çaresizlik

benim sevgilim aşırı vicdanlı biri asla sırt çeviremez zaten orası kesinde artık bende çareyi üç maymunu oynayarak bulucam :) ben erkek arkadaşımı seviyorum ama o beni daha cok seviyor bunada eminim o yüzden ilişkiye yazık etmek istemyrm ama arada pire için yorgan yakasımda geliyor

Bence delicesine aşık adam bile evlenince aileci bir manyak oluyor. Ailesinin kötü niyetli olabileceğini aslaaaaa kabul etmez senin büyüttüğünü söyler. Çünkü kardeşi ve annesi kanatsız birer melektir

babasından kalan bir emeklisi var o onlara yetiyor aslında fakat kendilerini o kadar rahat bırakıyorlar ki oraya buraya borç yapıyolr benim akılsız sevglmde onlarn borçlarını ödemekle ömür tüketyor ve benn evlennce bunu problem haline getireblrm ilerde ev sahibi falan olmak istyrm cunku ve ben genelde bencil olan bir insnm bunlar hep sıkıntı ilerde sevgilm bunlrdn dolayı benm ve ailesinin arasnda kalıp mutsz olmsnı istemyrm ya bu yüzden biraz kendmi bazı konularda törpüleyip ailesnden uzak ve mesafeli bir hayat yasıcam.

Onların sevgilinden menfaatleri var. Evlenince akan musluk kapanacak. Tabiki evlenmesini istemezler. Ailesinin başka geliri yoksa çok sıkıntı çekersin. Hem maddi hem manevi. Çok iyi düşün derim. Maddi durumu düzelince evlenin.

Sende çalısacak misin evlenince ? Şu durumda tek sıkıntı maddiyat gibi duruyor. Ama onunda asilabilecegini düşünüyorum. Ablalarina bol bol talip ara bence. Evlensinler kurtulursunuz.
çalışacagım cünkü ben kariyer hedefli bir insanım maddiyatın dısında kendmi geliştirmeyi sevyrm. 36 yasında bir ablası var ve bana dediki ben bu yaştan snra evlenipta elin adamının hizmetciğini yapamam. yani böyle düşünceye sahip bir insana ne dersiniz. Tabi benmde böyle her para istediğimde cebinden düşünmeden çıkarıp veren bir kardeşm olsa bende evlenmem oda haklı:)

ailesinin baska geliri var babasının emekli maaşını alıyorlar bilmiyorum aslında üç bayana o para yeter ama onlar sürekli borç harç yapıyolar cok rahatlar.

Ruh hastası baska birsey degil.

aman kanatsız melek onlar olsun benden uzak olsnlarda
benm istediğim ailesnn benden uzak olması bunun için sanrm mesefa koymam gerek ve erkek arkadaşımı ailesine karşı doldurmamak

Baba'dan kalan hiç mi gelir yok? Bu iki abla evde oturup, küçük kardeşlerinin parasını mı yiyor?

Tez evlenip, uzak memleketlere gelin gidesiceler

baba vefat edince emekli maaşını bunlar alıyor aman kimse almaz onları ya hastalık hastası cunku hepsi.

aman kanatsız melek onlar olsun benden uzak olsnlarda
benm istediğim ailesnn benden uzak olması bunun için sanrm mesefa koymam gerek ve erkek arkadaşımı ailesine karşı doldurmamak

uzak olamazsınız malesef böyle hayal ediyorsanız hiç kolay değil. hele bir de torunları olsun...
bu durumda anladığım kadarıyla siz çalışıp evinizi kocanızı geçindirirken o annesine ablasına gönderecek. ilk kör kütük aşık zamanlarda batmaz bu durum belki ama çocuğunuz olunca batmaya başlar. dediğiniz gibi o kadar vicdanlı biriyse bu vicdanın aynısını, ya da onlara gösterdiği kadarını umarım size de gösterir çünkü evlenince anacı olacaktır çok net.

Bu adam sonuçta ailesine bakıyor, evlense de evlenmese de er ya da geç dönüp dolaşıp yine yardım etmek zorunda ve zorunda kalacaktır. Ona göre düşün... Şimdide kardesleri böyle yapıyorsa evlenince sana daha da düşman olurlar.. En ufak seyde seni suçlarlar..

evet büyük bir ihtimalle oyle olucak hele birde cocuk oldumu zaten ben tahammül edemem sürekli ailesine para göndermesine falan benm iyice bir düşünmem lazm ya.

haklsın bende böyle düşündğüm için ayrılamayı düşünüyorum malesef.

Sevgilin ne iş yapıyor? Ne kadar maaş alıyor? Ablasıda çalışsın, maaşlarıda varmış geçinirler. Evleri de kira değilse iyi olur.

Sevgilin ne iş yapıyor? Ne kadar maaş alıyor? Ablasıda çalışsın, maaşlarıda varmış geçinirler. Evleri de kira değilse iyi olur.

evleri kira değil erkek arkadaşım fitness antrenörü şuanlık aldıgı maaş 2,500 tl falan :)
çalışmaz diye tahmn edyrm alşmşlr hazr para yemeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…