Çarşaflı kadının bana söylediği laflar !!!!!

tee 40 sene önce buna benzer bir tepkiyi babamın yanındaki etek giymiş kız arkadaşına vermiş sarıklı cüppeli bir adam. bu zihniyet 40 sene önce de vardı hala da var malesef...

açıklar yüzünden deprem oluyormuş hepimiz kapansak olmayacak sanki ...benimde başıma gemişti böyle şeyler ...
dedenin biri resmen yüzüme tükürdü yaa ... inanmayacaksınız ama bu geldi başıma ... daha okula gidiyordum lisedeydim ..eteğim kısa diye tüüü allah seni kahretsin dedi .... insan öle kalıyor birşey diyemiyor ... eve ağlaya ağlaya geldim daha yaş 16 yani ... ne diyeyim ben artık ... insanı sinir ediyorlar ..

Allah Allah neden tuhafınıza gitti acaba ??
Burda bir sürü bayan yorum yaptı herkes beni haklı buldu ..
Burda hayal ürünü yazdığımı mı sanıyorsun ?İşim gücüm yok kalkıp kafama göre konu açayım yorum yapayım.
Hem neden mübalağa yapayım ki ?? Kimse kimseye HESAP VEREMEZ YARGILAYAMAZ
Ben bunun derdindeyim anladınız mı ??

Son düzenleme:
Teyzenin size karsi sarfettigi sözler gercekten kirici olmus.
Ama ben o teyzeyi suclamiyorum.
Herseyi kulaktan dolma ögrenen, okumayan insanlarimizda buluyorum sucu.
Okuyarak ögrenmek varken, birilerinin agzindan dini ögrenmek iste böyle insani sevap isliyorum sanirken günaha sokar.
Evet, Allah gecmisteki kavimleri helak ederken doga olaylarini kullanmistir. Ama yine o helak olan kavimlerin neden helak edildigini okursak, hicbiri tayt giyen kadin yüzünden helak olmamistir. Cünkü tayt giymek kisisel bir davranistir. Bir toplumun helaki ise ancak toplumun bütününün sapitmasi ile gerceklersir.
Ama su zamanda, su devirde, bunca katliamin, bunca haksizliklarin, bunca kötülügün oldugu bir ortamda faturayi yine kadina kesmek sanirim yapilacak en ucuz hesaptir.
Onca katliamlarin, haksizliklarin, masum cocuklarin öldürülmesinin, cinayetlerin, kötülüklerin, haram kazanclarin, vicdansizliklarin hesabi sorulmazken, tüm olumsuzluklarin hesabini tayt giyen kiza sormak, dini ve dini vecibeleri kadinin örtüsünden ibaret zanneden zihniyetten baskasinin isi olamaz.

Lütfen biraz okuyalim, okumak insanin kendisi icin yapabilecegi en büyük yatirimdir.

Insanlarimiz okusa, herseyi okuyarak ögrense böylesi nahos seylerde olmaz kanisindayim.

kadin ne dedigini bilmiyor bence . herkez istedigi gibi giyinip istedigi gibi makyaj yapar
bunun almanyadan gelmekle ne alakasi var onuda pek anlayamadim

hiç şüphe duymadan yazıyorum ki aklı yerinde olan biri değildir.bizim mahallemizde de böyle bir yaşlı amca vardı kimi nerde görse bu tarz konular açardı ama herkes de onun hasta olduğunu bilirdi ,başlığı çarşaflı kadının yerine yazmanız abartı olmuş bence dengesiz birinin demeniz bile daha doğru üzerinde çarşaf olduğu için değil aklı başında olmadığı için yapmıştır bunu

siz ya da etrafınızda hiç kimse bu tiplere denk gelmediğinizden mübalağa gibi gelebilir ama var malesef ve yaşanıyor bu tip şeyler.
Hatta gittikçe artan sıklıkta.
Düşman gibi bakışlar, yanlarından geçerken ağızlarının içinde homurdanmalar oluyor.
Malesef toplumda keskin saflar oluşmaya başladı.
Bazı semtlerde daha keskinleşiyor olaylar, yaşananlar.
Umarım siz hiç yaşamaz , karşılaşmazsınız böyle birşeyle.

Son düzenleme:
Bence herkes istediği gibi giyinsin , kimse de kimseye karışmasın
Sen onu kolundan tutup neden çarşaf giydin demiyorsan , o da sana demesin

Tamam bildiğimizi söylemekle müslüman kardeşimizi uyarmakla yükümlüyüz ama böyle değil
Güzel güzel konuşulur örnekler verilir
Soğutacak derecede söylenecekse hiç söylenmemeli

hadi o mübağla ediyor bende mübağla ediyorum heralde .. resmen adam yüzüme tükürmüştü ... ağlaya ağlaya eve gitimiştim .... böyle insanlar var inanmasınızda maalesef ...merak ediyorsunuz istanbulda yaşıyorum hemde çok işlek bir semtte ...

Bende kapalıyım bu yaşıma kadar hiç kimsenin kıyafetine ne yedigine ne içtigine karışmadım karışmamda bütün insanlar istegini yapmakta özgürdür bizimde yaşadıgımız yerde yaşlı bir teyze var o teyzede beni her görmesinde bu ülke sizin gibi insanlar yüzünden bu halde der yaşlı olmasına veriyorum daha geçen hafta markette karşılaştık kendisiyle yine aynı sözleri söylüyor bide örümcek kafalı falan dedi bişey demedim bende herkesin kendi tercihidir kimse kimsenin kılıgına kıyafetine karışamaz.Sende kafana takma arkadaşım

Son düzenleme:
örtüsüz kadın perdesiz ev gibidir perdesiz evde ya satılıktır ya kiralık diyen insanların yönettiği ülkede ne beklenebilir ki, yaşlı başlı demeyip ağzına çaksaydın bitane depremi o zaman yaşardı, üstünde ne olduğunu yazmana gerek yok ki ne olursa olsun kimse seni kolundan çekiştiremez.

yok benim de arkadaşımın başına geldi sene 2000 falan olması lazım liseden çok samimi olduğum bir arkadaşımın akne sorunu vardı bayağı belli oluyordu haliyle akneleri otobüs durağında otobüs beklerken kadının biri yanımıza yanaştı '' sen kafanı kapatmıyon ondan yüzün böyle olmuş Allah işte napacağını biliyor '' dedi ikimiz de o anki şokla kadına cevap veremedik ama arkadaşım ağladı o ağlayınca dayanamadım ben de ağladım hiç unutmuyorum o kadının bet suratını

kapalı giyindiğim söylenemezz kısa etek giymeyi ve topuklı ayakkabı giymeyi severim.makyajımIda anca yatarken silerim öyle kokoş bir durumum var bugune kadar böyle bir tepki ile hiç karşılaşmadım okuyunca şaşırdım açıkçası...
insanlar kendini bilmez olmuş boşver uzatılması gereken bir konu değil (BENCE)

tee 40 sene önce buna benzer bir tepkiyi babamın yanındaki etek giymiş kız arkadaşına vermiş sarıklı cüppeli bir adam. bu zihniyet 40 sene önce de vardı hala da var malesef...
Bu zihniyet hep devam eder canım.

İnsan deli oluyor böylelerine

kadin ne dedigini bilmiyor bence . herkez istedigi gibi giyinip istedigi gibi makyaj yapar
bunun almanyadan gelmekle ne alakasi var onuda pek anlayamadim
İşte kadına göre böyle giyinenler Almanya'dan geliyormuş Hey Allah'ım yaa ..

Harfi harfine katılıyorum ..

Böyleleri var kesinlikle

Kadının sergilediği davranış biçimi yanlış. Kenara çekip güzel bir dille anlatsa, " bak kızım seni tanımıyorum ama ahiretini yakmanı istemem, sen de şöyle şöyle giyiniver" gibi yumuşak bir dille ikaz etse ne âlâ.

Herkesin bildiği kendine diyenlere de şunu söylemeden geçemeyeceğim:
"Önünüzde iki yol vardır biri uçuruma gider, siz diğer yoldan gidiyorken yanınızda bulunan kişi uçuruma doğru gidiyor, ve siz diyorsunuz ki nasıl olsa o yolu doğru biliyor kendi haline bırakayım da uçsun gitsin aşağı."

Doğru olan bu mudur? Doğru olan onun bildiği yolda zarar görmesi midir? Doğru olan ne hali varsa görsün müdür?

Var böyleleri
Ne giydiği önemli değil ama sürekli benim yaptığım doğru sen neden yapmıyorsun modunda
Açık giyinenlerden biriyim mesela ama açık giyinenlerden de var ooo öcü gördüm şuna bak diye gülüşenler

Bence herkes kendine baksın, başkasının ne giydiği ne yaptığına bu kadar müdahele etmeye gerek yok

Konunuz kapalıları hedef gösterici olmuş açıkçası.
Önemli olan ne kapalılık ne de açıklıktır,
önemli olan kendini bilmektir.
Size denk gelen kişi kendini bilmez biriymiş demek ki.
Bunu tüm kapalı insanlara yansıtmakta doğru değil.
Herkes istediği tercihlerde bulunabilir, kimse kimseye karışamaz.
Bu kadar sinirlenecek birşey yok aslında, önemsemeyin ve geçin,
kimse sizin hayatınızda söz hakkına sahip değil.

sen de " valla bir adm atıyorum dağlar sarsılıyor teyze "deyip kahkaha atsaydın keşke..

kimse kimseyi bu durumda yargılayamaz, sorgulayamaz. nasıl hoşgörüsüz,cahil bir toplum olduk bir örneğini sen yaşamışsın arkadaşım. hoş değil ne yazık ki.

kimsenin kimseye karışma hakkı yok. İsteyen açık olur isteyen kapalı. Ama şöyle birşey var. kapalılar açıklara , açıklar kapalılara laf eder oldu artık. Bende kapalıyım ve banada kapalılığım yüzünden eleştiriler yapıldı. Keşke artık herkes karşısındakinin inancına , tercihine saygı duyup kendi işine baksa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…