malesef benim aşı olayı iptal oldu...(( yumurtalar gelişmedi ...çok morelim bozuldu.. bugün son kontrolüm vardı son şans ama malesef gelişmedi 15 mm den öteye gitmiyor (
malesef benim aşı olayı iptal oldu...(( yumurtalar gelişmedi ...çok morelim bozuldu.. bugün son kontrolüm vardı son şans ama malesef gelişmedi 15 mm den öteye gitmiyor (
bu arada bi arkadaşım 17 mm yumurtayla aşılama yaptırdı ve tuttu kızı doğdu bile .... yani 2 mm için incir içsen işe yarabilir ....
kaynamış 2 bardak suya 5-6 tane inciri ortadan böl at ağzı kapalı 10 dk kaynat ve ağzı kapalı ılımasını bekle suyun yarısını sabah yarısını akşam aç karna iç.... 3-4 gün yapıp bida bi git dr a bi bakarsın gelişmişmi ... ama eşinle çalışmalarıda ihmal etme ...
canlarım.inşallah.gönlününuzdeki.olsun.benimde.yarın.kontrolüm.var.çok.umutluyum.bebeğim.gelsin.diye.dört.gözle.bekliyorum.
allah yardımcın olsun arkadaşım... güzel haberlerini bekliyoruz.. :))
İğneler konusunda dr.un dozunu ve iğneyi vuracagın bölgeyi gösterir. Çok zor değil iğneler minicik cok can yakmıyor. Yani benim yanmıyor en azından:) Çatlatma ignesinin zamanını dr söyler ya sen yaparsın yada herhangi bir sağlık merkezinde yaptırırsın. aşılama herşey dahil ilaçlar vs. bnm 1000i buluyor. Allah yardımcın olsun. Bu arada hsgyi anestezi ile yaptırman çok iyi olmuş. Çünkü gerçekten can yakıyor. Allah kolaylık versin arkadasım.
arkadaşım ya ne güzel umut verdin... :) allah razı olsun... ne diyim.. baya üzülmüştük.. bu kadın pek iyi duyulmamış zaten ama kader işte alternatif yok... ya bişi sorcam bende bi tane aslan pençesi civan perçemi ve hayıt tohumu vb birçok bitkinin karışımı bi çay var.. onan 2 gündür akşamları bi bardak içiyorum işe yarar mı ...
kızlar ben bu ayda adet oldum doktor değiştiricem ankara lina kadın sağlığı merkezine gitcem aşılama istiycem...hayırlısı olsun ne diyelim...
slm arkadaşlar..
ilk aşılama yaptırcam heyecanlıyım... bende pco vardı 1 yıldır artık iyiyim düzenliyim... eşimin sperm sayısı 68 milyon hız ise %20 pazartesi günü kontrol etcem dedi çarşambaya yaparız dedi de... sizin aşılamayla olmaz dedi ancak tüp dedi.. ankarada bi hastane önerdi... burda özel hastaneler genelde öyle söylermiş ki bana da dediler bunu halk tan da duydum... durum çok mu kötü hakkaten... nolur bana dua edin.. kime inanacağımı şaşırdım...
Valla canım arkadasta yazmış zaten senin doktor sıkıntılı. Moral vereceğine sürekli moralini bozuyor :S Bence bir an önce Konya'ya gelebilsen iyi olur.Aslında bende söyleyecektim günde 1 taneyle niye yumurta büyütmek icin ugrasıyor anlamadım. Daha öncesinde 2 tane kullanmışısn doz arttırması gerekirken azaltmış. Benim yumurtlama sorunum olmadığı halde aşılama tedavisinde bana iğne verdi dr yumurta geliştirmek için. Yani hiç üzülme... Bencede kendiliğinden hamile kalabilirsin inşallah :) Ama kalamasan bile drunu değiştir kesinlikle:)
hayalperest42 canım Allah yardımcın olsun haberlerini bekliyorum inşallah bugün kontrolün vardı girince haber vermeyi unutma...:)
peripek kuzum dun kontrole gıttım sol13m sag 15m olmus doktor bı sey soylemedı pek yarın tekrar kontrol var . senın nasıl gıdıyor .merakla beklıyorum guzel haberlerı
kızlar ben bu ayda adet oldum doktor değiştiricem ankara lina kadın sağlığı merkezine gitcem aşılama istiycem...hayırlısı olsun ne diyelim...
Canım benim. Ne güzel inşallah bir an önce aşılaman yapılır:) Ben dün gittim kontrole yumurtalar iyi durumda zorluk cekmedik dedi doktorum. Çatlatma ignesini yaptım gece. Yarın aşılamam var. Ama moralim bozuldu bugün kahverengi akıntım başladı :S tedirgin oldum yani. Seninde iyi haberlerini bekliyoruz cnm. Ftm a danda çok ümitliyim ondan da güzel haberler alacağız inşallah. Yarın aşılamadan sonra haber ederim inşallah nasıl geçtigini size
Canım Allah yardımcın olsun. Rabbim kısa sürede evlat sahibi olmayı nasip etsin hepimize
adet.günün.geldimi.nasıl.leke.yani.kafam.karıştı.canım.ya.haberlerini.bekliyorum.dört.gözle.
Bende pkoluyum ve eşimdede sperm sayısı hareketinde sorun çıktı.Özel tüp bebek merkezinde eşim sperm tahlili olmuştu.Doktorda sonucun kötü olduğunu görünce eşimi aradı hemen.Öngörüşmeye çağırdı.Bize tek kurtuluşunuz tüp bebek der gibi oldu.Sonuçta özel yer 5000 5500 arası tüp bebek.Az bir para değil tabiki.Bence işi ticarete dökmüşler.Normal devlet hastesinin ürologuda eşime hemen tüp bebek yaptırın demedi.İlaç verdi.Bende keçiboynuzu kürü yapıyorum.ve bu sene tedaviye geçtik 3 yıllık evliyim.Daha klomen bile içmiş değilim.Yumurta takibi yaptırıcam.Özel yerler para kazanayım diye bazen insanlara ümitsizlik veriyorlar.Bence hemen tüp bebek yaptırmayın biraz daha bekle.Bu arada aşılama yaptırdınmı ne oldu?
Canım benim. Ne güzel inşallah bir an önce aşılaman yapılır:) Ben dün gittim kontrole yumurtalar iyi durumda zorluk cekmedik dedi doktorum. Çatlatma ignesini yaptım gece. Yarın aşılamam var. Ama moralim bozuldu bugün kahverengi akıntım başladı :S tedirgin oldum yani. Seninde iyi haberlerini bekliyoruz cnm. Ftm a danda çok ümitliyim ondan da güzel haberler alacağız inşallah. Yarın aşılamadan sonra haber ederim inşallah nasıl geçtigini size
Canım Allah yardımcın olsun. Rabbim kısa sürede evlat sahibi olmayı nasip etsin hepimize
yok canım daha 18 gün falan var.Öyle sürekli degil az az zaten.Çatlatma iğnesini yaptıktan sonra oldu Yarın aşılama olacak inşallah sorun çıkmaz dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?