Caresizlik.

Oohov caferiler çok koyu olur. Dikkat et kuzum. Evlenince işin rengi değişebilir.

Caferilerin örfü adeti çok farklı. Kendini zincirle dövenler caferiler tvlerde görmüşsündür.
ne diyosun be sen sen kimsin ki bu derece yargılıyorsun mezhepler hakkında nekadar bilgiye sahipsinki gelmiş burda yargılama gereginde buldun kendini !!!!
yeteri kadar bilgiye sahip değilsen busana mezhep hakkında knuşma yargılama hakkı vermez !!!

Vuuuu bişiy diyimmi kaç kaç kaç caferiliği bir araştır derim ,
Konu sahibinden evvela sen araştır bence !
yazdığın yorumdan anladığım kadarıyla sen mezhep hakkında bir bilgiye sahip değilsin .
suan burası yeri değil ve konuyu saptırmak istemiyorum.
iranlıların huylarını bilmem örf ve adetlerini kadına verdikleri değeride bilmem ama din konusunda bence daha dikkatli yorumlar yapılmalı !!!
biz nasıl TÜRK sek ve içimizde berbat insanlar varsa illaki onlardada vardır yalnız bu kişilik meselesi mezhep meselesi değil .
bizim ülkemizdede kürt.laz.çerke evlenip mutlu oluyorsa veya ingilizle.türk vs vs iranlıyla türkte gayet tabi mutlu olabilir tabi DOĞRU insansa !!!!!

Aklınız yerinde mi? Ben iyi ya da kötü mü diyorum da yargılamış oluyorum. Caferi mezhebinin dini yaşayış biçimi koyudur dedim sadece. Gerçekten Allah akıl fikir versin sizin gibilere. Neden böyle yapıyorlar diye yargıladığımı düşündüren ne?

haklisiniz, kendisi caferi mezhebinden. Hakkinda baya konustuk ve ben pek fark goremedim, ben hanefi mezhebindenim.
fark goremedin mi? caferi ve hanefi arasinda fark yok yani?
konundan bagimsiz yorum yapiyorum; once bu konulari arastirip dogru bilgi sahibi olmalisin.. evlilik meselesi ayri konu..

Konuya dini yorumlar yapıldığı için kapatılmıştır, daha 3 sayfada başlamışsınız mzehep çatışmlarına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…