ÇARESİZLİK

• Konu Sahibi Konu Sahibi hid
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah yardimciniz olsun cok zor bir durum.. inşallah hayirlisi olur çok uzildum gercekten...

Aslında korkmuyorum bıraktığım çok güçlü bir kadınım her durumda kendime yetebileceğimi biliyorum AMA onunla bir hayat yaşamasını istemiyorum o kişiye meydanı bırakmak istemiyorum zaten o kişide evli ve bir çocuğu var

istenmiyorsunuz buna rağmen ısrarlı davranıyorsunuz;eşinizin gözünde daha da iticileşiyorsunuz. siz bu şekilde davranırsanız eşinizin size dönmesi veya eski sevgisini yakalamanız çok zor.

eşinizin davranışına sert tepki vermeniz gerekiyor ama sizin tepkiniz diğer kadını bir rakip olarak görmekten öteye gitmiyor.unutmayın birinci kadın sizsiniz,ortalığı ayağa kaldırmanız lazımdı ama sizin düşündüğünüz sadece inatlaşarak "meydanı boş bırakmamak"

eşinizin davranışını kendinize hak görmemeniz lazım,kendinize olan saygıdan ötürü.siz kendinizi sayıyor ve karşı tarafa saydırtıyor olsanız,eşiniz bu denli ileri gitmez veya kendine bir çekidüzen verir.

lütfen inatlaşmayın,resmin tamamını anlamaya çalışın.karmaşık ve zor bir durum farkındayım.ama siz böyle tepki verdikçe eşiniz için sadece "cepte" halihazırda birisi olacaksınız ve bazı şeylerin onarılamaz olduğunda belki de iş işten geçmiş olacak ve yıllarınız heba olacak.gerekirse olayları daha iyi analiz etmek için psikologtan yardım alın.

kocaymış sevgiymiş bunları boşver. çocukların düşün kaç yaşındalar? sen delillerini topla ayrlmaya bak. seninde bi sevgilin olsa hiçbir şey olmamış gb davransan ne hissederdi acaba

Ne saçma bir şey bu. Ne demek meydanı ona bırakamam? Meydan zaten onda şu an. Karısı da karışmıyor oh ne ala memleket. Bu şekilde davranarak kendini küçük düşürüyorsun. Arkadaşların da dediği gibi delil topla ve boşa şu pisliği. Yaptığını normal bir şey sanacak.

bazı zamanlarda ondan ayrılmak istediğini bunun için çabaladığını biliyorum çünkü eşim korkak bir yapıya sahiptir her ne kadar kabadayı gibi görünsede o sahış ayrıldığı zaman intihar ediyor , beni arayıp rahatsız ediyor hatta bir keresinde eşim onunla irtibatını kesip üç gün işe gitmedi ertesi gün evin kapısına başka birini göndertip ona evi basmakla tehdit etti oda rezil olmamak için onun kuklası gibi o ne derse yapıyor. bu arada çocuğum biri seneye sınava girecek çocuğun bu durumdan etkilenip başarısız olmasını istemiyorum allah herkesi böyle insanların şerrinden korusun

Sakın boşanmayın diyorum. Şartlar olgunlaşınca zaten boşanacaksınız. Vebali bari bizim olmasın. Hakkınızda hayırlısı olsun. Ama çok yıpranmamaya çalışın.

Seninle ayni durumu yasayan bir insan careyi bosanarak bulur ..

Sirf onunla olmasin diye sen kendi hayatini mahf ediyosun , onlar her sekilde yine asklarini yasiyorlar , sana ise sinir olmak dusuyor..

Olan sana oluyor yani , ustelik o kadindan ayrilsa bile hicbisey eskisi gibi olmayacak.

bazı zamanlarda ondan ayrılmak istediğini bunun için çabaladığını biliyorum çünkü eşim korkak bir yapıya sahiptir her ne kadar kabadayı gibi görünsede o sahış ayrıldığı zaman intihar ediyor , beni arayıp rahatsız ediyor hatta bir keresinde eşim onunla irtibatını kesip üç gün işe gitmedi ertesi gün evin kapısına başka birini göndertip ona evi basmakla tehdit etti oda rezil olmamak için onun kuklası gibi o ne derse yapıyor. bu arada çocuğum biri seneye sınava girecek çocuğun bu durumdan etkilenip başarısız olmasını istemiyorum allah herkesi böyle insanların şerrinden korusun

Inanamiyorum size. Resmen esinizi hakli cikarmak icin bahane uretiyorsunuz. Iliskiyi bitirmek isteyen bitirir kendinizi kansiriyorsunuz. Ayrica kalbi ve uckuru baska kadinlara kayan birini hala sevmeniz bana tuhaf geldi. Yani hicmi kiskanma gurur vs duygular yok sizde? Orada oturmus esinizin size donmesini mo bekliyorsunuz cidden?

Back
X