkı silah olarak kullanır.
Ayrıca evlenme vaadiyle kandırarak kızlık bozma diye bir suç dahi vardı.
İstediğinizi düşünmekte özgürsünüz tabi size katılmıyorum diyebilirim sadece.
Herkes her istediğini elde ediyor olsa idi, bu bdv tamamen konusuz kalır idi diyorum size ve iyi araştırmalar diliyorum.Hayır ben sizden duymak istiyorum direk sizden başka yere yönlendirmeyin ?
evet kadın duygusal olarak erkekten acizdir.Size göre kadın bu kadar aciz bir varlıktır yani. Mantığını kullanamaz ya da kullanacak kadar mantığı bile yoktur belki. Ben böyle bir kadın olmayı kabul etmiyorum, kadınlara bu gözle bakılmasını da kabul etmiyorum.
Medeni kanunumuz da ceza kanunumuz da nuh nebi zamanından kalma olduğu için böyle bir suç olması normal. Modern dünyaya ayak uyduramamış, kadını korumaya muhtaç gören bir milletiz çünkü biz,
O tıyniyette bı ınsan değilim çok şükür. ne demek giden gitti deyip devam etmek.Sen bunları boşverip geleceğe bakacaksın artık olan olmuş, bundan sonra bazı insanların yaptığı gibi giden gitti nasılsa diyerek her önüne gelenle birlikte olma gibi bir hataya düşme lütfen. O türler sadece erkek sohbetlerine meze oluyor.. Kendine bir hata yaptın bir daha tekrarlama ve karşına çıkacak kişiyi hayırlısıyla bekle.
Herkes her istediğini elde ediyor olsa idi, bu bdv tamamen konusuz kalır idi diyorum size ve iyi araştırmalar diliyorum.
benımde aklım almıyor arkadasım problem orda. benım bu kadar onemlıyse yaşamıcaktım bu kadar basit.Bakire olmadigin icin kendini caresiz hissediyorsan artik yapacak bir sey yok.umarim seni sen oldugun icin seven gecmisine onem vermeyen biriyle karsilasirsin.
Ancak gercekten aklim almiyor guvendiniz evlenecektiniz birlikte oldunuz iyide olumlu dunya erkek arkadasiniz bugun var yarin yok ozaman ne olacakti neden kadinlarimiz bu durumu icine sindirip evet cinsellik yasiyorum ve bu adamla evlenmezsem bakire olmamam onemli degil i benimsemeden birlikte oluyor
Karisik mi oldu ne
Kendimi eşit olarak gördüğüm için savunuyor olabilir miyim? Kadınım, aciz değilim, eşitim... Siz kendinize ikinci sınıf insan muamelesi yapabilirsiniz. Ben yapmayacağım. Eşitliği hastalık olarak görmek de enteresanmış.evet kadın duygusal olarak erkekten acizdir.
Yahu siz hiç erkek sitesinde eşim ile annem anlaşamıyor arada kaldım diye sızlanan bir erkek görünüz mü? Kadınlar duygusal. Siz neyin eşitliğini savunuyorsunuz, zaten 21 yy hastalığı bu bana kalırsa.
Allah aşkına evlenme vaadiyle kandırmak nedir. Ancak evlenme vaadiyle kendini kandırmak olur. Ve genelde kadın kendini kandırır bu konuda.
aman neyse ne işte, herkes görüşünü söyledi. kimse kimse gibi düşünmek zorunda değil.Kendimi eşit olarak gördüğüm için savunuyor olabilir miyim? Kadınım, aciz değilim, eşitim... Siz kendinize ikinci sınıf insan muamelesi yapabilirsiniz. Ben yapmayacağım. Eşitliği hastalık olarak görmek de enteresanmış.
Bu arada 21. Yy çok geride kaldı, haberiniz olsun.
Birlikte oldum derken cinsel anlamda sanırım.merhaba
birgun buraya üye olup basıma hıc gelmeyecek bır olayı yazıcaksın deseler asla inanmazdım. Aylardır üzüntüden Allahıma sığınıp dua etmekten baska hıc bırsey elımden gelmıyor. ve burdaki yazılanları okuyorum en sonunda üye olmaya karar verdım.Çocuklugumdan beri bana aşık peşimden koşan bir insana 6 ay once şans verdım o kadar güzeldi ki hersey senelerden beri tanıyıp bıldıgım ıcın gorusmem zor olmadı.Çünkü hayatına hemen bırısını kabul edıp guvenıp şans veren bı insan değilim.Evlılık dusuncesıyle geldı dırek ayaklarımı yerden kesti aşık oldum. Sonra ne mi oldu benden ayrıldı.Ben hala aşığım ve ona çok bağlandım.ikimizde aynı yaştayız.Anlaşamıyoruz işte deyıp helalllik alıp ayrıldı.Evlenmek kesinmi nasıl hemen güvenebildin diyeceksiniz nasıl birlikte oldun inanın bilmiyorum o kadar guvendım ki asla basıma gelmez yapmam dediğim şeyi yaşadım.Tövbe edip Allahıma dua edıyorum hakkımda hayırlıysa dönsün dıyorum.Öte yandan bu hatanın bedeli bir ömür yalnızlıksa yalnız kalırım ne yapabilirim....
Tabi ne yaşıyorsan elbette bir sebebi var. Ancak Allah doğrularla, yanlışları aynı anda vermiş, bir de zeka vermiş, akıl vermiş onu kendin seç diye.Kendimi bir kurban olarak görmeyıp hayatıma devam etmek ıstıyorum.ama durumu normallestıremıyorum. kendi elimle kendi hayatımı bitirmiş gibi hıssedıyorum bazen.bazen de dıyorum bunu yasadım var bır nedeni. güçlü ol.Allah neyın neden olduğunu bılıyo
anlatabiliyor muyum
evet kadın duygusal olarak erkekten acizdir.
Yahu siz hiç erkek sitesinde eşim ile annem anlaşamıyor arada kaldım diye sızlanan bir erkek görünüz mü? Kadınlar duygusal. Siz neyin eşitliğini savunuyorsunuz, zaten 21 yy hastalığı bu bana kalırsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?