- 27 Ekim 2014
- 414
- 1.149
- 108
Siz iyi bir insan olabilirsiniz. Kötü biri de olabilirsiniz bunu biz bilemeyiz. Benim anlatmak istediğim şuydu aslında değmeyeceğini gördü diyerek. Mesela ben pastayı çok severim, ayranı da çok severim. Ama kalkıp pastayla birlikte ayran içmem. O iyi bir insandır, siz iyi birisinizdir ama birlikte iyi değilsinizdir belki. Bunu da ancak zaman geçtikçe anlayabilirdiniz. Sonuçta size anlaşamıyoruz demiş.Ben degmeyecek bir insan falan degilim. Benim nasil biri oldugumu hala biliyo bunu bile bile bittrdi herseyi.kimse kimseyi asmiyo kesmiyo. Burda genel hatlar konusuluyo tabiki ayrintiyi bilinmez arkadasim benim icim rahat ben nasil bir insan oldugumu biliyorum. Cinsellik yasamadan ayrilsaydikda ayni acilari cekerdim.o kdr basit dgl hc brsey
o adam mutlu olmaz zaten. ne olmuş birden bire mi anlamış mutsuz olacağını allah aşkına bu kızımızdan iyisini bulup tüymüştür hepsi bu. erkekler o kadar derinliğe sahip değiller.Herkes adamı asmış kesmiş de bir güzel iyi de bilmiyoruz ki ilişkinin boyutlarını veya adamın ne hissettiğini? Konu sahibi kendisi söylüyor peşimde çok koştu diye. Adam senelerce peşinden koştuğu kızın aslında buna değmediğini tanıdıkça anlayabilir. Bir ilişki iki tarafın rızasıyla kurulur ve ne yaşanırsa yaşansın bir taraf çekip gitmek de özgürdür. Ev bakılmış, sözler verilmiş olabilir ama adam ya mutsuz olacağını anladıysa? Bir ömür boyu mutsuz mu olsun?
Haddimi aşıyor olabilirim ancak zevk almaya gelince iyi sonra terkedilince öldüm çaresizim bitiyorum. Ohh ne güzel memleket
bundan sonra evlenene kadar cinsellik olayını unut.Bundan sonra diye bsy yok. Bundan sonra sadece kendim varım kendi sagligim ailem var. Allah o arkadasiniza sabir ve sifa versin.
Allah korusun yelda. Sadece iyilesmek istiyorumbundan sonra evlenene kadar cinsellik olayını unut.
Bir tarafın diğer tarafı uzun süre peşinden koştuğu ilişkilerde böyle durumlar yaşanabiliyor. O süreçte kişi artık kafasındaki hayale aşık olmuş oluyo çünkü. Gerçek hayata dönünce de hayal kırıklığına uğrayabiliyor. Ya da ben çok safım hala ki insanların vicdansız olabileceklerini kabul edemiyorum halao adam mutlu olmaz zaten. ne olmuş birden bire mi anlamış mutsuz olacağını allah aşkına bu kızımızdan iyisini bulup tüymüştür hepsi bu. erkekler o kadar derinliğe sahip değiller.
bir insanla mutlu olup olamayacağını en fazla 2 ayda anlarsın maksimum.Bir tarafın diğer tarafı uzun süre peşinden koştuğu ilişkilerde böyle durumlar yaşanabiliyor. O süreçte kişi artık kafasındaki hayale aşık olmuş oluyo çünkü. Gerçek hayata dönünce de hayal kırıklığına uğrayabiliyor. Ya da ben çok safım hala ki insanların vicdansız olabileceklerini kabul edemiyorum hala
Oyle olmus olsa bile ki oyle dgl. Cunku beni taniyo biliyo. Bilmiyorum... hic bir sey... kıymetlimsin herseyimsin diyen bi adam hayattaki en buyuk duasinin benim onu sevmem olmasiymis. Bende safım oyle sevgi gorunce inandim.inanmamam gerekiodu.ben hatami zaten kabul ediorumBir tarafın diğer tarafı uzun süre peşinden koştuğu ilişkilerde böyle durumlar yaşanabiliyor. O süreçte kişi artık kafasındaki hayale aşık olmuş oluyo çünkü. Gerçek hayata dönünce de hayal kırıklığına uğrayabiliyor. Ya da ben çok safım hala ki insanların vicdansız olabileceklerini kabul edemiyorum hala
Kendime guvenim kalmadi gibi hissediyorum.bir sürü iyi insan var elbet sevip güveneceksin. herşeyden önce kendine güven kendini sev.
erkeklerin mantalitesi farklıdır. belki o adam söz konusu olan arkadaşımızla anlaşabildiğinin yarısı kadar bile anlaşamayacağı bir kadınla evlenecek.Siz iyi bir insan olabilirsiniz. Kötü biri de olabilirsiniz bunu biz bilemeyiz. Benim anlatmak istediğim şuydu aslında değmeyeceğini gördü diyerek. Mesela ben pastayı çok severim, ayranı da çok severim. Ama kalkıp pastayla birlikte ayran içmem. O iyi bir insandır, siz iyi birisinizdir ama birlikte iyi değilsinizdir belki. Bunu da ancak zaman geçtikçe anlayabilirdiniz. Sonuçta size anlaşamıyoruz demiş.
Gercekten bu aci gecer miGiden,gider siz önünüze bakın.
Geçmişe takıl kalırsanız asla mutlu olamassınız.
Hayatta kapanmayacak yara yoktur.
öyle düşünme bak daha 25 yaşındasın genceciksin.Kendime guvenim kalmadi gibi hissediyorum.
İlle de tecavüz olmalıydı diyorsun . Kız bunları yaşarken evleneceğini düşünerek yaşamış ohh ne güzel hata yapıyorum zevkte alıyorum kafasıyla yaşamamış . Karşısında ki de kızın evlilik beklediğini bilerek onunla birlikte olmuş . Madem kızın kişiliğinden ilerleyen zamanlar da hoşlanmama ayrılma ihtimali vardı bir zahmet iyice tanıyıp bu benim evleneceğim kız evet deyip birlikte olacaktı . Ben kızın hiç hatası yok demiyorum . Kendini teslim etmesinden kastım da '' ben senin benimle evleneceğine inanıyorum bu yüzden seninle birlikte oluyorum '' düşüncesini vurgulamaktı . Terk etmese ve evlenseler bu iyi birşey olacaktı evet olması gereken bu çünkü . Bir erkek buzz gibi bilir karşısında ki kızın ayrılınca bunu kafaya takıp takmayacağını . Kızın burda ki kendi seçimi onunla birlikte olduktan sonra evlenmekti onunla birlikte olup orgazm olmak değil . Erkeğin seçimi de bir kızla birlikte olup sonra '' yok yaa bununla evlenemem en iyisi sıvışayım '' olmuş . Ve siz erkeğin seçimini destekliyorsunuz çok ilginçmiş .. Ayrıca bir bayanın bekareti ne yaşadığı benim için hiçç önemli değil . Kız çok üzüldüğü için erkeğe sinirlendim . Bana kalsa namus iki bacak arasında değil bunlara üzülmek yerine hayatın tadını çıkarsın ama kızın hassas olduğu bir durum bu . Ve erkek karşısında ki kızın bu konuda hassas olduğunu bile bile bunu ona yaşatmış . Ben erkeği sizin gibi ayakta alkışlayamacağım kusura bakmayın çünkü asıl saçmalık bu bencebi dolu saçmalık...
zorlamış mı kızı yooo. istemişler olmuş ne olduysa. sevdigi adamla yaşamış ne yaşamışsa. yaşarken hata degildi de adam terk edince mi hata oluverdi yaşananlar? eger hataysa o zaman da hataydı ve bu da kendi seçimiydi. yok eger kendini teslim etmesi (o ne demekse artık?) kendi seçimiyse öyleyse şimdi de arkasında duracak bunun. ayrıldıktan sonra her yaşadıgını (birlikte olmak, para yedirmek.. vs) hata ilan edenler bi garip. acısından kendini avutuyor sadece. yoksa adam dönse, ya da terk etmese aynı şeyler devam ederdi...
Hic bsy olmamis gibi devam edemiyorum kim elbet kapanacak bu yara ama ne zaman rabbim o huzuru icime ne zaman verecekse o zmn sanirim.öyle düşünme bak daha 25 yaşındasın genceciksin.
Gercekten bu aci gecer mi
Tesekkur ederim yorumunuz icin.Yeter ki inanın ve isteyin.
insan hayatta nelere alışmıyor ki
Yaralar gün geçtikce kabuk bağlar ve acılar ozaman fazlasıyla hafifler ve kapanır.
inançlı bir kıza benziyorsun bol bol dua et işte rahatla sen iyi bir kızsan o da allahından bulur zatenHic bsy olmamis gibi devam edemiyorum kim elbet kapanacak bu yara ama ne zaman rabbim o huzuru icime ne zaman verecekse o zmn sanirim.
Anladiginiz icin tesekkur ederim.İlle de tecavüz olmalıydı diyorsun . Kız bunları yaşarken evleneceğini düşünerek yaşamış ohh ne güzel hata yapıyorum zevkte alıyorum kafasıyla yaşamamış . Karşısında ki de kızın evlilik beklediğini bilerek onunla birlikte olmuş . Madem kızın kişiliğinden ilerleyen zamanlar da hoşlanmama ayrılma ihtimali vardı bir zahmet iyice tanıyıp bu benim evleneceğim kız evet deyip birlikte olacaktı . Ben kızın hiç hatası yok demiyorum . Kendini teslim etmesinden kastım da '' ben senin benimle evleneceğine inanıyorum bu yüzden seninle birlikte oluyorum '' düşüncesini vurgulamaktı . Terk etmese ve evlenseler bu iyi birşey olacaktı evet olması gereken bu çünkü . Bir erkek buzz gibi bilir karşısında ki kızın ayrılınca bunu kafaya takıp takmayacağını . Kızın burda ki kendi seçimi onunla birlikte olduktan sonra evlenmekti onunla birlikte olup orgazm olmak değil . Erkeğin seçimi de bir kızla birlikte olup sonra '' yok yaa bununla evlenemem en iyisi sıvışayım '' olmuş . Ve siz erkeğin seçimini destekliyorsunuz çok ilginçmiş .. Ayrıca bir bayanın bekareti ne yaşadığı benim için hiçç önemli değil . Kız çok üzüldüğü için erkeğe sinirlendim . Bana kalsa namus iki bacak arasında değil bunlara üzülmek yerine hayatın tadını çıkarsın ama kızın hassas olduğu bir durum bu . Ve erkek karşısında ki kızın bu konuda hassas olduğunu bile bile bunu ona yaşatmış . Ben erkeği sizin gibi ayakta alkışlayamacağım kusura bakmayın çünkü asıl saçmalık bu bence
Dualar olmasa ayakta duramam.Allahin terazisi var yasanan her seyi neyin neden oldugunu biliyo benim icim rahat bu konuda.beddua da etmiyorum allaha havale ediyiruminançlı bir kıza benziyorsun bol bol dua et işte rahatla sen iyi bir kızsan o da allahından bulur zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?