çaresizlik

haklsın bende böyle düşündğüm için ayrılamayı düşünüyorum malesef.
Yani... ayrıl demek zor tabi ama sonuçta hep kabak sana patlayacak, cicim ayları geçince sen kocana "niye yardım ediyosun" dediğinde kocan da sana düşman olacak, ailesine daha çok bağlanacak, eve gelmeyen hep ailesinin evine giden bir erkek olup çıkacak.

Bi tane tek gorumcem dunyalara bedel mumkun mertebe gorusmuyorum ama bana ve evliligine zerre zarar veremez oda kimmişş
Bende istenmeyen gelindim ama zafer benim olduu onlar adına üzgünümmm

ben ne halt edicem bilmiyorum
hep diyorm hayrszsa olmasn allahm diye ama bakalm

Bence Sevgilinizi Alın Karşınıza Bütün Çekincelerinizi Anlatın ve Düşünmesi İçin Süre Verin Eğer Cevapları Sizi Tatmin Ederse Bir başlangıç Yapın Ama Mutlaka Söyleyin Şimdi Böyle Söylüyorsun İlerde Bu Değişirse Benim İçin Herşey Biter Evlilik Öyle Kolay Bir şey Değil Anlasın ...

bu erkeklerin hepsi böyleyse yandım he evlenmicem valla babamın evinde çüriyim daha iyi

Ben söyledim bunların hepsini zaten genlde hep açık sözlüyümdür hemen konşrm ama bu sefer gene bir kez daha konuşucam kesin ve net bir şekilde nasıl cvplar vericek ölçüp biçicem.

Evlenmeden önce her şeyi açık açık konuş. Sonradan sorun çıkmasın. Üç maymunu ne zamana kadar oynayacaksın. Şimdi böyle düşünürsün ama evlenince tahammül edemezsin. Elleri ayakları tutuyorsa görümcelerin neden çalışmasın. Sen sabahdan akşama kadar çalışıp canın çıkıcak. Eşin onların keyfine para yetiştirecek. İllaki sorun olur. Sevgilinle kesin bir dille evlenince yardım etmesini istemediğini, Kendi gelirleriyle geçinmeleri gerektiğini, ayaklarını yorgana göre uzatmaları gerektiğini konuş.

bunu sürekli dile getiriyorum ama bu haftasonu kesin bir dille bir kez daha anlatacagım düşüncelermi onada zmn vereceğim egerki ben aileme para vermek istyrm fln derse buraya kadar diyip ayrılmak zorunda kalıcm ama kesin kesn konşmam lazm onun farkındaym

baştan her şeyi konuşun sevgilinizle. açık açık isteklerinizi söyleyin. sonra başınız ağrımasın.

Sevgilinden niye vazgeçiyorsun? ailesinden vazgeç,görmezden gel.
Başta nasıl davranırsan öyle gider çok mesafeli olursun o kadar!!

Valla elini verirsen kolunu kaptırırsın .sevgilinin de teraziyi çok iyi kullanması lazım
inanın ogün bu olayı öğrendkten snra cocuk sinirlenip telefonu duvara fırlatıp kırmış yeni telefon almak zornda kaldı. onunda bir kabahati yok ama bende sorunsuz bi hayat yaşamak istyrm halyle. ve korkuyrm insnlarn problemri yüzündn eşim olucak kişiyle tartşmak istmyrm

Böyle ablalarla ileride tartışacağınız aşikar

Eğer birlikte oturmayacaksaniz vazgeçme dürüst birini bulmak zor bu devirde. sende mesafeni ayarlar mutlu mesut sevgilinle yaşarsın.

Sen onlar için vazgeçme tabi ki. Para muslukları kapanıyorsa her yetişkin insan gibi çalışıp kazansınlar. Evde mi oturuyor bu ablalar?
Erkek arkadaşın annesine yardım etmek isteyebilir çok normal ama kazık kadar ablalarına yardım etmeye mecbur değil aslında.
Bırak ne halleri varsa görsünler derdi sana düşmesin onlar düşünsün.

Sokaktaki insanlardan farkları olmadıgını göster onlara.
Hiç muhatab bile olma bence bi daha.
Evlenince illaki olucan ama cok şey paylaşma.Nasılsından öteye geçirtme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…