Aşılama çarşambaya aşılama var... tedirginim...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
malesef benim aşı olayı iptal oldu... (( yumurtalar gelişmedi ...çok morelim bozuldu.. bugün son kontrolüm vardı son şans ama malesef gelişmedi 15 mm den öteye gitmiyor (

canlarım.inşallah.gönlününuzdeki.olsun.benimde.yarın.kontrolüm.var.çok.umutluyum.bebeğim.gelsin.diye.dört.gözle.bekliyorum.

malesef benim aşı olayı iptal oldu... (( yumurtalar gelişmedi ...çok morelim bozuldu.. bugün son kontrolüm vardı son şans ama malesef gelişmedi 15 mm den öteye gitmiyor (

canımmm bu kadar saçma sapan bişi duymadımm , lütfen doktorunu değiştir , günde 1 tane klomenle yumurta büyütmeye çalışıyo bu dr ve ALLAHTAN maşşallah bi taneye rağmen senin yumurtan 15 mm olabilmiş , yani yumurtluyosun bu süper bi durum , bana göre eşinin durumuda gayet iyi , sizin doğal bile olur ....

bu yolda 6 yıl tedavi olmuş biri olarak sana tavsiyem tüpten önce doğru düzgün bi dr a git ve en az sabah akşam klomen kullan veya iğne yazarsa iğneye geç ...

bu arada bu ay kendiniz bi gün var bi gün yok çalışmalara başlayın yumurtan büyümeye devam edebilir , istersen bugünden itibaren incir suyu haşlayıp sabah akşam iç yumurtanın büyümesine yardımcı olur....

bak ben 6 yıl sonra nasıl kavuştum meleğime .. doktora gittim dedimki ben klomen kullanmak istiyorum son kez denicem , adetin 3. günü başladım günde 2 tane sabah akşam içtim , hap bitince incir kürüne geçtim 10 günde incir kürü içtim ve buarada , dememelere devam ettik , ve RABBİM NASİP ETTİ...

SENDE DENE MUTLAKAAA

bu arada bi arkadaşım 17 mm yumurtayla aşılama yaptırdı ve tuttu kızı doğdu bile .... yani 2 mm için incir içsen işe yarabilir ....

kaynamış 2 bardak suya 5-6 tane inciri ortadan böl at ağzı kapalı 10 dk kaynat ve ağzı kapalı ılımasını bekle suyun yarısını sabah yarısını akşam aç karna iç.... 3-4 gün yapıp bida bi git dr a bi bakarsın gelişmişmi ... ama eşinle çalışmalarıda ihmal etme ...

arkadaşım ya ne güzel umut verdin... :) allah razı olsun... ne diyim.. baya üzülmüştük.. bu kadın pek iyi duyulmamış zaten ama kader işte alternatif yok... ya bişi sorcam bende bi tane aslan pençesi civan perçemi ve hayıt tohumu vb birçok bitkinin karışımı bi çay var.. onan 2 gündür akşamları bi bardak içiyorum işe yarar mı ...

anladım canım yani doğal olarak kendim iğne şırınga hazırlayıp vurmadığım için merak ediyorm kolay hazırlanıyor dimi. Çatlatma iğneside mi göbekten vuruluyor onu hastaneye vurdururum ya enjeksiyon bölümüne onu kendim vurmayayım. Bakalım bizim ne kadar mal olacak özelde yaptırıcam bende. Dr 500-600 gibi dedi ama ilaçlar hariç demiştir onu. Anestezi ile olmamı direk dr söyledi ayık olma seçeneği sunmadı bile öyle yapılacak dedi işime de geldi yanii canım çok tatlı değildir ama kasarsam da tekrar çekilmek zorunda olursa diye korktum yani.

bu karışımda iyi olabilir hep duyduğum kürler ama ben hiç denemedim , bana kalırsa bu ay inşallah meleğin sana gelir ama gelmez ve adet olursan ozaman bunları iç , adet söktürücü etkileri olabilir bebiş olursa tutunsun, Allah korusun düşmesin , bu ay sana önerdiğim incir kürünü denemen daha iyi olur .. adet olduktan sonra iç sendeki çayı... ..

gerçekten durumunuzda tüplük hiç bişi yok sen 1tane klomene bile cvp vermişsin büyümüş yumurtan , ve eşinin tahlil durumuda gayet iyi merak etme ...

Valla canım arkadasta yazmış zaten senin doktor sıkıntılı. Moral vereceğine sürekli moralini bozuyor :S Bence bir an önce Konya'ya gelebilsen iyi olur. Aslında bende söyleyecektim günde 1 taneyle niye yumurta büyütmek icin ugrasıyor anlamadım. Daha öncesinde 2 tane kullanmışısn doz arttırması gerekirken azaltmış. Benim yumurtlama sorunum olmadığı halde aşılama tedavisinde bana iğne verdi dr yumurta geliştirmek için. Yani hiç üzülme... Bencede kendiliğinden hamile kalabilirsin inşallah :) Ama kalamasan bile drunu değiştir kesinlikle:)

hayalperest42 canım Allah yardımcın olsun haberlerini bekliyorum inşallah bugün kontrolün vardı girince haber vermeyi unutma...:)

kızlar ben bu ayda adet oldum doktor değiştiricem ankara lina kadın sağlığı merkezine gitcem aşılama istiycem...hayırlısı olsun ne diyelim...

Bende pkoluyum ve eşimdede sperm sayısı hareketinde sorun çıktı.Özel tüp bebek merkezinde eşim sperm tahlili olmuştu.Doktorda sonucun kötü olduğunu görünce eşimi aradı hemen.Öngörüşmeye çağırdı.Bize tek kurtuluşunuz tüp bebek der gibi oldu.Sonuçta özel yer 5000 5500 arası tüp bebek.Az bir para değil tabiki.Bence işi ticarete dökmüşler.Normal devlet hastesinin ürologuda eşime hemen tüp bebek yaptırın demedi.İlaç verdi.Bende keçiboynuzu kürü yapıyorum.ve bu sene tedaviye geçtik 3 yıllık evliyim.Daha klomen bile içmiş değilim.Yumurta takibi yaptırıcam.Özel yerler para kazanayım diye bazen insanlara ümitsizlik veriyorlar.Bence hemen tüp bebek yaptırmayın biraz daha bekle.Bu arada aşılama yaptırdınmı ne oldu?

peripek kuzum dun kontrole gıttım sol13m sag 15m olmus doktor bı sey soylemedı pek yarın tekrar kontrol var . senın nasıl gıdıyor .merakla beklıyorum guzel haberlerı

peripek kuzum dun kontrole gıttım sol13m sag 15m olmus doktor bı sey soylemedı pek yarın tekrar kontrol var . senın nasıl gıdıyor .merakla beklıyorum guzel haberlerı

Canım benim. Ne güzel inşallah bir an önce aşılaman yapılır:) Ben dün gittim kontrole yumurtalar iyi durumda zorluk cekmedik dedi doktorum. Çatlatma ignesini yaptım gece. Yarın aşılamam var. Ama moralim bozuldu bugün kahverengi akıntım başladı :S tedirgin oldum yani. Seninde iyi haberlerini bekliyoruz cnm. Ftm a danda çok ümitliyim ondan da güzel haberler alacağız inşallah. Yarın aşılamadan sonra haber ederim inşallah nasıl geçtigini size

kızlar ben bu ayda adet oldum doktor değiştiricem ankara lina kadın sağlığı merkezine gitcem aşılama istiycem...hayırlısı olsun ne diyelim...

Canım Allah yardımcın olsun. Rabbim kısa sürede evlat sahibi olmayı nasip etsin hepimize

adet.günün.geldimi.nasıl.leke.yani.kafam.karıştı.canım.ya.haberlerini.bekliyorum.dört.gözle.

adet.günün.geldimi.nasıl.leke.yani.kafam.karıştı.canım.ya.haberlerini.bekliyorum.dört.gözle.

yok canım daha 18 gün falan var.Öyle sürekli degil az az zaten. Çatlatma iğnesini yaptıktan sonra oldu Yarın aşılama olacak inşallah sorun çıkmaz dua edin

canım arkadaşım biz de aynı fikireyiz eşim saolsun çok morel veriyor bana bi de burdaki arkadaşlar da epey morel verdiler herkesten allah razı olsun... bende artık oluruna bakcam... nasip kısmet :))

çok teşekkür ederim arkadaşım.. bu ay artık geçti çünkü 10 gün sonra adet olcam ... önümüzdeki ay artık çalışmalara doğal yönden devam edicez :))

yok canım daha 18 gün falan var.Öyle sürekli degil az az zaten. Çatlatma iğnesini yaptıktan sonra oldu Yarın aşılama olacak inşallah sorun çıkmaz dua edin

allah yardımcın olsun arkadaşım... güzzel haberler duyalım.. benden geçti bu ay...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…