İnş canım..Belirtilerin varmı?
göğüslerm çok acıo,bi de bazen kasık batmalarm var ama bunlar belirti değl bnce..inanın tutup tutmadgnı anlayamıosunuz
kızlar selamben de nisana kadar deneyip olmazsa aşılama düşünüyorum acaba fiyatlar az çok ne kadar bilgi verebilir misisniz bir de nerde yaptırıyosunuz devlet hastanesi mi özel doktor muayenesi mi?
rabbim tez zamanda gönlünüze göre versin inşallahhh
Merhaba canım ben devlet hastanesinde yaptırıyorum Ankarada.Benimki ücretsiz 3 yıllık evli olduğum için.birde 24 yaşında olman gerekiyor ücretsiz olması için.Devlet hastenesinde yaptırırsan ve 3 yıllık evliysen ücretsiz olur. İnş herşey gönlümüzce olur.
ben 30 yaşındayım maalesef canım 3 yıl da olmadı henüz evliliğimiz ama benim onu bekleyecek zamanım yok maalesef raporu bekleyemem yani cepten ödücez mecburen özellerde ne kadar bilgin var mı?
özel hasteneye muayene ücreti için 270 tl istemişlerdi benden ama tedaviye devam etmedim.devlet hastenesinde başladım devlete gelen 3 yılı doldurmayan arkadaşlarda 58 tl aşılama ücreti. 28 tl de muayene ücreti ödüyorlar
oo çok iyiymiş canım sağol ben ankarada değilim ama burda da kadın doğum hastanesi var devletin oraya gideyim peki çok sık çağırıyorlar mı ben çalışıyorum izin almak sıkıntı olabiliyor çünki aşılamadan sonra da istirahat raporu felan mı veriyorlar yoksa normal işe gidilebiliyor mu
sizin sorun ne canım? bizim sebepsiz deyip çıktılar bu sebepsiz olayına da pek inanmıyorum ya düzgün araştırılmadan sebepsiz denip çıkıyo gibi geliyo bana...
başta kistim olduğu söylendi ben polikistik over diye korktum fakat basit bişeymiş adet olduktan sonra kendiliğinden düzeldi.şimdi hiçbir sorun yok.sebapsiz infertilite teşhisi konuldu.bence devlete git derim eskisi gibi değil ilgileniyorlar ben memnun kaldım.eğer aşılama tutmazsa devam edicem aynı hastanede tüp bebek için şansımı denicem ama inş gerek kalmaz aşılamam tutar.
Gerekli tahlillerden sonra ilaç veya iğne verip yumurta takibine alıyolar canım.ben haftada 2 kere kontrole gittim sabahtan gidiyosun 10 dk bile sürmüyor zaten.çalışıyosan 3 gün rapor veriyolar dinlenmen için.
canım ben 2 kere ilaçsız 1 kez de klomen+çatlatma iğnesi ile yumurta takibine gittim ama sonuç
Bizim de her şey normal çıkıyo doktor her ay bu ay gebe kalmaman için hiç 1 engel yok diyor ama olmuyor
1 başka doktor da laparaskopi yapalım dedi bence senin döllenip tututnmuyor rahimde bişey olabilir dedi ne olduğumuzda belli değil anlayacağın :18:
Eşim de ilkbaharı bekleyelim dedi artık öyle yapacağız ilkbaharda aşılama olmazsa da sonbahara da tüp bebek düşünüyoruz canım inşallahh yarın her şey çok güzel geçer her şey gönlünce olsun canım yardımların için çok teşekkür ederim.
mrb arkadaşlar,Aşılama yaptıralı 5 gùn oldu..inşallah hepimz özlem duyduğumuz bebişlere kavuşuruz
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah çok fazla beklemeden kavuşursunuz bebeğinize.allahım isteyen herkese banada en kısa zamanda nasip etsin.AMİN.
feyzaaa ne yaptın nasılsın oldunmu aşılamanı ?
hadi hayırlısı..:)) tutar canım merak etme inş. bende bugün doktora gittim adetimin üçüncü günü gel dediler test falan yapıp ilaç veririz dediler o zaman baslıyacak yani tedavim... inş açılışı yaparsında bizde peşinden geliriz
İnş canım seninde olumlu sonuçlanır.
inş. canım adetimin üçüncü günü başlıcam işte... sen neler yapıyosun varmı bi gelişme
Hadi hayırlısı.Sadece son 3 gündür kasık ağrım var ama sanırım adet olucam umutlanmak istemiyorum.Pazartesi kan testi vermem gerekiyor ama ben perşembe filan vermeyi düşünüyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?