Çaresizlik

Anlattığıma değilde çaresizliğime cevap verin

• Ankete Katılan
    7
Nasil vazgecilmiyor ya? Gecmisinizi yargiliyor sizi uzuyor ve vazgecilmiyor mu? Alniniza yazilmis kara lekeniz mi bu sizin? Ac acikta mi kalirsiniz? Insan olmuyor gercekten ask acisidan olunmuyor.

Biliyorum gerçekten farkındayım ama çok denedim yani Bi çok acı çeken insan vardır Allah göstermesin aşk acısı değil ana baba acısı bende baba yokluğu çok çektim buna bile alıştım ama onsuzluğa alışılmıyo herkesin yerine koydum ben o insanı kendim ettim yani

Yorum için teşekkür ederim imlayı da bu mecra da kullanma gereği duymadım doğal olup yazdım Allah yazdım yani imla değil Bi çok yazım yanlışı da olabilir bunlara takılmazsanız sevinirim önemli olan Nasıl yazdığım mı sizce konuyu anlamışsınız bu yetmeli

yanlış anlamayın da..
her üretilen çözüme bir kulp takmışsınız.
söylenmesi gereken her şey söylenmiş.
daha ne duymak istiyorsunuz anlamadım

Ayrıl hariç herşeyi duyabilirim ama yaşanmışlık olan Bi insanla ayrılmayı kabullenemiyorum

Ayrıl hariç herşeyi duyabilirim ama yaşanmışlık olan Bi insanla ayrılmayı kabullenemiyorum
size ayrıl demedim ben mesela ilk mesajımda.
bir şekilde sizi kaybetme korkusunu yeniden hissettirin dedim.
ona da bir şeyler söylediniz?

size ayrıl demedim ben mesela ilk mesajımda.
bir şekilde sizi kaybetme korkusunu yeniden hissettirin dedim.
ona da bir şeyler söylediniz?

Yazdığım destanda zaten ayrılmak istediğini söylemiştim diye hatırlıyorum yani sözde seviyo ama ayrılmak da istiyo çünkü geçmişim onun canını yakıyo ya i ayrılırsam o zaten kabul edicek biliyorum çok saçma ama ben böyle bitmesini istemiyorum ayrılık için tek sebep geçmişim mi olucak yani

çok pardon ama adam geçmişte resmen seni takıntı haline getirmiş illaki sevgili olacanız diye elde edincede böyle olmaya başladı erkek işte ayrıl bu evlendikten sonra " bak noldu elde ettim seni" bile söyleyecek potansiyel var. iyice düşün bacım yukardaki yorum yazan kişiye katılıyorum dünyada başka erkekmi kalmadı

Yani söylemek istediğim şey o zaten beni kaybetmeyi göze almış korktuğu bişey değil bu beni kaybetme korkusu yaşamaz

geçmişinizle sizi vuran birisi var karşınızda. ne yapmış olursanız olun sizi geçmişinizle yargılayamaz. haddini bildirsenize.
vallahi böyle erkekler karşısında ezilen,sinen hemcinslerimi gördükçe deliriyorum.
kusura bakmayın ama ayrılmak isteyen birini elinizde zorla ne kadar tutabilirsiniz. sorununuzun tek çözümü var:
AYRILIN
AYRILIN
AYRILIN

O söylediğini şimdi bile söylüyor ben kolay kolay seven Bi insan değilim sevdiğimi sanarım ama sevmem o yüzden evet Malesef dünyada başka erkek kalmadı aslında o kadar koşan seven Bi erkeğin şimdi bu hale gelmesini kabullenemiyorum

Pöff diyorum ama konuna o kadsr uzun konu noktasız pragrafsız okunmaz

Yani söylemek istediğim şey o zaten beni kaybetmeyi göze almış korktuğu bişey değil bu beni kaybetme korkusu yaşamaz
Sen kararsız görünüyorsun ama karşındaki maalesef gelişimini karakterini tamamlamamış..
Ayrıll..

Yazıklarınız için teşekkür ederim dediklerinizi erkek arkadaşımın annesinden bile dinlemiştim gözüme baka baka söylemişti hatta kendinden bile örnek vermişti ama o da çaresizdi bırakmıyordu sanırım başa gelince anlaşılıyo bende karşımdaki böyle bişey yaşasa sizin dediklerinizi derdim ama yapması biraz zor

kabullen bence sneinkide binevi cicim ayları olmuş... umarım evlendikten sonra herşey yoluna gider ne diyelim

Sen kararsız görünüyorsun ama karşındaki maalesef gelişimini karakterini tamamlamamış..
Ayrıll..

Nasılda biliyosun aynen öyle düşünüyorum Bi şekilde büyüyememiş sanki ben çünkü ona bu şekilde davranmıyorum onunda ben onu sevdikten sonra bana yaptığı beni üzdüğü çok şey var ama asla yüzüne vurup onu suçlamıyorum anlam veremiyorum niye böyle

Çok uzun okuyamadım kusura bakmayın ama bu kadar yazacak kadar dert birikmişse ayrılın/boşanın.

Eklediğim anket seçeneğini oylayanlar görelim parmacıkları

Lütfen forumda imla kurallarına dikkat edelim, argo, küfürlü kelimeler kullanmayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…