Hiç kan tahlili yaptırdınız mı? Troidiniz yüksekse çarpıntı oluyor veya adet dönemine yaklaştığınızda da olabilir.. Kardeşimin tiroidi yüksek çıkmıştı ilaç kullanıyor yıllardır ama çarpıntı sorunu gitti.. Ben de sizin gibi çarpıntı sebebiyle kardiyolojiye gittim bana psikolojik dedi iki ilaç verdi. Allaha şükür iyiyim. Ama psikiyatriye de gittim bir süre de onun verdiği miligramı çok düşük olan bir ilaç kullandım. 3 ay kadar kullandım. Bana doktorum " o çarpıntı ve ölüm korkusu ne zaman olursa bir kağıda o anda aklından geçenin ne olduğunu, ne hissettiğini ve hangi durumdan sonra aklına geldiğini yaz getir." dedi. Ben de öyle yaptım ve bana telkinlerde bulunarak tedaviyi sonlandırdı. Çok da güzel oldu.. Korkmayın bir süre sonra alışacaksınız. Şimdi mesela çarpıntım olduğunda diyorum ki "adet olacağım ya ondan arttı. Veya yoruldum ondandır falan filan.. İşte çay çok içtim veya çayla kahveyi aynı gün içtim.. Geçer birazdan." diyip susup dikkatimi başka bir şeye çekip dağıtıyorum kafamı. Kolaylıklar dilerim.