çaresizlik....

Çünkü kadın hassastır kadın aşk peşinde deli divane olur, kadın aşık olunca kendini unutur ve erkek bunu bilir. Evliliği ve aşkı silah olarak kullanır.
Ayrıca evlenme vaadiyle kandırarak kızlık bozma diye bir suç dahi vardı.
İstediğinizi düşünmekte özgürsünüz tabi size katılmıyorum diyebilirim sadece.

pardon ama evlilik ile kandırma nasıl oluyor nasıl gerçekleşiyor bana açıklarmısınız ?
Evlenme vaadi ile kandırarak kızlık bozma diye bir suç var idi ceza kanunumuzda kaldırıldı. Önceki halini okursanız anlarsınız ne olduğunu.

Evlenme vaadi ile kandırarak kızlık bozma diye bir suç var idi ceza kanunumuzda kaldırıldı. Önceki halini okursanız anlarsınız ne olduğunu.

Hayır ben sizden duymak istiyorum direk sizden başka yere yönlendirmeyin ?

Size göre kadın bu kadar aciz bir varlıktır yani. Mantığını kullanamaz ya da kullanacak kadar mantığı bile yoktur belki. Ben böyle bir kadın olmayı kabul etmiyorum, kadınlara bu gözle bakılmasını da kabul etmiyorum.

Medeni kanunumuz da ceza kanunumuz da nuh nebi zamanından kalma olduğu için böyle bir suç olması normal. Modern dünyaya ayak uyduramamış, kadını korumaya muhtaç gören bir milletiz çünkü biz,

Sen bunları boşverip geleceğe bakacaksın artık olan olmuş, bundan sonra bazı insanların yaptığı gibi giden gitti nasılsa diyerek her önüne gelenle birlikte olma gibi bir hataya düşme lütfen. O türler sadece erkek sohbetlerine meze oluyor.. Kendine bir hata yaptın bir daha tekrarlama ve karşına çıkacak kişiyi hayırlısıyla bekle.

evet kadın duygusal olarak erkekten acizdir.
Yahu siz hiç erkek sitesinde eşim ile annem anlaşamıyor arada kaldım diye sızlanan bir erkek görünüz mü? Kadınlar duygusal. Siz neyin eşitliğini savunuyorsunuz, zaten 21 yy hastalığı bu bana kalırsa.

O tıyniyette bı ınsan değilim çok şükür. ne demek giden gitti deyip devam etmek.
kimsenin aşkına sevgısıne guvenılmez... ınsan yapmam dediğini yapar beni yıkan bu

Herkes her istediğini elde ediyor olsa idi, bu bdv tamamen konusuz kalır idi diyorum size ve iyi araştırmalar diliyorum.

Anladım vereceğiniz cevap yok başından atıyorsunuz.

Saçmalığa bak ya erkek evlencez nasılsa diyecek kızda tamam hadi sevişelim mi ? Pardon çok eskide kaldı bu yalanlar.

Nikah olmadan asla diyende var seviyorum istiyorum diyende kişiye bağlı bu kadını erkeği yok.

Zorla olan bişey de yok karşılıklı herşey ve kişi yaşarken ailesini herşeyi bir yana itip seçimini yapıyor bu da en doğal hakkı

Sizin dediğinizi iki yüzlü insanlar yapıyor evlencez dedi inandım yok çok sarhoştum yok şöyle yok böyle bırakın bunları

Bakire olmadigin icin kendini caresiz hissediyorsan artik yapacak bir sey yok.umarim seni sen oldugun icin seven gecmisine onem vermeyen biriyle karsilasirsin.
Ancak gercekten aklim almiyor guvendiniz evlenecektiniz birlikte oldunuz iyide olumlu dunya erkek arkadasiniz bugun var yarin yok ozaman ne olacakti neden kadinlarimiz bu durumu icine sindirip evet cinsellik yasiyorum ve bu adamla evlenmezsem bakire olmamam onemli degil i benimsemeden birlikte oluyor
Karisik mi oldu ne

Kendimi bir kurban olarak görmeyıp hayatıma devam etmek ıstıyorum.ama durumu normallestıremıyorum. kendi elimle kendi hayatımı bitirmiş gibi hıssedıyorum bazen.bazen de dıyorum bunu yasadım var bır nedeni. güçlü ol.Allah neyın neden olduğunu bılıyo

anlatabiliyor muyum

benımde aklım almıyor arkadasım problem orda. benım bu kadar onemlıyse yaşamıcaktım bu kadar basit.

Kendimi eşit olarak gördüğüm için savunuyor olabilir miyim? Kadınım, aciz değilim, eşitim... Siz kendinize ikinci sınıf insan muamelesi yapabilirsiniz. Ben yapmayacağım. Eşitliği hastalık olarak görmek de enteresanmış.
Bu arada 21. Yy çok geride kaldı, haberiniz olsun.

Tamamen katiliyorum dedigim gibi ölümlü dunya...

aman neyse ne işte, herkes görüşünü söyledi. kimse kimse gibi düşünmek zorunda değil.

Birlikte oldum derken cinsel anlamda sanırım.

Büyülü kelime de evlilik olsa gerek.

Tabi ne yaşıyorsan elbette bir sebebi var. Ancak Allah doğrularla, yanlışları aynı anda vermiş, bir de zeka vermiş, akıl vermiş onu kendin seç diye.

Sen kendince doğru olanı seçmişsin. Neyi normalleştiremiyorsun onu anlamadım ben.

Kadın ne ise erkekte odur fark yok aynı haklara eşittir aynı duygularada aynı isteklere de ben ne duygusal erkekler tanırım aşık edilip kandırılmış bırakın bu safsataları aciz değilim değiliz sizin zihniyetiniz farklı bakışınız saygı duyarım sadece katılmam.

Birlikte oldum diye sen üzülünce üzülen adam,şimdide üzdüğünü bilir ona göre davranırdı
Evt sen, sana göre bi hata yapmışın ama ona inanmak en büyük hata olmuş
Tecrübenle,aklınla,mantığınla hayatına bundan sonra alacağın kişiyi iyi seç
Senin eksiklik,hata diye gördüğün şeyi kabullenebilecek birini

Ayrıca helallik isteyince sen naptın merak ettim
Ben olsam Hakkımı helal etmezdim beni olmayan aşka sevgiye inandırdığı icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…