- 3 Ekim 2010
- 11.530
- 3.932
- 448
- Konu Sahibi kelebek_93
-
Kızlar şuan çok sinirliyim yazmassam sinirden çatlıcak gibiyim.
Bugün 13.30 hastanede randevum vardı. Annemle gittik. Çarşaflı bi kadın tuttu kolumdan çevirdi!!
"Deprem oldu geçtiğimiz günlerde haberin var mı ?" dedi. Dedim biliyorum haberim var.
Ve patladı diyor ki "işte senin gibiler yüzünden deprem oluyor" dedim sen ne diyorsun be düzgün konuş benimle
"Şu giyindiğin hale bak dar giyinmişsin makyaj yapmışsın " bende dedim kimse bana karışamaz ve beni yargılayamaz !!
Sonra annem araya girdi dinde zorlama olmaz teyze dedi.
O kadar sinirlendim ki yaşına verdim bişey demedim !!!
Halbuki kahverengi bir kaban ve kahverengi bi bot giyinmiştim öyle ağır bi makyaj da yapmamıştım eyeliner ruj vardı.
Diyorki "seni gören Almanya'dan gelir sanır" dedim "teyze bak hakkaten sinirleniyorum büyüksün diye bişey demiyorum"
Sonra kadın çekti gitti. O kadar sinirlendim ki !!!
Yaptığı saygısızlık olmuş,sende deseydin ya tebliğ böyle mi yapılır,kalp kırmak Kabeyi 70 defa yıkmaktır diye.
Bu kadının kişiliğinden kaynaklanıyor söylediği sözler....Çarşaf değil şort giyseydi yine saygısızsa saygısızdır....Tamamen kişilik meselesi..
Canım yaşlıydı ağzımı bozmak istemedim yaşına hürmetim var ama yaptığı çok büyük bi saygısızlıktıhemen hemen ayni olay gecen yaz ben Türkiyedeyken basima geldi
üzerimde elbise vardi
cehennemde yanacaksin diye bagirdi gerzegin birisi
malesef senin kadar yakinimda olsaydi kolundan tutar polisler gelene kadar birakmazdim
bunlar bu cesareti nerden aliyorlar belli zaten
insan dinden soguyor böyle ucubuler yüzünden
bende tesettürlüyüm kapalıyım ama bu kadının yaptığı çok sinir bozucu
bana çatsaydı varya mahfederdim onu o hastaneye rezil ederdim
sen de deseydin ya "senin giydiğin çarşafın altında neler gizli acaba " diye
Benim kardeşim lise öğrencisiydi, okula giderlerken bir adam, kızları koşturmuş başımıza taş yağacak sizin yüzünüzden diye. Bahsettiğiniz tarzda tesettürlü bayanlar ise yuhlayıp, tükürmüşler. Okuduğu semt muhafazakar insanların çoğunlukta olduğu bir semtti. Her geçişimizde kadınlar bize tuhaf tuhaf bakıyor, sanki elllerine verseler bir kaşık su' da boğacaklar bizi diyordu.
İnsanlar herkesin tercihine saygı göstermeyi bir öğrene bilse çok şey değişecek ama..
Antalyadaki çıplaklar yüzünden deprem olur, sel olur, yangın olur..
Yani doğa olaylarını böyle şeylere bağlamaları da ayrı bir mevzu.. :44:
Kesinlikle öyle canım. Aldırış etmemek gerekHerkesin dini inancı kendine . . .kadın yersiz bi davranış sergilemiş. . Aldırış etme
çoğu çarşaf giyinen bayanı tenzih ederek ben senın yerınde olsam EYYYY TEYZEM EYYYYY ben ne kadınlar gördüm dagdakı PKK lıya carsafın altından sılah tasıyan benım gunahım sadece bana onların gunahı kıme der ceker gıderdım
Sağol canım şu insanlar yüzünden düştüğümüz duruma bak yageçmiş olsun arkadaşım. kendini bilmez hadsiz insanların yüzünden geldiğimiz durum çok vahim.
akli dengesi yerinde de olmayabilir veya yaşlılıktan da olabilir.
Benimde sinirlerimi bozdu ya zaten böyleleri de bana denk gelirKıyamet kopsa da teyze senden bilecek
Kadın gerçekten çok komikmiş ya kusura bakma sinirlerim bozuldu
Cahillikten başka bişey değil. Her koyun kendi bacağından asılır. Kimse kimseyi yargılayamazzBu tarz insanlar her zaman olur...Ben de kapalıyım ama bir insanı böyle hesaba çekmek kimsenin haddi değil ve islamiyetle bağdaşmaz...ve o kadının yaptığını da islamiyetle bağdaştırmıyorum....Açık bayanlardan yok mu böyleleri evet var bana da gerici lafını sokanlar ,söz edenler çok oldu....ben bu tarz insanların cahilliğine veririm...
Ayy bende uyuz oluyorum ya onlar Müslüman biz değil sanki tövbe tövbeeeehaaa o çarşaflı olunca dana inançlı oluyor değilmi :)
öyledir kesin :))))
valla bende çarşaflılara tahammül edemiyorum keşke bana denk geleymiş :)))
bi gün annemle yolda giderken bir çarşaflı kadın ufacık kız çocuğunu tesettüre sokmuş görünce çıldırdım resmen
akla mantığa bak ya
amaaan herkez nasıl istiyorsa öyle yaşasında şu tesettürlülern çarşaflıların açıklara karşı girdiği triplere uyuz oluyorum
Ben olsam bende sinir olurdum bu tür yorumlara asla sessiz kalamıyorum.
Yaşlı olsun, genç olsun seni yargılamak kimsenin haddine değil yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?