Nasil vazgecilmiyor ya? Gecmisinizi yargiliyor sizi uzuyor ve vazgecilmiyor mu? Alniniza yazilmis kara lekeniz mi bu sizin? Ac acikta mi kalirsiniz? Insan olmuyor gercekten ask acisidan olunmuyor.
Imla kurallari paragraf falan hic duydunuz mu? Ayrica asiri argo kullaniyorsunuz. Sevmediginiz adami yarabandi yapmak istemissiniz asik olmussunuz. Arkadaslarinizi da adam yuzunden kaybetmissiniz. Kendinize zaman taniyin biraz. Kimseye mecbur degilsiniz.
Tek erkek bu mu kaldi dunyada?
yanlış anlamayın da..
her üretilen çözüme bir kulp takmışsınız.
söylenmesi gereken her şey söylenmiş.
daha ne duymak istiyorsunuz anlamadım
size ayrıl demedim ben mesela ilk mesajımda.Ayrıl hariç herşeyi duyabilirim ama yaşanmışlık olan Bi insanla ayrılmayı kabullenemiyorum
size ayrıl demedim ben mesela ilk mesajımda.
bir şekilde sizi kaybetme korkusunu yeniden hissettirin dedim.
ona da bir şeyler söylediniz?
Yazdığım destanda zaten ayrılmak istediğini söylemiştim diye hatırlıyorum yani sözde seviyo ama ayrılmak da istiyo çünkü geçmişim onun canını yakıyo ya i ayrılırsam o zaten kabul edicek biliyorum çok saçma ama ben böyle bitmesini istemiyorum ayrılık için tek sebep geçmişim mi olucak yani
geçmişinizle sizi vuran birisi var karşınızda. ne yapmış olursanız olun sizi geçmişinizle yargılayamaz. haddini bildirsenize.Yazdığım destanda zaten ayrılmak istediğini söylemiştim diye hatırlıyorum yani sözde seviyo ama ayrılmak da istiyo çünkü geçmişim onun canını yakıyo ya i ayrılırsam o zaten kabul edicek biliyorum çok saçma ama ben böyle bitmesini istemiyorum ayrılık için tek sebep geçmişim mi olucak yani
çok pardon ama adam geçmişte resmen seni takıntı haline getirmiş illaki sevgili olacanız diye elde edincede böyle olmaya başladı erkek işte ayrıl bu evlendikten sonra " bak noldu elde ettim seni" bile söyleyecek potansiyel var. iyice düşün bacım yukardaki yorum yazan kişiye katılıyorum dünyada başka erkekmi kalmadı
Sen kararsız görünüyorsun ama karşındaki maalesef gelişimini karakterini tamamlamamış..Yani söylemek istediğim şey o zaten beni kaybetmeyi göze almış korktuğu bişey değil bu beni kaybetme korkusu yaşamaz
geçmişinizle sizi vuran birisi var karşınızda. ne yapmış olursanız olun sizi geçmişinizle yargılayamaz. haddini bildirsenize.
vallahi böyle erkekler karşısında ezilen,sinen hemcinslerimi gördükçe deliriyorum.
kusura bakmayın ama ayrılmak isteyen birini elinizde zorla ne kadar tutabilirsiniz. sorununuzun tek çözümü var:
AYRILIN
AYRILIN
AYRILIN
kabullen bence sneinkide binevi cicim ayları olmuş... umarım evlendikten sonra herşey yoluna gider ne diyelimO söylediğini şimdi bile söylüyor ben kolay kolay seven Bi insan değilim sevdiğimi sanarım ama sevmem o yüzden evet Malesef dünyada başka erkek kalmadı aslında o kadar koşan seven Bi erkeğin şimdi bu hale gelmesini kabullenemiyorum
Sen kararsız görünüyorsun ama karşındaki maalesef gelişimini karakterini tamamlamamış..
Ayrıll..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?