- 10 Temmuz 2011
- 1.530
- 15
- 158
- Konu Sahibi kelebek_93
-
Kızlar şuan çok sinirliyim yazmassam sinirden çatlıcak gibiyim.
Bugün 13.30 hastanede randevum vardı. Annemle gittik. Çarşaflı bi kadın tuttu kolumdan çevirdi!!
"Deprem oldu geçtiğimiz günlerde haberin var mı ?" dedi. Dedim biliyorum haberim var.
Ve patladı diyor ki "işte senin gibiler yüzünden deprem oluyor" dedim sen ne diyorsun be düzgün konuş benimle
"Şu giyindiğin hale bak dar giyinmişsin makyaj yapmışsın " bende dedim kimse bana karışamaz ve beni yargılayamaz !!
Sonra annem araya girdi dinde zorlama olmaz teyze dedi.
O kadar sinirlendim ki yaşına verdim bişey demedim !!!
Halbuki kahverengi bir kaban ve kahverengi bi bot giyinmiştim öyle ağır bi makyaj da yapmamıştım eyeliner ruj vardı.
Diyorki "seni gören Almanya'dan gelir sanır" dedim "teyze bak hakkaten sinirleniyorum büyüksün diye bişey demiyorum"
Sonra kadın çekti gitti. O kadar sinirlendim ki !!!
Kendini bilmez çok var.Gün geçtikçe daha da çoğalacaklarını düşünüyorum.
yaslılıgına ve cehaletıne ver canım benım canını sıkma boyle ınsanlar cok ne yazıkkı
Bunun çarşafla falan alakası yok. İnsan haddini bilmez olunca, hangi kılıkta olursa olsun sinir bozuyor işte..
Senin ki daha betermiş canım yaa :26:Hadsizliğine,cahilliğine ver.
Ben çarşaf giyene,kapanana,tesettür takana,saçını açana,bacağını açana ve bu kişilerin birbirlerine karışıp yargılamalarını tasvip etmiyorum..Hatta başını örtsün başka bir yerini açsın bunu kimse yargılayamaz.
Cahillik de değil aslında saygı olmalı insanda.Şimdi çarşaflı bayanlarımız da buraya üye ama her çarşaflı aynı değil ki.Çok tatlı çarşaflı bir bayanla alışverişte denk geldim çok güzel sohbet ettik.Ne o beni yargıladı ne ben onu.Ben açıktım tayt bol gömlek giymiştim düğmeleri kapalı bile değildi o kadının gördüğüm tek yeri gözleri ve burnuydu.Birbirimizi yargılamadan kadın olduğumuzu bilerek konuşmak öyle güzeldi ki.Senin olayındaki gibi yargılayanla da çok karşılaştım hatta biri bana ne dedi biliyor musunuz?''Senin gibi g...v.renler yüzünden depremler oluyor kıyamet yaklaşıyor dediO kadar kırıldım ki..(Afedersiniz bu arada banlanmam umarım :26:)
Deprem olması doğa için yapıcı ama doğada yaşayan canlılar için yıkıcı bir olaydır.Coğrafya görmüş biri bunu bilir. Bizim açık giymemiz yüzünden deprem olmuyor..
deprem, dar kot giydin diye mi olmuşo zaman her gün deprem olsun :) sende deseydin teyze deprem benim yüzümden olmadı senin gibi haddini bilmezler yüzünden oldu diye şaka gibi, zaten konuştuklarından belli ne kadar cahil olduğunu :) gül geç ya, o kim ki senin moralini bozuyor..he teyze hee haklsın deyip geçiverseydin
Senin ki daha betermiş canım yaa :26:
Ama hakkaten insan sinirleniyor çok saygısızca yaptıkları .
Kimse kimseyi yargılayamaz
Böyle hemcinslerimden utanıyorum canım
gerçekten trajikomik..var malesef böyle düşünceliler. .kafanı takmana deymez cnm boşver..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?