çaresizlik....

Tabi canım ama iki taraf düşünecek erkek değil sadece kadında düşüncek ayrılsak naparım eminmiyim ailem çevrem önemlimi kendi hayatımı şekillendirebilirmiyim diye sende çok vicdanlıymışsın gerçekten sanki adam zorla yapmış iki bireyin ortak kararı bu oldu diye de kimse kimseye mecbur değil ki anlaşamamış ayrılmışlar çok doğal bu

Hep herseyin hayirlisini istemisimdir allahtan. benim de sınavım bu sanirim.

Kendimi yiyip bitirdigim olay bu. Hayatta hic biseyin garantisi yokken. Birgun beni birakip gitme ihtimalini dusunmeliydim. Ama bu ihtimali bana hic dusundurmedi. Beni cok seviyordu yada bana oyle gosterdi. Oyle olmasa hic bisey boyle olmazdi neyin neden oldugunu allah biliyo.

Kusura bakna düşünmeliydin ana bırakmamalıydın şimdi sızlanman sana bişey kazandırmaz ki zarar sadece lütfen dik dur ve hayatının sana ait ve özel olduğunu kimseye hesap vermek zorunda olmadığını bil.

Evet dusunmeliydim simdi kendimi yerden yere atsam ne fayda.

bi dolu saçmalık...

zorlamış mı kızı yooo. istemişler olmuş ne olduysa. sevdigi adamla yaşamış ne yaşamışsa. yaşarken hata degildi de adam terk edince mi hata oluverdi yaşananlar? eger hataysa o zaman da hataydı ve bu da kendi seçimiydi. yok eger kendini teslim etmesi (o ne demekse artık?) kendi seçimiyse öyleyse şimdi de arkasında duracak bunun. ayrıldıktan sonra her yaşadıgını (birlikte olmak, para yedirmek.. vs) hata ilan edenler bi garip. acısından kendini avutuyor sadece. yoksa adam dönse, ya da terk etmese aynı şeyler devam ederdi...

geçmiş zamanlarda 2 arkadaşımın başına geldi benzer durumlar. birinde adam arkasını döndü ve gitti. öteki olayda adam mertti ve ben özgeyi yarı yolda bırakamam ne yaşadıysak birlikte yaşadık dedi ve kızla evlendi.şimdi gayet mutlular.arkasını dönüp giden tabansız da başkasıyla evlendi ama kız hala antidepresan kullanıyor.sanırın 4-6 yıl oldu

Evet dusunmeliydim simdi kendimi yerden yere atsam ne fayda.

Faydası yok önüne bak cinsellik yaşayacaksan dikkat et asla ama asla hiç bir erkeğede evlencektik kandırdı deme güler yüzüne çünki bu klasik yalandır dik dur detay verme evet derse dene ona göre haraket et ve bunu sen seçtin gururlu ol kabul et yaşamak istedin yaşadın niye pişmansın bu adam vefat da edebilirdi o zaman ne diyecektin evlencekdi öldü kandırdı beni mi bunları bi kenara bırak başka örnek ya dayakçı çıksaydı birlikte oldum bi ömür dövsün mü diyecektin ?

Seni sen yapan yaşadıklarındır

Diyecek birsey bulamiyorum. Boyle yiginla ornek varmis. Hic basima gelmez sanirsin. Hala antidepresan mi kullaniyo hic duzelmedi mi :/

Herkes adamı asmış kesmiş de bir güzel iyi de bilmiyoruz ki ilişkinin boyutlarını veya adamın ne hissettiğini? Konu sahibi kendisi söylüyor peşimde çok koştu diye. Adam senelerce peşinden koştuğu kızın aslında buna değmediğini tanıdıkça anlayabilir. Bir ilişki iki tarafın rızasıyla kurulur ve ne yaşanırsa yaşansın bir taraf çekip gitmek de özgürdür. Ev bakılmış, sözler verilmiş olabilir ama adam ya mutsuz olacağını anladıysa? Bir ömür boyu mutsuz mu olsun?
Haddimi aşıyor olabilirim ancak zevk almaya gelince iyi sonra terkedilince öldüm çaresizim bitiyorum. Ohh ne güzel memleket

Ben coook uzun bir sure kimseyi guvenip sevecegime inanmiyorum.sorunum kendimle ben kendimi affedebilirsem hayata tutunucam. Kandirdi diye kendimi avutmuyorun.kandirdiysa bu onun vicdaninin problemi.artik kendimi dusunuyorum.

Ben coook uzun bir sure kimseyi guvenip sevecegime inanmiyorum.sorunum kendimle ben kendimi affedebilirsem hayata tutunucam. Kandirdi diye kendimi avutmuyorun.kandirdiysa bu onun vicdaninin problemi.artik kendimi dusunuyorum.
Ayrica allah korusun cinsellik yasamayida dusunmuyorum.her cumlemde töbe ettigimi belirttim

Diyecek birsey bulamiyorum. Boyle yiginla ornek varmis. Hic basima gelmez sanirsin. Hala antidepresan mi kullaniyo hic duzelmedi mi :/
sen ne ilk örneksin ne de son olacaksın.bundan sonra seçeceğin erkeklere dikkat et. bir süredir görmedim arkadaşımı

Ben degmeyecek bir insan falan degilim. Benim nasil biri oldugumu hala biliyo bunu bile bile bittrdi herseyi.kimse kimseyi asmiyo kesmiyo. Burda genel hatlar konusuluyo tabiki ayrintiyi bilinmez arkadasim benim icim rahat ben nasil bir insan oldugumu biliyorum. Cinsellik yasamadan ayrilsaydikda ayni acilari cekerdim.o kdr basit dgl hc brsey

sen ne ilk örneksin ne de son olacaksın.bundan sonra seçeceğin erkeklere dikkat et. bir süredir görmedim arkadaşımı
Bundan sonra diye bsy yok. Bundan sonra sadece kendim varım kendi sagligim ailem var. Allah o arkadasiniza sabir ve sifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…