çaresizlik....

Siz iyi bir insan olabilirsiniz. Kötü biri de olabilirsiniz bunu biz bilemeyiz. Benim anlatmak istediğim şuydu aslında değmeyeceğini gördü diyerek. Mesela ben pastayı çok severim, ayranı da çok severim. Ama kalkıp pastayla birlikte ayran içmem. O iyi bir insandır, siz iyi birisinizdir ama birlikte iyi değilsinizdir belki. Bunu da ancak zaman geçtikçe anlayabilirdiniz. Sonuçta size anlaşamıyoruz demiş.

o adam mutlu olmaz zaten. ne olmuş birden bire mi anlamış mutsuz olacağını allah aşkına bu kızımızdan iyisini bulup tüymüştür hepsi bu. erkekler o kadar derinliğe sahip değiller.

o adam mutlu olmaz zaten. ne olmuş birden bire mi anlamış mutsuz olacağını allah aşkına bu kızımızdan iyisini bulup tüymüştür hepsi bu. erkekler o kadar derinliğe sahip değiller.
Bir tarafın diğer tarafı uzun süre peşinden koştuğu ilişkilerde böyle durumlar yaşanabiliyor. O süreçte kişi artık kafasındaki hayale aşık olmuş oluyo çünkü. Gerçek hayata dönünce de hayal kırıklığına uğrayabiliyor. Ya da ben çok safım hala ki insanların vicdansız olabileceklerini kabul edemiyorum hala

bir sürü iyi insan var elbet sevip güveneceksin. herşeyden önce kendine güven kendini sev.

bir insanla mutlu olup olamayacağını en fazla 2 ayda anlarsın maksimum.

Oyle olmus olsa bile ki oyle dgl. Cunku beni taniyo biliyo. Bilmiyorum... hic bir sey... kıymetlimsin herseyimsin diyen bi adam hayattaki en buyuk duasinin benim onu sevmem olmasiymis. Bende safım oyle sevgi gorunce inandim.inanmamam gerekiodu.ben hatami zaten kabul ediorum

Giden,gider siz önünüze bakın.
Geçmişe takıl kalırsanız asla mutlu olamassınız.
Hayatta kapanmayacak yara yoktur.

erkeklerin mantalitesi farklıdır. belki o adam söz konusu olan arkadaşımızla anlaşabildiğinin yarısı kadar bile anlaşamayacağı bir kadınla evlenecek.

İlle de tecavüz olmalıydı diyorsun . Kız bunları yaşarken evleneceğini düşünerek yaşamış ohh ne güzel hata yapıyorum zevkte alıyorum kafasıyla yaşamamış . Karşısında ki de kızın evlilik beklediğini bilerek onunla birlikte olmuş . Madem kızın kişiliğinden ilerleyen zamanlar da hoşlanmama ayrılma ihtimali vardı bir zahmet iyice tanıyıp bu benim evleneceğim kız evet deyip birlikte olacaktı . Ben kızın hiç hatası yok demiyorum . Kendini teslim etmesinden kastım da '' ben senin benimle evleneceğine inanıyorum bu yüzden seninle birlikte oluyorum '' düşüncesini vurgulamaktı . Terk etmese ve evlenseler bu iyi birşey olacaktı evet olması gereken bu çünkü . Bir erkek buzz gibi bilir karşısında ki kızın ayrılınca bunu kafaya takıp takmayacağını . Kızın burda ki kendi seçimi onunla birlikte olduktan sonra evlenmekti onunla birlikte olup orgazm olmak değil . Erkeğin seçimi de bir kızla birlikte olup sonra '' yok yaa bununla evlenemem en iyisi sıvışayım '' olmuş . Ve siz erkeğin seçimini destekliyorsunuz çok ilginçmiş .. Ayrıca bir bayanın bekareti ne yaşadığı benim için hiçç önemli değil . Kız çok üzüldüğü için erkeğe sinirlendim . Bana kalsa namus iki bacak arasında değil bunlara üzülmek yerine hayatın tadını çıkarsın ama kızın hassas olduğu bir durum bu . Ve erkek karşısında ki kızın bu konuda hassas olduğunu bile bile bunu ona yaşatmış . Ben erkeği sizin gibi ayakta alkışlayamacağım kusura bakmayın çünkü asıl saçmalık bu bence

Anladiginiz icin tesekkur ederim.

inançlı bir kıza benziyorsun bol bol dua et işte rahatla sen iyi bir kızsan o da allahından bulur zaten
Dualar olmasa ayakta duramam.Allahin terazisi var yasanan her seyi neyin neden oldugunu biliyo benim icim rahat bu konuda.beddua da etmiyorum allaha havale ediyirum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…