- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 613
- 448
- Konu Sahibi kelebek_93
-
Kesinlikle tatlım yaa
Annem babam bile karışmıyor o kim ki karışacak
Bide şöyle nasihat etmiyorlar mı deli oluyorum
çarşaflı değilim, tesettürlü de değilim ancak senin anlattığın bana biraz mübağla ediyormuşsun gibi geldi ya da bir hayal ürünü, bilemiyorum, nerede yaşıyorsun bir fikrim yok ancak değil çarşaflı başka bir kişi olsa bile böye bir çıkışta bulunması çok büyük cesaret hele ki yalnız değilsin, dar denim pantolon ve makyaj da bu çıkışa sebep verecek bir durum değil, durup dururken bunu yapması hayal mahsülü gibi geldi. Toplumda kim olursa olsun bu tepki çok çok fazla, hakikaten böyle bir duruma maruz kalmışsan bunun en çok batan tarafı hanımın çarşaflı olması, şu yazılandan şöyle bir hava doğuyor : çarşaflı, kapalı = antigenel
psikiyatr muayenesinde miydin neydin bilemem ancak bir hanımın kalkıp böyle atarlanması tuhafıma gitti durup duruken...
çarşaflı değilim, tesettürlü de değilim ancak senin anlattığın bana biraz mübağla ediyormuşsun gibi geldi ya da bir hayal ürünü, bilemiyorum, nerede yaşıyorsun bir fikrim yok ancak değil çarşaflı başka bir kişi olsa bile böye bir çıkışta bulunması çok büyük cesaret hele ki yalnız değilsin, dar denim pantolon ve makyaj da bu çıkışa sebep verecek bir durum değil, durup dururken bunu yapması hayal mahsülü gibi geldi. Toplumda kim olursa olsun bu tepki çok çok fazla, hakikaten böyle bir duruma maruz kalmışsan bunun en çok batan tarafı hanımın çarşaflı olması, şu yazılandan şöyle bir hava doğuyor : çarşaflı, kapalı = antigenel
psikiyatr muayenesinde miydin neydin bilemem ancak bir hanımın kalkıp böyle atarlanması tuhafıma gitti durup duruken...
Bu zihniyet hep devam eder canım.tee 40 sene önce buna benzer bir tepkiyi babamın yanındaki etek giymiş kız arkadaşına vermiş sarıklı cüppeli bir adam. bu zihniyet 40 sene önce de vardı hala da var malesef...
açıklar yüzünden deprem oluyormuş hepimiz kapansak olmayacak sanki ...benimde başıma gemişti böyle şeyler ...
dedenin biri resmen yüzüme tükürdü yaa ... inanmayacaksınız ama bu geldi başıma ... daha okula gidiyordum lisedeydim ..eteğim kısa diye tüüü allah seni kahretsin dedi .... insan öle kalıyor birşey diyemiyor ... eve ağlaya ağlaya geldim daha yaş 16 yani ... ne diyeyim ben artık ... insanı sinir ediyorlar ..
İşte kadına göre böyle giyinenler Almanya'dan geliyormuşkadin ne dedigini bilmiyor bence . herkez istedigi gibi giyinip istedigi gibi makyaj yapar
bunun almanyadan gelmekle ne alakasi var onuda pek anlayamadim
siz ya da etrafınızda hiç kimse bu tiplere denk gelmediğinizde mübalağa gibi gelebilir ama var malesef ve yaşanıyor bu tip şeyler.
Hatta gittikçe artan sıklıkta.
Düşman gibi bakışlar, yanlarından geçerken ağızlarının içinde homurdanmalar oluyor.
Malesef toplumda keskin saflar oluşmaya başladı.
Bazı semtlerde daha keskinleşiyor olaylar, yaşananlar.
Umarım siz hiç yaşamaz , karşılaşmazsınız böyle birşeyle.
Bence herkes istediği gibi giyinsin , kimse de kimseye karışmasın
Sen onu kolundan tutup neden çarşaf giydin demiyorsan , o da sana demesin
Tamam bildiğimizi söylemekle müslüman kardeşimizi uyarmakla yükümlüyüz ama böyle değil
Güzel güzel konuşulur örnekler verilir
Soğutacak derecede söylenecekse hiç söylenmemeli
Ya varya görmen lazım kendimi bi anda hesaba çekiliyor gibi hissettim.
hadi o mübağla ediyor bende mübağla ediyorum heralde .. resmen adam yüzüme tükürmüştü ... ağlaya ağlaya eve gitimiştim .... böyle insanlar var inanmasınızda maalesef ...merak ediyorsunuz istanbulda yaşıyorum hemde çok işlek bir semtte ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?