caresizlik :(

Su durumda çocuk biraz daha büyüyene kadar bak bence bu arada güzel bir kres arastir is bulunca oraya birakirsn.sana tokat atan cocugunada kizdiginda vurabilir kaynanan istese bile çocuğu ona birakma bnce.

hayir hesap sormadi sadece birdaha görüsmek istemedigini dedi. belki benide bu kirdi hani en azindan beni orda savunabilirdi yani hesap sorabilirdi bende bunu bekledim ama yapmadi
Bir insanın ailesiyle görüşmeyi kesmesi bana az birşey gibi gelmedi. Bence makul olanı yapmış. Eşinizle arayı düzeltip annenizin yanına taşınma fikri nasıl?

Su durumda çocuk biraz daha büyüyene kadar bak bence bu arada güzel bir kres arastir is bulunca oraya birakirsn.sana tokat atan cocugunada kizdiginda vurabilir kaynanan istese bile çocuğu ona birakma bnce.

evet artik istesede yok ona torun. Benim en dar günlerimde ailesi sirtini cevirdi. tasinirken bile 2 aylik cocugu anneme birakip emzirmek icin o uzun yolu git gel yapiyordum

Gözlerim yerinden fırladı.
Çok merak ettim, eşinizin bu duruma tepkisi ne oldu?

kendi ailen çocuğa bakmaz mı? 7/24 evde oturup çocuk bakmak gerçekten çok sıkıcı insan patlıyor bütün yük annenin omzunda olunca. çalışman sosyalleşmen senin için çok önemli.

Bu nasıl bir mantık ya kadın size vurmuş ve siz o adamı terketmediniz mi? O adam bunu bile bile size soğuk mu davranıyor?? Süz nasıl o adamla aynı evde kalıyorsunuz ya??

peki eşinizle aranız nasıl,annesinin bu hareketi karşısında eşinizin tutumu ne oldu bu çok önemli;eğer sorun sadece kayınvalidenizle ilgiliyse bundan eşinizi sorumlu tutamazsınız,kayınvalidenizle ilişkinizi koparırsınız olur biter.

çalışma konusunda ise;evet bende kadınların çalışması konusunda hemfikirim ama çocuğunuzu koyacağınız,ona bakabilecek yer bir yer yoksa biraz daha sabredin ve çocuk en azından okula gidecek yaşa gelinceye kadar bekleyin,okula başlayınca sizde bir işe girersiniz.bu süreçte ise bir hobi edinebilirsiniz.

l

off offfff

Sen de patlatsaydin bir tane diyecem olmayacak kadin ne saniyomis kendini tarzan mi )

Kaynananızın size tokat atması saçma sizin de buna ses çıkarmamanız enterasan.
Çocuğunuz küçükse mecburen bakmalısınız onun haricinde kreş falan yazmışsınız ama zaten çalışanın maaşı ne kadar ki çalıştığınız para kreşe gitmiş olacak. Böyle olacağına çocuğunuz büyüyene kadar en azından siz tarafından ilgi görsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…