Tabi ki kandırdı ne demek kandırmadı . Kızla sevgili oldu sonra evleneceklerine inandırdı ve kızın zayıf bir anında onunla birlikte oldu . Kızın yazdıklarından belli zaten kaliteli biri olduğu . Bunu önüne gelenle yaşamamış yıllardır sevdiği insanla yaşamış . Erkek bilmiyor muydu bunu bal gibi biliyordu . Madem adamsın evlenmeyeceğim kızla birlikte olmayacaksın . Burası Türkiye bu ülke de insanlar kadınları bekaretleri ile değerlendirecek kadar sığ ve kültürsüzler acımasızlar diye düşünüp bu kız benden sonra neler yaşar diye düşüneceksin . 2 dk lık zevkin için bir kızcağızın hayatını alt üst etmeyeceksin . Şerefli olacaksın . Bir kızın sana zaafı var diye sevmiş inanmış herşeyi ile teslim olmuş az karakterli olacaksın o kıza dokunmayacaksın . Burda birini asacaksanız önce erkeği asın . İşte bu kafada anneler de şimdi erkek yetiştiriyor ne yazık . Ne diyorsunuz oğularınıza oğlum büyü seni seven kızların bekaretini al sonra da ortada bırak sana birşey olmaz sen erkeksin senin elinin kiri mi diyorsunuz ? Kızlarınıza da aman herkesle herşeyi yaşa ama sakın bekaretini verme mi diyorsunuz ? Bu kafalar olduğu sürece bu memlekette daha çokk at koşturur bu erkekler . Daha çokk kızın canı yanar . Burda kızın tek bir suçu var o da inanmak . Karşısında ki öyle iyi oynamış ki kız bırakıp gideceğini hesap edememiş . Şimdi oyunu oynayan suçlu değil oyuna gelen mi suçlu yani ? Az adeletli vicdanlı olun yahu
Hep herseyin hayirlisini istemisimdir allahtan. benim de sınavım bu sanirim.olan olmuş artık cnm neden bu kadar kendini üzüp yıpratıyorsun belkide çekip gitmesi senin hayrınadır böyle bişeyi yapıp çekip giden ve anlaşamıyoruz bahanesine sığınan bir adamdan zaten bişey beklenmez.ilerde seni anlayabilicek elbet biri çıkar karşına hiç merak etme.yoluna bak hiç üzülme böyle bir adama boşver.hakkında hayırlısı olsun inş
Kendimi yiyip bitirdigim olay bu. Hayatta hic biseyin garantisi yokken. Birgun beni birakip gitme ihtimalini dusunmeliydim. Ama bu ihtimali bana hic dusundurmedi. Beni cok seviyordu yada bana oyle gosterdi. Oyle olmasa hic bisey boyle olmazdi neyin neden oldugunu allah biliyo.Tabi canım ama iki taraf düşünecek erkek değil sadece kadında düşüncek ayrılsak naparım eminmiyim ailem çevrem önemlimi kendi hayatımı şekillendirebilirmiyim diye sende çok vicdanlıymışsın gerçekten sanki adam zorla yapmış iki bireyin ortak kararı bu oldu diye de kimse kimseye mecbur değil ki anlaşamamış ayrılmışlar çok doğal bu
Kendimi yiyip bitirdigim olay bu. Hayatta hic biseyin garantisi yokken. Birgun beni birakip gitme ihtimalini dusunmeliydim. Ama bu ihtimali bana hic dusundurmedi. Beni cok seviyordu yada bana oyle gosterdi. Oyle olmasa hic bisey boyle olmazdi neyin neden oldugunu allah biliyo.
merhaba
birgun buraya üye olup basıma hıc gelmeyecek bır olayı yazıcaksın deseler asla inanmazdım. Aylardır üzüntüden Allahıma sığınıp dua etmekten baska hıc bırsey elımden gelmıyor. ve burdaki yazılanları okuyorum en sonunda üye olmaya karar verdım.Çocuklugumdan beri bana aşık peşimden koşan bir insana 6 ay once şans verdım o kadar güzeldi ki hersey senelerden beri tanıyıp bıldıgım ıcın gorusmem zor olmadı.Çünkü hayatına hemen bırısını kabul edıp guvenıp şans veren bı insan değilim.Evlılık dusuncesıyle geldı dırek ayaklarımı yerden kesti aşık oldum. Sonra ne mi oldu benden ayrıldı.Ben hala aşığım ve ona çok bağlandım.ikimizde aynı yaştayız.Anlaşamıyoruz işte deyıp helalllik alıp ayrıldı.Evlenmek kesinmi nasıl hemen güvenebildin diyeceksiniz nasıl birlikte oldun inanın bilmiyorum o kadar guvendım ki asla basıma gelmez yapmam dediğim şeyi yaşadım.Tövbe edip Allahıma dua edıyorum hakkımda hayırlıysa dönsün dıyorum.Öte yandan bu hatanın bedeli bir ömür yalnızlıksa yalnız kalırım ne yapabilirim....[/Q
Evet dusunmeliydim simdi kendimi yerden yere atsam ne fayda.Kusura bakna düşünmeliydin ana bırakmamalıydın şimdi sızlanman sana bişey kazandırmaz ki zarar sadece lütfen dik dur ve hayatının sana ait ve özel olduğunu kimseye hesap vermek zorunda olmadığını bil.
Tabi ki kandırdı ne demek kandırmadı . Kızla sevgili oldu sonra evleneceklerine inandırdı ve kızın zayıf bir anında onunla birlikte oldu . Kızın yazdıklarından belli zaten kaliteli biri olduğu . Bunu önüne gelenle yaşamamış yıllardır sevdiği insanla yaşamış . Erkek bilmiyor muydu bunu bal gibi biliyordu . Madem adamsın evlenmeyeceğim kızla birlikte olmayacaksın . Burası Türkiye bu ülke de insanlar kadınları bekaretleri ile değerlendirecek kadar sığ ve kültürsüzler acımasızlar diye düşünüp bu kız benden sonra neler yaşar diye düşüneceksin . 2 dk lık zevkin için bir kızcağızın hayatını alt üst etmeyeceksin . Şerefli olacaksın . Bir kızın sana zaafı var diye sevmiş inanmış herşeyi ile teslim olmuş az karakterli olacaksın o kıza dokunmayacaksın . Burda birini asacaksanız önce erkeği asın . İşte bu kafada anneler de şimdi erkek yetiştiriyor ne yazık . Ne diyorsunuz oğularınıza oğlum büyü seni seven kızların bekaretini al sonra da ortada bırak sana birşey olmaz sen erkeksin senin elinin kiri mi diyorsunuz ? Kızlarınıza da aman herkesle herşeyi yaşa ama sakın bekaretini verme mi diyorsunuz ? Bu kafalar olduğu sürece bu memlekette daha çokk at koşturur bu erkekler . Daha çokk kızın canı yanar . Burda kızın tek bir suçu var o da inanmak . Karşısında ki öyle iyi oynamış ki kız bırakıp gideceğini hesap edememiş . Şimdi oyunu oynayan suçlu değil oyuna gelen mi suçlu yani ? Az adeletli vicdanlı olun yahu
Yasim 25 . Hakkimi helal ettim demedim sadece sustum.bak canım yaşın kaç bilmiyorum ama bu adama bi de hakkını helal mi ettin?
Evet dusunmeliydim simdi kendimi yerden yere atsam ne fayda.
lanetler okumalıydın. senin yaşadığın olay ilk ama o kim bilir kaç kızla oldu kime nasıl yaklaşması gerektiğini bilmeliydi.şerefli bir erkek bakire bir kıza dokunmaz.Yasim 25 . Hakkimi helal ettim demedim sadece sustum.
Diyecek birsey bulamiyorum. Boyle yiginla ornek varmis. Hic basima gelmez sanirsin. Hala antidepresan mi kullaniyo hic duzelmedi mi :/geçmiş zamanlarda 2 arkadaşımın başına geldi benzer durumlar. birinde adam arkasını döndü ve gitti. öteki olayda adam mertti ve ben özgeyi yarı yolda bırakamam ne yaşadıysak birlikte yaşadık dedi ve kızla evlendi.şimdi gayet mutlular.arkasını dönüp giden tabansız da başkasıyla evlendi ama kız hala antidepresan kullanıyor.sanırın 4-6 yıl oldu
Ben coook uzun bir sure kimseyi guvenip sevecegime inanmiyorum.sorunum kendimle ben kendimi affedebilirsem hayata tutunucam. Kandirdi diye kendimi avutmuyorun.kandirdiysa bu onun vicdaninin problemi.artik kendimi dusunuyorum.Faydası yok önüne bak cinsellik yaşayacaksan dikkat et asla ama asla hiç bir erkeğede evlencektik kandırdı deme güler yüzüne çünki bu klasik yalandır dik dur detay verme evet derse dene ona göre haraket et ve bunu sen seçtin gururlu ol kabul et yaşamak istedin yaşadın niye pişmansın bu adam vefat da edebilirdi o zaman ne diyecektin evlencekdi öldü kandırdı beni mi bunları bi kenara bırak başka örnek ya dayakçı çıksaydı birlikte oldum bi ömür dövsün mü diyecektin ?
Seni sen yapan yaşadıklarındır
Ayrica allah korusun cinsellik yasamayida dusunmuyorum.her cumlemde töbe ettigimi belirttimBen coook uzun bir sure kimseyi guvenip sevecegime inanmiyorum.sorunum kendimle ben kendimi affedebilirsem hayata tutunucam. Kandirdi diye kendimi avutmuyorun.kandirdiysa bu onun vicdaninin problemi.artik kendimi dusunuyorum.
sen ne ilk örneksin ne de son olacaksın.bundan sonra seçeceğin erkeklere dikkat et. bir süredir görmedim arkadaşımıDiyecek birsey bulamiyorum. Boyle yiginla ornek varmis. Hic basima gelmez sanirsin. Hala antidepresan mi kullaniyo hic duzelmedi mi :/
Ben degmeyecek bir insan falan degilim. Benim nasil biri oldugumu hala biliyo bunu bile bile bittrdi herseyi.kimse kimseyi asmiyo kesmiyo. Burda genel hatlar konusuluyo tabiki ayrintiyi bilinmez arkadasim benim icim rahat ben nasil bir insan oldugumu biliyorum. Cinsellik yasamadan ayrilsaydikda ayni acilari cekerdim.o kdr basit dgl hc brseyHerkes adamı asmış kesmiş de bir güzel iyi de bilmiyoruz ki ilişkinin boyutlarını veya adamın ne hissettiğini? Konu sahibi kendisi söylüyor peşimde çok koştu diye. Adam senelerce peşinden koştuğu kızın aslında buna değmediğini tanıdıkça anlayabilir. Bir ilişki iki tarafın rızasıyla kurulur ve ne yaşanırsa yaşansın bir taraf çekip gitmek de özgürdür. Ev bakılmış, sözler verilmiş olabilir ama adam ya mutsuz olacağını anladıysa? Bir ömür boyu mutsuz mu olsun?
Haddimi aşıyor olabilirim ancak zevk almaya gelince iyi sonra terkedilince öldüm çaresizim bitiyorum. Ohh ne güzel memleket
Bundan sonra diye bsy yok. Bundan sonra sadece kendim varım kendi sagligim ailem var. Allah o arkadasiniza sabir ve sifa versin.sen ne ilk örneksin ne de son olacaksın.bundan sonra seçeceğin erkeklere dikkat et. bir süredir görmedim arkadaşımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?