Çarşamba günü aşılama oluyorum

geçen gün eşime tutturdum evlatlık alalım diye adam böyle bakıyo dur bi sakin ol, acele etme diyo bana ne yapayım bazen sabrım kalmıyo,

Sorma canım bende aynı şeyi söyledim hatta 2 kardeş olsun ayrılmasınlar 2 kardeş evlat edinelim dedim. :)) Daha önümüzde zaman var hepsi bitsin ondan sonra ediniriz niye olmasın dedi.Bende çok sabırsızım

aklın yolu bir canım:) benimkide seninki gibi düşünüyo...ALLAH hayırlısını versin...

feyzaaa yaptınmı kan testi? senden fazla ben heyecanlıyım? bana ne oluyosa lütfen bana güzel haberler var....

feyzaaa yaptınmı kan testi? senden fazla ben heyecanlıyım? bana ne oluyosa lütfen bana güzel haberler var....

yapmaya korkuyorum canım adetim 3 gün geçti.Normalde dr pazartesi çağırdı ama ben gitmeye korkuyorum.Adet olurum belki diye çarşamba günü gidicem sanırım perşembe günüde sonucu alırım.İnş hepimiz güzel haberler veririz.Ama benim hiç umudum yok

hangi gün cagırdıysa o gün git canım bence erteleme umarım hamişsindir

niye erteliyosunki adetinde geçmiş hem... bi tanıdık yaptırdı da kahverengi lekeler gelmeye baslamış doktor 3 ay yatacaksın demiş... belki sanada bişey der doktor,ihmal etme canım sakın ha içimden bi ses oldu diyo canım

İnş hamileyimdir ecehan ve elegımmm ne bileyim bir garip ruh halindeyim.Belkide pazartesi giderim ama çok isteksizim.sonucu alınca yazarım sizlere :18:

inş hamilesindir feyza bende salı günü inş aşılama yaptıracağım bizimde bir sorun yok ama olmuyor şansım ne acaba alllahım hepimize de nasip et

inş hamilesindir feyza bende salı günü inş aşılama yaptıracağım bizimde bir sorun yok ama olmuyor şansım ne acaba alllahım hepimize de nasip et

İnş canım.Seninde aşılaman güzel geçer ve iyi haberlerini alırız en kısa sürede.Şans hakkında doktorlar en az %8 ve en fazla %20 olarak değerlendiriyor.Ama ben o yüzdelere inanmıyorum.Rabbim ol derse olur vakti zamanı vardır ama biz sabırsızız işte.Kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız inş Salı günü çok stres yapmamaya çalış canım.Birde aşılama olmadan önce hafif idrara sıkışık ol ben öyle aşılama oldum.Hemşire öyle demişti bana.Dualarımız seninle...

hayırlı haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum feyza inan bu forumda hamile kalanları okudukça kendim kalmış gibi mutlu oluyorum

slm arkadaşlar aşılama olanlara hayırlı haberler vermelerini diliyorum korkmayın çok basit bir işlem bende geçen ay yaptırdım ama olmadı malesef bu ayda adet oldum bakalım nasip ne zamana..diğer topiklerde benimle aynı günlerde aşılama olan bi kaç arkadaşın tuttu ama yani nasip inş.size vesile olur

inş canım.Umarım seninde 2. aşılaman olumlu sonuç verir.beklemek çok kötü

hadi ama feyza yap şu testini sabırsızla bekliyoruz benimde dün 17ve 16 mm büyüklüğünde iki yumurtam oluşmuştu yarın çatlatma iğnem nasipse perşembe günüde aşılama yapılacak ben ümitliyim ve olacağına inanıyorum rabbim hepimizin kucağını o güzel topiklerle doldursun inşşş diğer ihtimali düşünmek istemiyorum piskolojimin bozulmasından korkuyorum

Hayırlısı olsun canım benim çok sevindim inş sorunsuz geçer.Bugün dayanamadım testi yaptım beta hcg 144.17 çıktı 2 haftalık hamilesin ama 1 hafta sonra tekrarlamak gerekiyor kesin bişey söylemek için dedi.Şimdi 1 hafta daha bekleyeceğim.Buruk bi sevinç yaşadığım için yazmak istemedim aslında.hamilemiyim şimdi değilmiyim onu bile anlamadım allak bullağım haftaya kadar.

inş tamamına erdirir yüce rabbim ne kadar güzel ne kadar sevindim darısı benim ve isteyen herkesin başına inşşş bu demek oluyorki hamilesin inan benimde içim umut dolu kendimi şu anda hamile sanmaya başladım bile

Ecehan kızıcaksın bana ama hala test yapmadım yarın için randevu aldım ama testi hemen o gün veriyolarmı bilmiyorum yarın sabahtan gidicem canım

kızacaktım ama dayanamayıp test yapmışsın çok şükür rabbime hamilesin canım korkma sen moralini yüksek tut ve kendine dikkat et... agır falan kaldırma...çok sevindim valla ya...darısı bizlerin başına canım

hadi canım benim seninkide hayırlı olsun ve tutsun inşallah.. feyza açılışı yaptışimdi sıra sende canım.. bende gelirim peşinizden artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…