çaresizlik

Sokaktaki insanlardan farkları olmadıgını göster onlara.
Hiç muhatab bile olma bence bi daha.
Evlenince illaki olucan ama cok şey paylaşma.Nasılsından öteye geçirtme.

yani kısacası yüzverme hadlerini bilsinler diyosunuz :)

sevgilinizin abisi onlara bakmiyor mu??
herşey sevgilin bakiyormuşşş
eğer sen onlara evine gelin giderken beraber oturcaksin sevgilin de evlennice ana kuzusu olacak. burdan hissettim...
bide ablalari seni görünce arkana mi döndü..
bilemedim... allah yardimcin olsun.

abisi cok vicdansz bir insan benm sevglmn tam zıttı korkuyolar kızkardeşleri büyük abiden korkuyolr zaten ona sıkıyosa bişey desnler. bu arada kayınvalideyle aynı evde oturmicam böyle bişy mümkün olamaz sevglm de ailesyle yaşamak istemez hatta kendisi uzak olan neresyse oraya gidelm diyor.

Eşşege değer verirsen kendini yarış atı sanır. En güzel söz olsa gerek

bu sözü onlarn suratlarına söylemeyi çok isterdim
bide benm gibi kız bulmşlar baslarına öpüp koycklarna tavır serglyolr onada cok gülyrm .

O Zaman kaçirma maden böleyse ailesine uzak yere oturcaksa:)
allah mutlu etsin inş:)

Bu yoruma sonuna kadar katılıyorum.
Bire bir yasamisligim var. Bir de baba olmadığı için aralarındaki ilişki çok hastalıklı boyutlarda bile olabilir. Seni zorlayacaklarina nedense emin gibi bişeyim.
Bence yol yakınken vazgeçmek senin için en doğrusu olur.
Çünkü aile belli baştan.
Şimdi anlayışlı davranabilir ama evlendikten bi süre sonra hatalarını gormiycek onların.
Denemek istersen hatalarını göstermeye devam et.
Bir süre sonra ilk verdiği güzel tepkiyi vermiycek.

Peki sevgilinizin ilerde onların keyfi borçlarını kapatma ihtimali var mı? Yoksa bu borçlar keyfi ne halleri varsa görsünler diyebilir mi? Normalde erzak olsun ya da bir iki fatura olsun ödenir belki ama eğer keyfi borçlar varsa bunları öderken siz de kötü bir duruma düşebilirsiniz.

evet herşey olblr bende boyle düşnyrm ama gene son bir kez konşucam tepkisini ölçücem iyice bir tartıcam ona göre sağlıklı bir karar vercm :)

bu sözü onlarn suratlarına söylemeyi çok isterdim
bide benm gibi kız bulmşlar baslarına öpüp koycklarna tavır serglyolr onada cok gülyrm .
toplu mesaj atar gibi atıver gitsin
ay zaten kötüler böyle biz iyiler için var

Aradaki dengeyi kurucak olan sevgilin. O şuanki gibi tavrı net olursa. İlerde sıkıntıyı beraber aşarsınız.

tabi ki mutfak alışverşi veya fatura faln ödenr bunlar bişey değil ama keyfi borca karşmak istemeyeblr cünkü bizm ilşkiden ben daha baskın bir karakterm öyle bana resti çekerse arkamda kapı gibi babam ve iki abmn onun canını okuyacagının farknda gerçektn babam canına okur yani :))

İkili ilişkilere aileleri karıştırmayın bence. O da onlar da ailem. Keyfi de olsa bu kadar borç altında kalmaları vicdanıma dokunuyor diyebilir. Haklı demiyorum ama dayanamıyorum dese ne olacak. Babanız canına mı okuyacak. Mantıklı mı bu?

evet herşey olblr bende boyle düşnyrm ama gene son bir kez konşucam tepkisini ölçücem iyice bir tartıcam ona göre sağlıklı bir karar vercm :)
Ne güzel gözlerin kör olmamış.
Keşke ben de evlenme sürecinde forumu aktif olarak kullansaydim, yaşadığım sorunları paylaşsaydım.
Bir dış göz olurdu. Her şeye daha sağlıklı bakabilirdim.
Sana önerim evlendikten sonra böyle davranmazlar, her şey düzelir gibi düşüncelerine itibar etme ve sen de böyle düşünme.

Bilemiyorum kafam cok karışık malesef.

Yok zaten ben her zaamn balık baştan kokar diye düşünürüm ortada boyle bo problem varken yokmuş gibi davranamam seviyor olsamda ilerde bin kere aglamaktansa simdi bi kere aglarm geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…