Çarşaflı kadının bana söylediği laflar !!!!!

Benim kardeşim lise öğrencisiydi, okula giderlerken bir adam, kızları koşturmuş başımıza taş yağacak sizin yüzünüzden diye. Bahsettiğiniz tarzda tesettürlü bayanlar ise yuhlayıp, tükürmüşler. Okuduğu semt muhafazakar insanların çoğunlukta olduğu bir semtti. Her geçişimizde kadınlar bize tuhaf tuhaf bakıyor, sanki elllerine verseler bir kaşık su' da boğacaklar bizi diyordu.

İnsanlar herkesin tercihine saygı göstermeyi bir öğrene bilse çok şey değişecek ama..
Antalyadaki çıplaklar yüzünden deprem olur, sel olur, yangın olur..
Yani doğa olaylarını böyle şeylere bağlamaları da ayrı bir mevzu.. :44:

Son düzenleme:
Herkesin dini inancı kendine . . .kadın yersiz bi davranış sergilemiş. . Aldırış etme

teyze giderayak hayata tutunmaya çalışıyor etrafındaki gençlere sarıp deşarj olarak hele de bi de açık giyinmişlerse vay haline.

cahil falan değiller bu teyze gibiler bilhassa maksatlı bir şekilde yapıyorlar etrafa huzursuzluk vererek enerji topluyorlar tuhaf bir biçimde

çoğu çarşaf giyinen bayanı tenzih ederek ben senın yerınde olsam EYYYY TEYZEM EYYYYY ben ne kadınlar gördüm dagdakı PKK lıya carsafın altından sılah tasıyan benım gunahım sadece bana onların gunahı kıme der ceker gıderdım

lisedeyken benim başıma da gelmişti, sokağın ortasında yine çarşaflı bir kadın bağırmaya başlamıştı cehennemde yanacaksın, namaz kılmak yok, kıyafetlere bak tarzı şeyler söylemişti.Yaşım itibariyle sokak ortasında utanmış ve çok üzülmüştüm sadece sizi ilgilendirmez filan diyebilmiştim. Üstelik kıyafetimde hiç açık ya da dar değildi....Aldırış etmemek gerek tabi.

Şu "dinde zorlama yoktur" lafı yok mu bayılıyorum.

Ne demiş üstad:
- Dinde zorlama yoktur,insan hürdür elbette...İster dünyada pişer ister ahirette...

geçmiş olsun arkadaşım. kendini bilmez hadsiz insanların yüzünden geldiğimiz durum çok vahim.
akli dengesi yerinde de olmayabilir veya yaşlılıktan da olabilir.

Düşüncesiz canım işte napıcan
Dediğin gibi kişilik meselesi

inşallah bana böyle birşey denk gelmez ya, hiç sakin kalamayabilirim. hele ki kolumu tutup çekecek...

sorsan belki Kur'anda ne yazıyor bilmez. arapçasını okur sadece...

ama içini özünü anlamaz, gerek duymaz. ne acı...

Allah yer küreyi oluştururken bu fay hatlarını ben ilerde böyle açık saçık giyinip dinden imandan çıkan insanlar için bir tehdit unsuru olarak kullanırım diye yarattı zaten tövbe tövbe ya .

Kıyamet kopsa da teyze senden bilecek
Kadın gerçekten çok komikmiş ya kusura bakma sinirlerim bozuldu

Bu tarz insanlar her zaman olur...Ben de kapalıyım ama bir insanı böyle hesaba çekmek kimsenin haddi değil ve islamiyetle bağdaşmaz...ve o kadının yaptığını da islamiyetle bağdaştırmıyorum....Açık bayanlardan yok mu böyleleri evet var bana da gerici lafını sokanlar ,söz edenler çok oldu....ben bu tarz insanların cahilliğine veririm...

haaa o çarşaflı olunca dana inançlı oluyor değilmi :)
öyledir kesin :))))
valla bende çarşaflılara tahammül edemiyorum keşke bana denk geleymiş :)))
bi gün annemle yolda giderken bir çarşaflı kadın ufacık kız çocuğunu tesettüre sokmuş görünce çıldırdım resmen
akla mantığa bak ya
amaaan herkez nasıl istiyorsa öyle yaşasında şu tesettürlülern çarşaflıların açıklara karşı girdiği triplere uyuz oluyorum

Canım yaşlıydı ağzımı bozmak istemedim yaşına hürmetim var ama yaptığı çok büyük bi saygısızlıktı

Aynen aynen dar kot giydim diye deprem olmuş benim yüzümden Hey Allah'ım yaa ...
Herkesin dini inancı kendine . . .kadın yersiz bi davranış sergilemiş. . Aldırış etme
Kesinlikle öyle canım. Aldırış etmemek gerek

geçmiş olsun arkadaşım. kendini bilmez hadsiz insanların yüzünden geldiğimiz durum çok vahim.
akli dengesi yerinde de olmayabilir veya yaşlılıktan da olabilir.
Sağol canım şu insanlar yüzünden düştüğümüz duruma bak ya
Deprem etkisi yaratmışım ben neymişim ya

Ben olsam bende sinir olurdum bu tür yorumlara asla sessiz kalamıyorum.
Yaşlı olsun, genç olsun seni yargılamak kimsenin haddine değil yani.

Kıyamet kopsa da teyze senden bilecek
Kadın gerçekten çok komikmiş ya kusura bakma sinirlerim bozuldu
Benimde sinirlerimi bozdu ya zaten böyleleri de bana denk gelir

Cahillikten başka bişey değil. Her koyun kendi bacağından asılır. Kimse kimseyi yargılayamazz
Ayy bende uyuz oluyorum ya onlar Müslüman biz değil sanki tövbe tövbeeee

Ben olsam bende sinir olurdum bu tür yorumlara asla sessiz kalamıyorum.
Yaşlı olsun, genç olsun seni yargılamak kimsenin haddine değil yani.

Kesinlikle tatlım yaa
Annem babam bile karışmıyor o kim ki karışacak
Bide şöyle nasihat etmiyorlar mı deli oluyorum

çarşaflı değilim, tesettürlü de değilim ancak senin anlattığın bana biraz mübağla ediyormuşsun gibi geldi ya da bir hayal ürünü, bilemiyorum, nerede yaşıyorsun bir fikrim yok ancak değil çarşaflı başka bir kişi olsa bile böye bir çıkışta bulunması çok büyük cesaret hele ki yalnız değilsin, dar denim pantolon ve makyaj da bu çıkışa sebep verecek bir durum değil, durup dururken bunu yapması hayal mahsülü gibi geldi. Toplumda kim olursa olsun bu tepki çok çok fazla, hakikaten böyle bir duruma maruz kalmışsan bunun en çok batan tarafı hanımın çarşaflı olması, şu yazılandan şöyle bir hava doğuyor : çarşaflı, kapalı = antigenel
psikiyatr muayenesinde miydin neydin bilemem ancak bir hanımın kalkıp böyle atarlanması tuhafıma gitti durup duruken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…