• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

caresizlik

ivres

Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2015
33
9
6
38
Üç yildir bebek istiyoruz.başarısız iki aşılama bir tüp bebek denemem var. İki aydır gün hesaplamayı falan bırakmıştım. Bu ay adetim bir gün sürdü kocam ilk defa test yapma mi istedi .sonuç negatif .onun umutlarının boşa çıkması benim canımı daha çok yakıyor..

Üç yildir bebek istiyoruz.başarısız iki aşılama bir tüp bebek denemem var. İki aydır gün hesaplamayı falan bırakmıştım. Bu ay adetim bir gün sürdü kocam ilk defa test yapma mi istedi .sonuç negatif .onun umutlarının boşa çıkması benim canımı daha çok yakıyor..[/QUOTE
Sorununuz neydi peki sizin, sebepsiz mi dediler?

Amh 0.98 tsh sınırda. Eşinin herhangi bir problemi yok.ondaki umudu görünce canım çok yandı. Genelde düşüncesini duygusunu belli etmez beni teselli etmeye çalışırdı.

Amh 0.98 tsh sınırda. Eşinin herhangi bir problemi yok.ondaki umudu görünce canım çok yandı. Genelde düşüncesini duygusunu belli etmez beni teselli etmeye çalışırdı.
Ben de bu yuzden bundan sonra umudum olsa bile hic soylemeden yapcam testleri, sonra hem kendim uzuluyorum, hem mahcup olmus gibi oluyorum. Halbu ki alakasi yok ama onu da umitlendirdim diye daha cok uzuluyorum. Allah yardimcimiz olsun

Ben de bu yuzden bundan sonra umudum olsa bile hic soylemeden yapcam testleri, sonra hem kendim uzuluyorum, hem mahcup olmus gibi oluyorum. Halbu ki alakasi yok ama onu da umitlendirdim diye daha cok uzuluyorum. Allah yardimcimiz olsun
Allah im yardim etsin . İnsan kendini unutup onu ümitlerinin boşa çıkmasına uzuluyo

Back
X