• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çaresizlikten bunaldım..fikirlerinize ihtiyacım var

canim simdiden boyle diyorsa seni kendi kurallari icine almak istiyordur..
kesinlikle taviz verme bu kisi kim olursa olsun..bu sekilde sana rest cekemez ya ben ya o diye..aksine sana destek olmali..en azindan gir sansini dene ama ben istemiyorum bunu bil demesi lazimdi..bak benimki boyle kesin konussa tedbirimi alirdim bi sekilde beni istedigi kivama getirip,avucuna aldi..ve ben bi suru hayalimden vazgecip,fedakarliklar yaptim degdi mi belki bir yere kadar..ama ben bu degildim..ilk kez hayatimda bu sekilde davrandim ve cok pismanim.
karsinda dunyanin en iyi erkegi olsa da asla boyun egme diyorum bi abla ve bunlari yasamis biri olarak.ben boyle dusunuyorum yasin gecmeden,yapmak istediklerini yap..tabi once guzelce konus,anlat..ve son kararini ver.

sadece 2 aydir tanidigin biri hayallerinden vazgecmeye deger mi
seni yillardir taniyan ailen istemiyorken bile vazgecmemissin
simdi 2 aydir tanidigin biri icin mi vazgecicen
simdi buna hayir diyen ileride belki baska bir hayaline hayir dicek
sen ona desen ben polislik yapmani istemiyorum artik
diken ustunde yasayamam riskli bir meslek zor bir meslek desen kabul edicek miydi acaba
senin ugruna polisligi birakicak miydi

erkek bu iki ay sonrada iki hafta sonrada evlilikten..seninle ne kadar ciddi düsündügünden bahseder..(bir cok kez $ahid oldum..ya$adim :)
ben güvenemezdim acikcasi ..tabii bu senin bilecegin birsey

hayaline gelince vazgecme derdim bazi arkadaslarinda dedigi gibi..ilerde hayirlisiyla evlendikten sonra bir sorun ya$arsaniz (ki allah göstermesin diyelim simdiden) ilk akliniza gelecek $ey o insan icin en büyük hayalinizden vazgecmis olmaniz olacaktir..

güzel haberlerini bekliyorum.. nisanlindan ayrilacagini sanmiyorum onun icin insallah ikna edebilirsin diyorum..

saolun kızlar..ikna etmeye uğraşıcam artık..temmuzda sınav sonucum belli olcağı için işi aceleye getiriyo ağustosta aileler tanışcaktı şimdi baktıki ben hayallerimde ısrarcıyım hazirana aldı tanışmayı..onu ailemle haziranda tanıştırıcam ama aileler ağustosta tanışsın diycem..o süre içinde benim sınav sonnucum belli olur..kazandığım zamanda itiraz etmez sanırım..hep o uyanıklık yapcak değilya bu seferde ben uyanık davranıcamalkisalkisalkis

Back
X