- 20 Kasım 2015
- 1.395
- 1.244
- 83
Yani... ayrıl demek zor tabi ama sonuçta hep kabak sana patlayacak, cicim ayları geçince sen kocana "niye yardım ediyosun" dediğinde kocan da sana düşman olacak, ailesine daha çok bağlanacak, eve gelmeyen hep ailesinin evine giden bir erkek olup çıkacak.haklsın bende böyle düşündğüm için ayrılamayı düşünüyorum malesef.
Bi tane tek gorumcem dunyalara bedel mumkun mertebe gorusmuyorum ama bana ve evliligine zerre zarar veremez oda kimmişş
Bende istenmeyen gelindim ama zafer benim olduu onlar adına üzgünümmm
Yani... ayrıl demek zor tabi ama sonuçta hep kabak sana patlayacak, cicim ayları geçince sen kocana "niye yardım ediyosun" dediğinde kocan da sana düşman olacak, ailesine daha çok bağlanacak, eve gelmeyen hep ailesinin evine giden bir erkek olup çıkacak.
Aynen herseyin hayırlısııııben ne halt edicem bilmiyorum
hep diyorm hayrszsa olmasn allahm diye ama bakalm
Bence Sevgilinizi Alın Karşınıza Bütün Çekincelerinizi Anlatın ve Düşünmesi İçin Süre Verin Eğer Cevapları Sizi Tatmin Ederse Eğer Bir başlangıç Yapın Ama Mutlaka Söyleyin Şimdi Böyle Söylüyorsun İlerde Bu Değişirse Benim İçin Herşey Biter Evlilik Öyle Kolay Bir şey Değil Anlasın ...
Evlenmeden önce her şeyi açık açık konuş. Sonradan sorun çıkmasın. Üç maymunu ne zamana kadar oynayacaksın. Şimdi böyle düşünürsün ama evlenince tahammül edemezsin. Elleri ayakları tutuyorsa görümcelerin neden çalışmasın. Sen sabahdan akşama kadar çalışıp canın çıkıcak. Eşin onların keyfine para yetiştirecek. İllaki sorun olur. Sevgilinle kesin bir dille evlenince yardım etmesini istemediğini, Kendi gelirleriyle geçinmeleri gerektiğini, ayaklarını yorgana göre uzatmaları gerektiğini konuş.
baştan her şeyi konuşun sevgilinizle. açık açık isteklerinizi söyleyin. sonra başınız ağrımasın.babasından kalan bir emeklisi var o onlara yetiyor aslında fakat kendilerini o kadar rahat bırakıyorlar ki oraya buraya borç yapıyolr benim akılsız sevglmde onlarn borçlarını ödemekle ömür tüketyor ve benn evlennce bunu problem haline getireblrm ilerde ev sahibi falan olmak istyrm cunku ve ben genelde bencil olan bir insnm bunlar hep sıkıntı ilerde sevgilm bunlrdn dolayı benm ve ailesinin arasnda kalıp mutsz olmsnı istemyrm ya bu yüzden biraz kendmi bazı konularda törpüleyip ailesnden uzak ve mesafeli bir hayat yasıcam.
konuşmuştum ama yakın zamanda bir daha konuşucam sonra ölçüp biçicembaştan her şeyi konuşun sevgilinizle. açık açık isteklerinizi söyleyin. sonra başınız ağrımasın.
Sevgilinden niye vazgeçiyorsun? ailesinden vazgeç,görmezden gel.Konuya nereden gireceğimi hiç bilmiyorum ama kısaca özet geçmeye çalışacağım. Uzun olursada affedinn :)
Benim 5 yıldır süren bir ilişkim var.
Sevgilim artık bir adını koyalım diye beni sürekli sıkıştırmaya başladı.
Erkek arkadaşım o kadar iyi bir insan ki gerçekten kendimi çok şanslı hissediyorum bana allahın bir lutfu.
Fakat gelgelim ki tek bir problemimiz var oda ailesi.
Erkek arkadaşımın babası 9 yıl önce vefat etmiş.Bu yüzde annesine ve iki tane ablasına o bakıyor. 5 kardeşler normalde ama bir abisi ve diğer ablası evli.
Bu durumu anlayabiliyorum sonuçta ailesi bir gün bende aileme bakmak zorunda kalabilirim.
Tek kafamı kurcalayan ailesi değişik insanlar benim aile yapımla hiç uyuşmuyor. İş ciddiye binmeye başlayınca bunu daha da bir net gördüm.
Ben erkek arkadaşımın ablalarıylada tanıştım kaç kere sohbet etmişliğim vardır beni sevdiklerini düşünürdüm taaki sevgilim benimle evlenmek istediğini belli edene kadar.
Simdi benimle evlenirse onlara malum para veremicek tamamiyle yardım edemicek bunun bilincinde oldukları için sürekli huzursuzluk cıkartmaya calsıyorlar. Sevgilim ne kadar efendi iyi bir insan olsada sonçta ben sadece sevgilimle değil ailesiylede evlenmş olucam ve o aileye gelin gidicem o kadar çaresiz hissediyorumki napsam nasıl bir yol izlesem bilemiyorum pire için yorgan yakmakta istemiyorum.
Geçtiğimiz Cumartesi sevgilimn ablalarını otobuste gördüm yanımda yakın arkadasımda vardı gidip selam verdim sanki beni tanımıyolarmıs gibi davrandılar nasılsınız dediğimde hmm iyiyim diye bir cevp verdi bi ablası ve bana arkasını döndü inene kadar yüzüme bile bakmadılar. İnerkende ne bir görüşürz ne bir hoşçakal dediler o kdr bozuldum ki ve kötü hisseettim ki anlatamam. Sevgilime durumu anlattım ama ailesine hiç bir şey söylememisini rica ettim onlar adına özür dilerim falan diyip mahcup oldugnu dile getrdi ama ben simdiden boyleyse evlennce napıcamı düşünmeye basladım ..yani ben yol yakınken bu sevdadan vazmı geçeyim yoksa ailesini görmemezlkten mi geleyim bilemedim.
Sevgilinden niye vazgeçiyorsun? ailesinden vazgeç,görmezden gel.
Başta nasıl davranırsan öyle gider çok mesafeli olursun o kadar!!
Valla elini verirsen kolunu kaptırırsın .sevgilinin de teraziyi çok iyi kullanması lazım***
kafam çok bulanıyor işte .. sanrm mesafeyi cok iyi dengelemem lazm.
inanın ogün bu olayı öğrendkten snra cocuk sinirlenip telefonu duvara fırlatıp kırmış yeni telefon almak zornda kaldı. onunda bir kabahati yok ama bende sorunsuz bi hayat yaşamak istyrm halyle. ve korkuyrm insnlarn problemri yüzündn eşim olucak kişiyle tartşmak istmyrmValla elini verirsen kolunu kaptırırsın .sevgilinin de teraziyi çok iyi kullanması lazım
Böyle ablalarla ileride tartışacağınız aşikarinanın ogün bu olayı öğrendkten snra cocuk sinirlenip telefonu duvara fırlatıp kırmış yeni telefon almak zornda kaldı. onunda bir kabahati yok ama bende sorunsuz bi hayat yaşamak istyrm halyle. ve korkuyrm insnlarn problemri yüzündn eşim olucak kişiyle tartşmak istmyrm
Böyle ablalarla ileride tartışacağınız aşikar
amin ins herşey gönlümce olur :)Eğer birlikte oturmayacaksaniz vazgeçme dürüst birini bulmak zor bu devirde. sende mesafeni ayarlar mutlu mesut sevgilinle yaşarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?