Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba hanımlar
yaklaşık bir haftadır eşim de ben de nereye dokunsak çarpılıyoruz.
hele bugün iyice abartı bir hal aldı. birbirimize dokunamadığımız gibi dokunduğumuz yerlerden çatır çutur sesler çıkıyor ve canımız yanıyor.
saçlarıma dokunamaz oldum. saçımı toplayamıyorum.çat çut resmen çarpılıyorum.
gittik ellerimizi toprağa dokundurduk.aslında çıplak ayakla basmak gerekirdi ama şu an bulunduğumuz yer itibariyle mümkün değil.
sizler ne önerirsiniz?
en önemlisi de neden oluyor böyle?
kıyafetlerden diye düşündük ilk etapta ama onunla alakası yok. çünkü elektriklenmeye sebep olacak şeyler giymediğimiz halde yine oluyor.
bugün adamın birini çarptım mesela bana uzattığı şeyi alırken
bu durum gerçekten büyük sorun şu anda.
zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
merhaba hanımlar
yaklaşık bir haftadır eşim de ben de nereye dokunsak çarpılıyoruz.
hele bugün iyice abartı bir hal aldı. birbirimize dokunamadığımız gibi dokunduğumuz yerlerden çatır çutur sesler çıkıyor ve canımız yanıyor.
saçlarıma dokunamaz oldum. saçımı toplayamıyorum.çat çut resmen çarpılıyorum.
gittik ellerimizi toprağa dokundurduk.aslında çıplak ayakla basmak gerekirdi ama şu an bulunduğumuz yer itibariyle mümkün değil.
sizler ne önerirsiniz?
en önemlisi de neden oluyor böyle?
kıyafetlerden diye düşündük ilk etapta ama onunla alakası yok. çünkü elektriklenmeye sebep olacak şeyler giymediğimiz halde yine oluyor.
bugün adamın birini çarptım mesela bana uzattığı şeyi alırken
bu durum gerçekten büyük sorun şu anda.
zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
Aynı biz. Eşimle ikimiz nereye dokunsak çatır çutur. Ama biz anladık sonradan. Eşimle ikimiz ev botu aldık kendimize yünlü olanlardan. İşte kabus o günden sonra başladı :)) 2 gün giymedik çarpılmadık. Ama sonra ayaklarımız dondu amaaan dedik titremekten iyidir.. Şimdi çatırdayarak geziyoruz evin içinde