Çarşamba günü aşılama oluyorum

bnce hic durma git.kafan dagilir cnm.git eglen nefes al biraz.soluklandktan sonrada tup bebege git o zmana kadar olmazsa.artik bebise kavus istiorum.bnde bes alti ay sonra gtcektim olmasaydi eger.kendine dikkat et cnm.
inş canım eşime baglı şuan ne yaparız bilmem....inş tüpe gerek kalmazda, sende seneye gidersin bebişle inş..... sende dikkat et canım............

feyza biraz once kilotumda kahverengi akinti.gordum.bayagi gelmis.esimle.cok korktuk.normalmi.sendede olmusmuydu

kizlat sabah ezanindada kana donusmeye baslaynca saat 8de apar topar ayagmzn dibinde diye devlete gittik.hemen.numalar bitti dendi. yuru ozele dedim.o sinir oldgm kadina gittik mecburen.kadin beni tanidi zaten.neyse bakti.dusuk tehlikesi gecirmisim kizlar.smdi ii gorunuor dedi ama hala kahve lekeler gelior.cok korkuorum kizlar gene de.iliskiye yasak getirdi.folic asit verdi.meger bebisim 6haftalikmis.kalp atislari var dedi ama bn goremedm.duyurmadida.heralde 10gun sonra.duyurcak.ne alakaysa.yat dinlen dedi.bn.bebisimi 4haftalik saniodum neger 6iymis.bucur :) sonra agri var vajina kenarinda apse dedim.catala gecirtti.asagi kay dedi.bn agri olan yeri gosterim die uzattim.elimu bi bagirdi bana.asagi kayarsan bakcam canim diye ama.resmen bagirior.sastik kaldm tabi.tmm boyle iimi drdin.cok sert bi sekilde.ii dedi.sonra.gene seer bi sekilde birazdaha kay dedi.valla zaten.bebekten.korkmusum hic senle.kavga edip strese sokmicam.kendimi dedim.bide isigi prize takmamis diye kiza fisildayarak gerizekali falan saydirdi.sinra bi anda kibarlasti kirildi.iste ozlemcim.barsolin mi ne apsesi olmus.buyurse kesicez dedi falan.paramizla rezil.oluoryz.sanki hastasi dglde ogrencisiyum.bi film var ya bole bi doktor adam.kanser oluot.doktorkeb hasta oluor sonra hastalarina yaptiklari.yanlislari.anlior.hastalariniza.bagrmayin korku icindedirler zaten onlar der.tum doktorlar.hastami olsa kisa sureligine.kizlar banada dua edin nolur bebisimi kaybedersem mahfolurum.olduktan sonra kaybetmeye nasil.dayanirim bilmiyorum.

kizlar.bisey.sorcam.kadin bana bir suru test verdi.on gun icinde yaptir getir dedi.devlette yapiolar mi?sadece idrar ile.kan dan mi bakiolar.hicbir bilgim yok.sensetif tsh,glukoz,vdrl rpr,indirekt coombs,elisa,vs bir suru sey

kızlar merhaba,
Uzun zamandır girmedim foruma rahim filmi korkumu atlatmak için forumda yazılanları okumamaya karar vermiştim.rahim filmi konusunda bana moral veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.inşallah önümüzdeki ay çektirebilirim filmimi.
bu arada denizyıld hamileymiş çok çok çok sevindim.allah tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla kucağına almak da nasip olur.
feyzacım sana da bebişinle hayırlı ramazanlar diliyorum.
ecehan ümidini kaybetme inşallah sen de ben de bizim gibi isteyen herkes de hayırlı zamanda yavrusuna kavuşur.
herkese hayırlı ramazanlar diliyorum

cnm cok tsk ederim.ins rahim filminden sonra seninde gelir bebisin.bn dusuk tehditi yasiorum su anda.bi de kadiin bagirmasi aklima takildi.acaba karsilik versemiydim diye dusundum.oruc basina vurmus.smdi karsilik vermeynce icimde uktede kaldi yani.ins filmin temiz cikar cnm.

Canım korkma bendede aynısı oldu benim doktorum sürekli yatak istirahati dedi dikkat etmeye çalışıyorum sağolsun eşim çok çok yardımcı oluyor sende en az üç ay bitene kadar eşin, annen, kardeşinden yardım alabilirsin ben buralarda yalnız olduğum için yanımda sadece eşim var. Endişe etme inş bir problem olmaz benim kanama çok fazla olmadı hemen aynı gün kesildi seninki hala devam ediyormu?Sürekli yat canım biz bebeklere çok kolay kavuşmadık kıymetini çok çok bilmemiz lazım Rabbim bebeklerimizi korusun

15gundur yatmaktan evim .goturuyor cnm ya.esimin ailesine yeni soledik.nazardan korkuodum ama dusuk tehlikesi ollunca yardim etsinler die.mecbur kaldm..bnm annem gelemez imkani yok.babam biraz aksidir.gondermez uzun sure.bn giderim artik blmiom.gorumcem geldi bu evin hali ne dedi.dedim napim 15gundur korkudan hcbseye dokunmuom.15gunde kirlenirmi hic dio.e kirlendi iste.bide nezaman gelsem pos evin dio.ya 15gun onceye kadar Allah sahittir evimi cillop etme huyum var.pis gorim duramamki.takinti var.ev tertemz olmazsa taslar bembeyaz olmazsa kuduruorum.15gun ypmadm oda bana hicbseye dokunmicksin dendi.bebis icin durdum .durdum ama gel sen bana sor nasil durdum.nasil pis gormus.evimi herseferinde sastim.ben 15gundur evimi temzleyemedgmden misafir bile kabul.etmedm.ama saolsun gorumce iste tezgahi temizledi de evine gitti.valla kimseden hayor yok.bnmde esim yardm edior ama gec saate kadar calisior garibim.nere kadar etck yorgun zaten.kahve leke seklinde devam edior cnm.uzaniom.ayaklarimi diktim tv karsisinda oyle uzaniorum.valla kaybetme korkusu cok kotu bisey ama Rabbime guveniorum.

edagul bnm hala devam ediyor lekelenme.surekli yatiyorum ama hala ayni yogunlukta devam.umarm bir an once gecer.

edagul bnm hala devam ediyor lekelenme.surekli yatiyorum ama hala ayni yogunlukta devam.umarm bir an once gecer.

canım her hangi bir problem olmaz inş sen kendine dikkat et. Bizim onların korumaya gücümüz yetmez onları ancak yüce Rabbim koruyabilir bol bol dua et.Benim kanama yok ama sürekli regl sancılarım var ve bu beni korkutuyor bol bol dua ediyorum yapacak başka hiç bir şeyim yok. Rabbim bebeklerimizi korusun

bnde yatiorum.3ay boyle gecircez.kardesim yapcak bir sey yok.ins bebislerimze kavuscaz ya.

Şimdi bende ecehana bakmaya geldim, gözükmüyo herhalde...
Bu arada bende az önce test yaptım negatif çıktı, aşılamanın 11. günündeyim cuma günü kanda baktırıcam. anlaşılan o ki 1.aşılama negatif sonuçlandı.
Zaten alışkınım hep tek çizgilere, kimisinde silikte olsa çıkıyomuş çift çizgi, onu görmeye bile layık değilim herhalde ki o bile çıkmadı, direk tek çizgi.

öyle deme mervecim Allah birgün bizi de sevindirir inşallah. Tüm bebek isteyenler gibi bizi de görür inşallah ((

canım dikkat et, yat dinlen, doktoruda takma kafana çıkıyo işte öyle arızalar.... kötü düşünme tamam, k.i.bak

sagol canım inş hakkımızda hayırlısı artık, bekliyoruz rabbim ne zaman uygun görürse verir inş... sende tez zamanda kavuşursun yavruna inş... dokuz dogurursun inş..

slm kızlar bnde önümüzdeki aylarda yaptırmayı düşünüyorum aşılamayı bizimde sebepsiz infertilite burada ilk aşılamalarında hamiş kalan arkadslar var mı konuyu açan arkadaş ilk seferinde mi tıtturdu acaba

ecehan hastalandin mi cnm.iyi misin gozukmuon
iyiyim canım bugün hastalandım sonunda yani, progestron ilacı geciktirdi heralde.... sende dikkat et canım kendine...

hemen kötüye yorma canım kanda baktır çıkar canım, sıkıntı yapma k.i.bak

öncelikle hayırlı olsun ve ilk seferde tutsun inş... evet konuyu açan arkadaşım ilk aşılamada kaldı, ben 3. aşılamayı yaptırdım tutmadı, benimkide sebebsiz infertile.... k.i.bak

öncelikle hayırlı olsun ve ilk seferde tutsun inş... evet konuyu açan arkadaşım ilk aşılamada kaldı, ben 3. aşılamayı yaptırdım tutmadı, benimkide sebebsiz infertile.... k.i.bak

inşşş cnm inşş Rabbim bu yolda evlat isteyen herkesin kucağını tez zamanda bebeleriyle doldursun...a.e.o

niye oyle diorsun ki.su kullandgn kelimeler.bile.isyana giriyor.olupta elinden alinmasi dahami iyi.15sene cocugu olmayan bir yakinimizin esi daha yeni hamile kaldi kendiliginden.ya onlar ne yapsin.herseyin hayirlisini iste.bak bnm bebegim dusuyor bu dahami iyi yani.napayim verende Allah alanda.canini skma ins hepiniz anne olck ve sorunsuz hamilelk gecircksiniz.boyle seyler yerine umit kaybetmeden dua edin.uzulme tmm mi herseyin beteri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…