Çarşaflı kadının bana söylediği laflar !!!!!

kelebek_93

Kardeşim iyi ki var
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2011
1.530
15
158
Kızlar şuan çok sinirliyim yazmassam sinirden çatlıcak gibiyim.
Bugün 13.30 hastanede randevum vardı. Annemle gittik. Çarşaflı bi kadın tuttu kolumdan çevirdi!!
"Deprem oldu geçtiğimiz günlerde haberin var mı ?" dedi. Dedim biliyorum haberim var.
Ve patladı diyor ki "işte senin gibiler yüzünden deprem oluyor" dedim sen ne diyorsun be düzgün konuş benimle
"Şu giyindiğin hale bak dar giyinmişsin makyaj yapmışsın " bende dedim kimse bana karışamaz ve beni yargılayamaz !!
Sonra annem araya girdi dinde zorlama olmaz teyze dedi.
O kadar sinirlendim ki yaşına verdim bişey demedim !!!
Halbuki kahverengi bir kaban ve kahverengi bi bot giyinmiştim öyle ağır bi makyaj da yapmamıştım eyeliner ruj vardı.
Diyorki "seni gören Almanya'dan gelir sanır" dedim "teyze bak hakkaten sinirleniyorum büyüksün diye bişey demiyorum"
Sonra kadın çekti gitti. O kadar sinirlendim ki !!!

yorumsuz bi konu arkadaşım
büyük olasılıklada konu dini içerige kayacagı için kapatılır

yaslılıgına ve cehaletıne ver canım benım canını sıkma boyle ınsanlar cok ne yazıkkı

Neden kapatılsın ki
Burda kadının bana hakkı olmadan söylediği sözleri yazdım

Bunun çarşafla falan alakası yok. İnsan haddini bilmez olunca, hangi kılıkta olursa olsun sinir bozuyor işte..

Hadsizliğine,cahilliğine ver.
Ben çarşaf giyene,kapanana,tesettür takana,saçını açana,bacağını açana ve bu kişilerin birbirlerine karışıp yargılamalarını tasvip etmiyorum..Hatta başını örtsün başka bir yerini açsın bunu kimse yargılayamaz.

Cahillik de değil aslında saygı olmalı insanda.Şimdi çarşaflı bayanlarımız da buraya üye ama her çarşaflı aynı değil ki.Çok tatlı çarşaflı bir bayanla alışverişte denk geldim çok güzel sohbet ettik.Ne o beni yargıladı ne ben onu.Ben açıktım tayt bol gömlek giymiştim düğmeleri kapalı bile değildi o kadının gördüğüm tek yeri gözleri ve burnuydu.Birbirimizi yargılamadan kadın olduğumuzu bilerek konuşmak öyle güzeldi ki.Senin olayındaki gibi yargılayanla da çok karşılaştım hatta biri bana ne dedi biliyor musunuz?''Senin gibi g...v.renler yüzünden depremler oluyor kıyamet yaklaşıyor dedi O kadar kırıldım ki..(Afedersiniz bu arada banlanmam umarım :26:)

Deprem olması doğa için yapıcı ama doğada yaşayan canlılar için yıkıcı bir olaydır.Coğrafya görmüş biri bunu bilir. Bizim açık giymemiz yüzünden deprem olmuyor..

vay be sen neymişsin de depremin olmasını sağlamışsın arkadaşım :)deprem, dar kot giydin diye mi olmuş o zaman her gün deprem olsun :) sende deseydin teyze deprem benim yüzümden olmadı senin gibi haddini bilmezler yüzünden oldu diye şaka gibi, zaten konuştuklarından belli ne kadar cahil olduğunu :) gül geç ya, o kim ki senin moralini bozuyor..he teyze hee haklsın deyip geçiverseydin

Son düzenleme:
Senin ki daha betermiş canım yaa :26:
Ama hakkaten insan sinirleniyor çok saygısızca yaptıkları .
Kimse kimseyi yargılayamaz

Galiba dar kot giydim diye olmuş Ay hakkten gülüyorum ya bunlara
Moralim bozulmadı değil yani

gerçekten trajikomik..var malesef böyle düşünceliler..kafanı takmana deymez cnm boşver..

Yaptığı saygısızlık olmuş,sende deseydin ya tebliğ böyle mi yapılır,kalp kırmak Kabeyi 70 defa yıkmaktır diye.

Bu kadının kişiliğinden kaynaklanıyor söylediği sözler....Çarşaf değil şort giyseydi yine saygısızsa saygısızdır....Tamamen kişilik meselesi..

bazı insanların araştırmadan sorgulamadan cahilce körü körüne bişilere inanmaları yüzünden bu kadar şekilci bir toplumda yaşıyoruz oçok dindar geçinen kadınların bir çoğunun inanın bana kurandan haberleri yok gittikleri sohbetlerde çevrelerindekilerden duyduklarına göre yani bir başkasının bakış açısına göre yorumlamalarıyla bu günah şu haram diye şekilleniyor ayrıca demokratik bir ülkede yaşıyoruz

bir gün bir komşumuz oda çarşaflıdır şort giydim diye böyle sokağa çıkınca rahatsız olmuoyrusun gibi bir soru sormuştu bende giymemem gerektiğini mi söylüyorsun dedim aslında evet dedi ben sana çarşafına çıkar modernlikten uzak duruosun diormuuyum ozaman sende bana laf söyleyemezsin fikir veremezsin sen saçlarını değil beyin hücrelerinide kapatmışsın demiştim

başkalrının haytlarına saygı duymazlarsa aynı saygıyı göremezler ...

hemen hemen ayni olay gecen yaz ben Türkiyedeyken basima geldi
üzerimde elbise vardi
cehennemde yanacaksin diye bagirdi gerzegin birisi
malesef senin kadar yakinimda olsaydi kolundan tutar polisler gelene kadar birakmazdim

bunlar bu cesareti nerden aliyorlar belli zaten
insan dinden soguyor böyle ucubuler yüzünden

bende tesettürlüyüm kapalıyım ama bu kadının yaptığı çok sinir bozucu
bana çatsaydı varya mahfederdim onu o hastaneye rezil ederdim
sen de deseydin ya "senin giydiğin çarşafın altında neler gizli acaba " diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…