Aslında üzülüyor ama belki oda çaresiz bilemiyorum tabi annesi yani sonuçtaEşim bırakırsam üzülecek diyorsun da o senin haline üzülmüyor mu?
Bende aslında öyle düşünüyorum ama ayırmıycak kesin kararını biliyorum ,kızlar asla ve asla ev üstüne ev olmazzzzz olmuyor kesinlikle benşm yaptığım hatayı yapmayın ,kayınvalideniz melek dahi olsa olmazzz,insan kendi annesi ile sorunlar yaşıyor ..Resti çekceksin ,kocan seni seviyorsa evi ayırır ayırmazsada seni sevmiyor demektir...
Yok canım karşımda anlayacak insan yok malesef ben göremiyorum ,denedim kaç defa konuştumHerkesi karsina al konus.Ofkeyle degil sakince,kirmadan ama net.Anlat icindekileri,isteklerini.Inceldigi yerden kopsun.Bakarsin anlarlar
Bak bu siteyi biraz karıştır en az 100 kadın senden önce bu cümleyi kurmuştur. Evlenmeden okusaydın keşke...Bende aslında öyle düşünüyorum ama ayırmıycak kesin kararını biliyorum ,kızlar asla ve asla ev üstüne ev olmazzzzz olmuyor kesinlikle benşm yaptığım hatayı yapmayın ,kayınvalideniz melek dahi olsa olmazzz,insan kendi annesi ile sorunlar yaşıyor ..
Çok haklısın ben bütün bu olacakları biliyordum eşimi sevdiğim için kabul ettim ,belki dedim yanılıyorumdur ön yargılı olmayım ama bütün düşündüklerimi korkularımı yaşadım yaşıyorumÇaresizlik degil bu,seçim.
Kayinvalideyle oturmayı kabul ederken bile boyle olacagini tahmin etmissiniz.
Benim annem 40sene oncesinde kabul etmemis babaannemle oturmayi,siz nasıl kabul ediyosunuz hayret ediyorum.
Ben bilemedim düşğnBak bu siteyi biraz karıştır en az 100 kadın senden önce bu cümleyi kurmuştur. Evlenmeden okusaydın keşke...
Bak bu siteyi biraz karıştır en az 100 kadın senden önce bu cümleyi kurmuştur. Evlenmeden okusaydın keşke...
Bende aslında öyle düşünüyorum ama ayırmıycak kesin kararını biliyorum ,kızlar asla ve asla ev üstüne ev olmazzzzz olmuyor kesinlikle benşm yaptığım hatayı yapmayın ,kayınvalideniz melek dahi olsa olmazzz,insan kendi annesi ile sorunlar yaşıyor ..
O zaman cek gitYok canım karşımda anlayacak insan yok malesef ben göremiyorum ,denedim kaç defa konuştum
O zaman cek git
Evet orda takılıyorum ben ciddi anlamda çok yoruldum artık pskolijik bittim yani ,o üzülmesin bu üzülmesin ya tabi bende bu durumda dahada çok üzülücemm ama yıllarca üzülmekten ve yıpranmaktan iyidir herhalde karmakarık bir durum içindeyimEsinizden once kendinizi dusunun bence.O sizi dusunuyor ise de oradan ayrilirsiniz zaten.Rest cekin,kararli olun.Bir daha gelmeyeceksiniz su hayata.Once ben demelisiniz bu durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?