Hiçte vazgeçme niye geciyomussun ? Bırak o örümcek kafalilar ne yapıyorsa yapsın. Sen mutlu olmaya bak. Maddi durumu sana da ailesine de yetecek seviyedeyse gönül rahatligiyla evlenebilirsin. Ablalarinin adına özür dilemis. Bu adamdan zarar gelmez. Ben okeyi verdim
evlenince kapı baca ayrı olursa sorun olmaz gibi, bide kibarmış gerçekten başkası olsa ablam kötü niyetle yapmamıştır diye başlardı şarkısına
Iyide bu adam seninle evlenmese baskasiyla yine evlenecek. En azindan seni az cok taniyorlar nasil.oldugunu biliyorlar. 5 yil az degil. Senden ayirsalar baskasiyla yine evlenecek ve onu tanimiyor olacaklar ve o belki daha cadı cikacak ailesinden koparacak yada bezdirecek.
Bazi insanlarda gram akıl yok.
Sende çalısacak misin evlenince ? Şu durumda tek sıkıntı maddiyat gibi duruyor. Ama onunda asilabilecegini düşünüyorum. Ablalarina bol bol talip ara bence. Evlensinler kurtulursunuz.Maddi durumu malesef iki evide gecindircek kadar iyi değil ama ben onun gerçekten beni sevmesini bana olan değerine hayranım sanki o cocugu baskası yetiştirms kardeşlerini baskası ve ben ona ayrılmayı düşündüğümüde söyledim biz cok şükür onunla her konuyu rahatca konuşabiliyoruz para sonradan kazanılıyor ama karakter sonradan edinilmiyor o yüzden hep ayrılmayı düşünsemde bunu gerçek hayatta gerçekleştiremiyorum cünkü adam gibi adam bulmak zor.
Görümceler iş başında.
Sizi, evin reisini kapıp götürüyor diye görüyorlar herhalde...
Eğer sınırı ikiniz de çizebilir, onlara uzak oturur, işinize gücünüze bakıp ayda 2 3 defa görebilirseniz sorun olmaz.
Olsa bile tahammül edebilirsiniz hem bu anlayışlı eş adayı hem de az görüşme sebebiyle.
Ama ola ki; sevgiliniz onlara yakın olmak, bir elini daima onların üzerinde tutmak istediğini söyler, içli dışlı olabileceğinizi dile getirirse vazgeçin bu işten.
hayır evlenirsek ayrı oturucaz zateen allah korusun ya :)siz birliktemi oturacaksınız?
ablalar tabii hoşlanmaz bu durumdan
bir abla imişler onlar değil kardeş evleniyor
iki para gidecek
nasıl geçinecekler,
çalışmak yahut kısmak gerekecek bu da hoşa gitmez
bir de ailelerde vardır işte sarışın istedik esmer oldu açık istedik kapalı oldu vs
garip kriterler
çözüm mü mesafe
adam zaten onlar adına özür vs diliyor
konu açılınca ben özür vs beklemem hayatım ama aradaki sınırı koru yeter de geç git
hayır evlenirsek ayrı oturucaz zateen allah korusun ya :)
haha benimde abim var daha geçen evlendi abimin eşine değil saygısızlık en ufak bir iğneliyici lafım yoktur ya o benim abimin karısı yani bana bir zararı yoksa ben neden ona laf uzatayım değil mi valla genelde bu görümce milleti böyle ama ben öyle değilim allah bozmasın zaten kötü şeyler bunlarya sırf şu görümce egosunu yaşayabilmek için bir erkek kardeşim olsun isterdim ha..
cidden çok merak ediyorum birden içlerine şeytan kaçmış hale nasıl dönüşebiliyorlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?