geçen gün eşime tutturdum evlatlık alalım diye adam böyle bakıyodur bi sakin ol, acele etme diyo bana ne yapayım bazen sabrım kalmıyo,
aklın yolu bir canım:) benimkide seninki gibi düşünüyo...ALLAH hayırlısını versin...
feyzaaa yaptınmı kan testi? senden fazla ben heyecanlıyım? bana ne oluyosalütfen bana güzel haberler var....
yapmaya korkuyorum canım adetim 3 gün geçti.Normalde dr pazartesi çağırdı ama ben gitmeye korkuyorum.Adet olurum belki diye çarşamba günü gidicem sanırım perşembe günüde sonucu alırım.İnş hepimiz güzel haberler veririz.Ama benim hiç umudum yok
yapmaya korkuyorum canım adetim 3 gün geçti.Normalde dr pazartesi çağırdı ama ben gitmeye korkuyorum.Adet olurum belki diye çarşamba günü gidicem sanırım perşembe günüde sonucu alırım.İnş hepimiz güzel haberler veririz.Ama benim hiç umudum yok
inş hamilesindir feyza bende salı günü inş aşılama yaptıracağım bizimde bir sorun yok ama olmuyor şansım ne acaba alllahım hepimize de nasip et
slm arkadaşlar aşılama olanlara hayırlı haberler vermelerini diliyorum korkmayın çok basit bir işlem bende geçen ay yaptırdım ama olmadı malesef bu ayda adet oldum bakalım nasip ne zamana..diğer topiklerde benimle aynı günlerde aşılama olan bi kaç arkadaşın tuttu ama yani nasip inş.size vesile olur
feyza test yaptınmı canım?
hadi ama feyza yap şu testini sabırsızla bekliyoruz benimde dün 17ve 16 mm büyüklüğünde iki yumurtam oluşmuştu yarın çatlatma iğnem nasipse perşembe günüde aşılama yapılacak ben ümitliyim ve olacağına inanıyorum rabbim hepimizin kucağını o güzel topiklerle doldursun inşşş diğer ihtimali düşünmek istemiyorum piskolojimin bozulmasından korkuyorum
Ecehan kızıcaksın bana ama hala test yapmadım yarın için randevu aldım ama testi hemen o gün veriyolarmı bilmiyorum yarın sabahtan gidicem canım
hadi ama feyza yap şu testini sabırsızla bekliyoruz benimde dün 17ve 16 mm büyüklüğünde iki yumurtam oluşmuştu yarın çatlatma iğnem nasipse perşembe günüde aşılama yapılacak ben ümitliyim ve olacağına inanıyorum rabbim hepimizin kucağını o güzel topiklerle doldursun inşşş diğer ihtimali düşünmek istemiyorum piskolojimin bozulmasından korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?